TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Bu maçı nasıl kazanamadık anlamıyorum. Boşu boşuna yenilen bir gol... Zaten faul var Leo'ya...

Bence özellikle ikinci yarı -Jo girdikten sonra- çok iyi oynadık... Diyecek fazla birşey yok, rezil top oynayan Beşiktaş'a 2 puan bıraktığımız için çok sinirliyim.

Leo - 9

Uçar - 3

Lucas Neill - 9

Emre G - 6

Hakan Balta - 8

Topal - 6

Elano - 8

Barış - 5

Caner - 5

Arda Turan - 6

Keita - 8

---------

Sarp - 5

Giovani - 3

Jo - 8

Ekrem Türk olmasaydı, böyle bi cümle kurma gafletinde bulunmazdın.

Ekrem kimdir arkadaş? Uğur iyi bir bek gibi oynasaydı bugün görürdüm Ekrem'in halini.Uğur'un kötü oyunu nedeniyle bu kadar iyi göründü Ekrem.Oynayana değil oynatana bakın.

Gerçek Keita bu değil. Gerçi önündeki kasaplardan dolayı oynayamadı tam.

Elanoya sallayanlar neredeler bugün bilmiyorum.

Kaptan güzel gol attı tebrikler onada ama şu topu ayağında çok tutma be kaptan.

Ben Leo'ya çok sallardım ancak düzeliyor sanırsam. İnşallah beni rencide etmeye devam eder.

Neill için transferinde kafamda soru işaretleri vardı. Ancak hiçbir şey kalmadı artık. 10 numara, orkestra şefi gibi. Ayrıca çok soğuk kanlı. Tebrik etmek lazım onuda.

Hakan da iyiydi Emre Güngörle birlikte, zaten defans sorununu çözmüş gibiyiz ( Uğur'u saymaz isek, dön Sabri yaa:( ).

Gio'nun uyum sorunu ne zaman bitecek çok merak ediyorum. En kısa sürede toparlanması dileğiyle.

Jo gerçekten kaliteli bir forvet ancak Baros'a tercih etmem :).

Yinede 1 puan almak güzeldi. Zevkli bir maçtı, keita'nın da kırmızı yememesi iyi oldu. O dirseği görseydi yan hakem kötü olurdu. Neyse hakem hatalarını konuşmak istemiyorum. Umarım yarın akşam liderliği kaybetmeyiz.

:007::007::007::007::007::007::007::007::007: Özeti bu olayın...

Bu maçı nasıl kazanamadık anlamıyorum. Boşu boşuna yenilen bir gol... Zaten faul var Leo'ya...

Bence özellikle ikinci yarı -Jo girdikten sonra- çok iyi oynadık... Diyecek fazla birşey yok, rezil top oynayan Beşiktaş'a 2 puan bıraktığımız için çok sinirliyim.

Leo - 9

Uçar - 3

Lucas Neill - 9

Emre G - 6

Hakan Balta - 8

Topal - 6

Elano - 8

Barış - 5

Caner - 5

Arda Turan - 6

Keita - 8

---------

Sarp - 5

Giovani - 3

Jo - 8

Arda 5 derken..

Leo - 9

Uçar - 3

Lucas Neill - 9

Emre G - 6

Hakan Balta - 8

Topal - 6

Elano - 8

Barış - 5

Caner - 5

Arda Turan - 6

Keita - 8

---------

Sarp - 5

Giovani - 3

Jo - 8

Keita ve Caner hariç katılıyorum, notu 6 dır benim gözümde, ayrıca Canerin de 3

Jo'nun (forvet oyuncusunun) girmesi ile oyunumuzun olumlu yonde degistigini hepiniz farkina varmistir umarim.Baros donerse eski gunlerimize doneriz diyorum.

6 :D elim sürçmüş.. Gol dışında Arda Turan gibi oynamadı, çok ve gereksiz top tuttu. Ama iyi oynadı yine, Jo girince daha iyi oynadı doğal olarak...

6 :D elim sürçmüş.. Gol dışında Arda Turan gibi oynamadı, çok ve gereksiz top tuttu. Ama iyi oynadı yine, Jo girince daha iyi oynadı doğal olarak...

Hocam,topal ile gungor iyi oynamadilar mi ? Ben ikisinide begendim.Gayet yerinde müdahaleleri vardi.

Gol atan adama 5 verilmez ayıptır :D

Elano iki ayaginida mükemmel kullaniyor. Adami tanimasam bu mactan sonra solak bir oyuncu derdim ona :asd:

emre güngör,elano,mehmet topal,neill süper oynadılar bugün

Mücadele güzeldi,buna hak verelim.Bu kadar eksikle ancak bu kadar mücadele olabilirdi.Yediğimiz golde hakemin bariz hatası vardı.beşiktaş maçda pekde ağırlık koyamadı,çoğu zaman biz iyiydik ama unutulmamalıki bu takım 2 gün önce madrid deplasmanında önemli bir maç oynadı.Bu dönemeci bu şekilde en az kayıpla atlatmak güzel,yarınki bursa fener maçında artık bursa takımı bursalı gibi oynar ise maçı alır düşüncesindeyim ama bu zamana değin bursa fener maçlarında bizleri çok yanılttı umarım yarında bizleri yanıltıp feneri yenerler.

1 puanda güzel sonuç bu akdar eksikliğe rağmen..

Hocam Elano'yu beğendin mi bu sefer ? İyi oynadığında yorum yapmıyorsun, kötü oynayınca yorum yapıyorsun merak ettim bu sefer sen de beğendiysen tamamdır iş.

:)

Maç esnasında ''Pozisyon golmüş Allah belanızı versin'' diye mi saçmaladılar yoksa ben mi uyduruyorum :D

Neil geldikten sonra defans resmen LeveL atladı :)

Arda golu atmasaydi muhtemelen gol yerdik.O zaman Emir'in diger oyunculara verdigi puanlar yariya inerdi.Yani; Arda: 10 :)

FR sarp saplantısından vazgeçtiyse iyiye işaret,topal hep olmalı takımda...yalnız sarp olmayınca da barış oluyor,kadronun en büyük zaafı orta saha,herkes sağlam olduğunda bile...uğur dan ümidi tamamen kesmiş durumdayım ki geçirdiği sakatlığın etkisini hep hissedecektir,bu kadar oynayabilmesi bile mucize gibi aslında...

Geri
Üst Alt