TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Arkadaslar o Kasımpaşa bize hala lazım daha Bursa var fener var bjk var :D :kupa: :allecto: :allecto: :allecto: :allecto: :allecto: :allecto::allecto:

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Galatasaray gool yedikten sonra angutlar ne kadar sevinmişler ve ümitlenmişler acıdım valla şimdi :(

Maçın sonlarında taraftarlar Kewell ve Baros içinmi bağırdılar yoksa banamı öyle geldi?

Cevap: 75 ile 84 arası…

Puan farkinin 4 olmasi da ayriyetten iyi oldu :) Fener'e cakip o puan farkini 7 yapabiliriz. :)

kısacası;

çıktık topumuzu oynadık kazandık...

azizsgpkjmer' Alıntı:
yıllardır maç izlerim böyle maç görmedim.sanki real barça maçı,allahım sanki birezilya.her yerinden öpüyorum yılmaz vural.

drdv' Alıntı:
bir fenerbahçeli olarak diyorum ki bu maçla benim umudum bitmiştir. tebrikler galatasaray, tebrikler şampiyon. aziz sana da çok pis laflar hazırladım olum.

gomezzi' Alıntı:
su an itibariyla stat yikiliyo. heyecan, cosku, kenarda bayram cocugu mutluluguyla dolasan sabri. özlemisiz lan atmosferi. (bkz: cildirin cildirin)

endi' Alıntı:
bugünki iki maçıda seyrettim. sanırım haftalar sonraki galatasaray fenerbahçe maçı için ultraslan'ın pankartı bellidir artık

(bkz: stay with us aziz):asd:
.

Ben hala ısrarcıyım bu konuda.Hücum ağırlıklı kadroyla çıkmışız,golümüzü de atmışız yaa geri çekilmeyin Allah aşkına.20 yıldır hücum oynuyoruz,tezahüratlarımız bile saldır Galatasaray falan.Özellikle Sami Yen'de büyük maçlar dışında defansif futbola dönmemeliyiz.2. yarı başladı gol yiyeceğimizi çoğu kişi hissetmiştir.Allah'tan gol erken geldi sonradan güzel futbol izledik. :)

Bu takıma Kewell ve Baros'u eklemek diğer takımlara hakaret olur.

Tek ön libero ve sene başındaki güzel futbolu andıran pozisyonlar ve goller.Süperdi.

Mac öncesinde FBTV´de Kasimpasa´yi öven ve Galatasaray´dan nasil puan alacaklarini konusanlar mactan sonra Kasimpasa´nin aslinda ne kadar kötü bir takim oldugunu söylediler mi acaba?:D Cok merak ettim:D Ben onlar konusurken Barcelona ile oynayacagimizi düsünmeye basladim:D

Az önce futbol herseydiri izledim, izledigime pisman oldum.

Bu oyundan sonra guzel yorumlar bekliyordum Hasan sastan adam bu mac hakkinda bir laf bile söylemedi. Cok stresli ve sinirli görünüyordu. Yönetimden, Elano, Jo, Santos ve Rijkaarda kadar herkesi elestirdi. Özellikle yönetimi cok elestirdi. Tugay olayi da secimi kazanmak icin yapilmis birseydir dedi. Yani bu maci konusmasi gerekirken, öyle konulari acti ki, inanilir gibi degil. Adnan Polat secimi kazanicak diye kafayi yiyor bunlar. Bunun baska bir aciklamasi olamaz!

Kasimpasaya yerden oynadi diye, acik oynadi diye yerden yere vurdu Hasan.

Anladigim kadariyla bu sene sampiyon olmasin Galatasaray ve Adnan Polatin yerine baska biri gelsin istiyor Hasan sas, Hakan sükür vs.

Gercekten sok oldum, adam olumlu hicbirsey demedi. Galatasaray-Madrid macin hakkinda yorum yapti ve avrupadaki basarisizliktan bahsetti.

Valla kendi adima söyleyim, UEFA da ceyrek final, yari final oynamaktan bu sene sampiyon olmak ve seneye CL de olmak benim icin cok daha önemli. Hem sampiyon oldugumuzda gelecek paralar, hem CL direk gruplarda olucagimiz icin gelecek paralar cok ama cok büyük rakamlar bunlar.

Biz UEFA yi alsak bile en cok 10 milyon euro gelicekti (ki dorgumu bilmiyorum 6-8 milyonun arasinda birsey diyorlar)

Besiktas sampiyonluk ve CL oldugu icin cok büyük paralar almisti sezon öncesi konusuluyordu.

Az önce futbol herseydiri izledim, izledigime pisman oldum.

Bu oyundan sonra guzel yorumlar bekliyordum Hasan sastan adam bu mac hakkinda bir laf bile söylemedi. Cok stresli ve sinirli görünüyordu. Yönetimden, Elano, Jo, Santos ve Rijkaarda kadar herkesi elestirdi. Özellikle yönetimi cok elestirdi. Tugay olayi da secimi kazanmak icin yapilmis birseydir dedi. Yani bu maci konusmasi gerekirken, öyle konulari acti ki, inanilir gibi degil. Adnan Polat secimi kazanicak diye kafayi yiyor bunlar. Bunun baska bir aciklamasi olamaz!

Kasimpasaya yerden oynadi diye, acik oynadi diye yerden yere vurdu Hasan.

Anladigim kadariyla bu sene sampiyon olmasin Galatasaray ve Adnan Polatin yerine baska biri gelsin istiyor Hasan sas, Hakan sükür vs.

Gercekten sok oldum, adam olumlu hicbirsey demedi. Galatasaray-Madrid macin hakkinda yorum yapti ve avrupadaki basarisizliktan bahsetti.

Valla kendi adima söyleyim, UEFA da ceyrek final, yari final oynamaktan bu sene sampiyon olmak ve seneye CL de olmak benim icin cok daha önemli. Hem sampiyon oldugumuzda gelecek paralar, hem CL direk gruplarda olucagimiz icin gelecek paralar cok ama cok büyük rakamlar bunlar.

Biz UEFA yi alsak bile en cok 10 milyon euro gelicekti (ki dorgumu bilmiyorum 6-8 milyonun arasinda birsey diyorlar)

Besiktas sampiyonluk ve CL oldugu icin cok büyük paralar almisti sezon öncesi konusuluyordu.

Hasan Şaş çıksın fener maçlarından önce şöyle yaptık böyle yaptık diye medyaya konuşsun bizi de karşı yaka taraftarlarının dilene düşürsün.Zaten başka bir halta yaradığı da yok.Onun kariyeri fener maçlarından ibaret ki sadece fener maçından önce neler yaptıklarını anlatıyor.Gs terbiyesi almış adam böyle şeylerin özel olduğunu her yerde anlatılmayacağını bilir ama Hasan mahalle karılarını geçti ve benim gözümde zerre kadar değeri yok artık.Siz de onun yorumlarına bu kadar kafanızı takmayın

Galatasaray'ın ilk goolünden sonra GS'ye ağza alınmayacak şekilde küfür eden angut forumundaki aşalığa aynı şekilde küfürü iade ediyorum..

Geri
Üst Alt