TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Hakemler böyle olursa maç kazanamazsın.

Yıldız oyuncuların suskun olursa yine maç kazanamazsın.

Puan farkını açarsan yine maç kazanamazsın.

Maç kazanmadan şampiyon olamazsın.

O maç bu maç yok en önemli maç önümüzdeki maç!

Anlamayan?

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Editleneceği belli olan msjları lütfen alıntı yapmayalım.

Bence bize sağlam bir yabancı ön libero lazım

Ortada Ayhan, Topal, Baris, Sarp

Emeklere, yaptigimiz su transferlere yazik degil mi...

Su adamlara bakin...

Mehmet Topal'ı İngiltere'den bir takım alsın artık nolur.Kaçıncı ligten olursa olsun yeterki alsınlar!!!

sadece kötü günündeydi topal hepsi bu alexe nefes aldırmadıgı adım attırmadıgı maçlarını unutmayın hemen adamı bi maçla asmayın;)

Arkadaşlar birbirimizle dalaşmayı bırakalım. Bu takım er yada geç şampiyon olacak. Ben sonuna kadar inanıyorum. Hala çok ciddi bir fikstür avantajımız var.

arkadaşlar sizce bu lig için iki ön libero ile oynamak gereksiz değil mi mesela m.topal tek ön libero önünde keita elano arda dos santos böyle bi ortasaha ile oynasak daha iyi olmaz mı bir de bizim en büyük eksikliğimiz lider oyuncu sıkıntısı işler kötüye gittiğinde takımı toparlayacak sorumluluğu alacak bir futbolcumuz yok

Tekrar söylüyorum Emre Çolak bu fizikle golf bile oynayamaz.

Fizik bu gelismesi lazim..:

boleslav2gt6.jpg

081257711541.jpg

bir maç nelere kadir böyle ya sallayan sallayana hala önde olan taraf avantajlı taraf biziz.

Edit.

Geri
Üst Alt