Az önce futbol herseydiri izledim, izledigime pisman oldum.
Bu oyundan sonra guzel yorumlar bekliyordum Hasan sastan adam bu mac hakkinda bir laf bile söylemedi. Cok stresli ve sinirli görünüyordu. Yönetimden, Elano, Jo, Santos ve Rijkaarda kadar herkesi elestirdi. Özellikle yönetimi cok elestirdi. Tugay olayi da secimi kazanmak icin yapilmis birseydir dedi. Yani bu maci konusmasi gerekirken, öyle konulari acti ki, inanilir gibi degil. Adnan Polat secimi kazanicak diye kafayi yiyor bunlar. Bunun baska bir aciklamasi olamaz!
Kasimpasaya yerden oynadi diye, acik oynadi diye yerden yere vurdu Hasan.
Anladigim kadariyla bu sene sampiyon olmasin Galatasaray ve Adnan Polatin yerine baska biri gelsin istiyor Hasan sas, Hakan sükür vs.
Gercekten sok oldum, adam olumlu hicbirsey demedi. Galatasaray-Madrid macin hakkinda yorum yapti ve avrupadaki basarisizliktan bahsetti.
Valla kendi adima söyleyim, UEFA da ceyrek final, yari final oynamaktan bu sene sampiyon olmak ve seneye CL de olmak benim icin cok daha önemli. Hem sampiyon oldugumuzda gelecek paralar, hem CL direk gruplarda olucagimiz icin gelecek paralar cok ama cok büyük rakamlar bunlar.
Biz UEFA yi alsak bile en cok 10 milyon euro gelicekti (ki dorgumu bilmiyorum 6-8 milyonun arasinda birsey diyorlar)
Besiktas sampiyonluk ve CL oldugu icin cok büyük paralar almisti sezon öncesi konusuluyordu.