TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Servet ne zaman defans yapmayı ögreneceksin bea adam

eskişehirli adam 2. golden önce topu önüne alıp düzeltmek için debeleniyor servet efendi geri geri çekiliyor yahu bu kadarda amatörlük olmaz yazıklar olsun

Servet'in hatası vardı tamam M.Topal'a ne diyeceksin hocam ordaki pas akışını bir defa o bozdu golde önde baskı felan yoktu 10-15 saniye geride pas yaptık adamlarda haliyle biraz ileri çıktı M.Topal'ın saçmaladığını görünce hemen geldi aldı ondan sonrada hakem+servet'in zincirleme hatası gelince gol oldu olabilir ya iyi mücadele ettik ama böyle yenilmek fazla üzmüyor beni şampiyon olacağız bu sene İNŞALLAH:kupa:

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

İlk golü atanın kazanacağı bir maç oldu. Topal'ın en kötü gününde olması, ve bizim atağımızı elle kesen Koray'ın, yine elle kontrolü sonrası attığı gol, kazananı belirledi. İkinci devrenin henüz başında yediğimiz gol de tüy dikti. Ha bu arada, kimse Topal'a yüklenmesin. Bugün Keita da, Sabri de, Ayhan da, Arda da, Jo da gününde değildi. Özetle takım halinde kötüydük. Ama şu maçta kaybetmemiz, şampiyonluk havasına giren taraftarın da, futbolcuların da silkelenmesi için iyi oldu.

Kazan şu maçı,koru aradaki puan farkını ama olmuyor işte.İlla zora sokacaklar işi...

2. yarıyı izlemedim yenilen o golden sonra.Sadece her hafta hakemlere sallamakta çok haklı olduğumu anladım.Yensek de yenilsek de bu takım doğranıyor görmek isteyen herkes görebilir bunu.Bir de takımla ilgili bir yorumum olacak Allah aşkına geri pas yapmayın!!

Ankaragücü (3p)

Trabzon (1p)

Fenerbahçe (3p)

Taraftara büyük iş düşüyor.

eskişehire iyice gıcık olmaya başladım 2 sezondur 10 puan aldılar bizden ya

Avantajımız kalmadı. Hala tek rakibimiz fenermiş gibi davranmayın. Bursa tepemize çıkacak. Beşiktaş da var. Bugün bizim adımıza güzel olan tek şey Gio'nun yükselen performansıydı. :o

Dos santos ilk 11'De başlasaydı bu maçı rahat alırdık.Arda'nın Keita'nın tek bir olumlu hareketi yok.

emre çolak: fizik yok arkadaşım sende! top sürmek '0'. Ama sabriyi adam eden Rijkaard, gelecek seneye kadar seni de adam edecektir. Şimdi biraz tecrübe kazan.

Gio ve keita: ikisi de aynı kanat oyuncuları olduğu açık şekilde görünüyor. Ama özellikle gio'nun serbest pozisyonda oynamasını tercih ederim.

ASY'deki maçlarda takımımız kesinlikle mustafa sarp(barış)-elano-gio-arda-keita-jo(baroş) bir arada oynamalılar.

Şampiyonluk bizim olacak, kimse ümitlenmesin.

Ayrıca eski, bizi yenmezse; i.b.b fnri yenmezse bu ligin nasıl tadı çıkacak??? farkedin artık adamlar ezeli rekabet çıkarmak istiyor ve ayrıca bize karşı 11 kişi değil 15 kişi oynuyorlar!! Bakın tüm takımlara, bizi yendikten sonraki hafta ya kaybederler ya da zar zor kazanırlar. çünkü bizi yenmek için her oyuncuları 30ar km. koşuyor

galatasaraydaki orta alan oyuncularının birbirinden farkı yok hepsi aynı özellikte bizim aradığımız zihniyetteki oyuncu türk olarak 1 tane bize yabancı yerden ve ayağa düzgün pas yapabilen dinamk bir orta saha lazım

Ayhan'ın ne hatası vardı Allah aşkına? Ayhan çıktıktan sonra ileriye top taşıyabildin mi? Ayağa pas yapabildin mi? Durmadan şişirdin. Gerçekten anlamıyorum, bazı arkadaşları....

ayhan savunma yönünden artık çok zayıf.zira ikinci golde adam elini kolunu sallıya sallıya yanında geçti.bir sorun var göbek bölgesinde.hem ortasaha hem defans.çok açık verdik oradan,ender atak yapmalarına rağmen.

Yayın izlensin diye Trabzon ve Beşiktaş potaya sokulmaya çalışılıyor, anlasanıza? :)

2 puanlik avantajimiz var diyorlar hala yahu, eyyy Galatasaraylilar, 2 puanlik avantaj yok......... Fenerin puani 51, (1 mac fazla) Bursanin 2 maci eksik, hadi bunu bir kenara brakalim, Ankaraspordan 3 puan al sana 49 puan + 2 mac eksik olan bursaspor.

Eger besiktas ibb yi yenerse iste o zaman besiktasla aramizda 2 puanlik fark kaliyor, geriini siz düsünün...

puan farki var diye niye kandiiyorsunuz kendinizi ve milleti.

dostum fenerin maç fazlasını ankaraspor olarak görüyorsan o hafta bizimde diyarbakırla samiyende maçımız var hadi fenere 3 puan verdinde bize niye 0 yazdın

skor taraftarı komedisi var bir de :) futbol skor oyunu değil miydi ben mi yanlış biliyorum acaba :) skor neyse yorum da ona göre yapılır. Galatasaray kazanması gereken maçı kazanamadı ve eleştiriyi hakediyor. Avantaj da fıs diye söndü. Ne kadar fanatik de olsan canını bile verecek olsan bu takım uğruna, bugün eleştirme vaktidir 5 puan farkı koruyabilecekken beyzadeler yenildiler. Bunu kabullenmek kolay olmamalı ki takım da daha hırslı çıkmalı maçlara.

Bizde en iyi Jo'nun oynadigini düsünüyorum. Ne yapip edip bonservisi alinmali.

bu maçın telafisi için Trabzonu yenmemiz lazım.

Ankaragücü (ASY)

Trabzon (Deplasman)

Fenerbahçe (ASY)

Bu maçlar bugünkü maçlardan daha kolay geçeceğini iddaa eden var mı?

Geri
Üst Alt