TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Elano,Sarp ve Topal kadar mücadele ediyor.Tekniğide ikisinede on basar.Elano tek ön libero oynatılabilir.Sarp ve Topal'dan kötü olamaz.

Ek olarak futbolda dün olsaydı kimse bugünü konuşmazdı :)

Bu noktada sen benim için üzüledur,senin için üzülmek bile içimden gelmiyor.

:eek:

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Adil,

maçı izledin mi bilmiyorum. Ben izlemiş biri olarak ilk yarı ve ikinci yarı topu topu 10dk yaptık ve ya taca ya bize ya da riskli bölgelere oynamak zorunda kaldılar. Bugün oyuncularımızda hırs yok bu üzen beni. Yenilebiliriz ama zamansız ve kendi ellerinle yaparsan insanlar durr bir dakika ne oluyor der. Yaptığımız geri paslar gerçekten çok komik arkadaş sıkışınca şişir gerekirse istediğimden değil ama son çaren bu ise şişir çünkğ kısıtlı yetenekli oyuncularımız çok. Jo neden oynuyor hava topları için gönder adama topu pres yediğinde bunu Barça bile yapıyor. Her ne kadar ihtiyaçları olmasada.

Çıkarılacak çok ders var. E.Çolak'a kızmıyorum, Rijkaard'ın bu çocuğu alırken Keita'yı çıkarmasına kızıyorum. Fiziki açıdan yetersiz benden bile kötü fiziği arkadaş. Top sürmesinde bile eksiği var kaptırdığı toplar mağlup durumdaki takım için maçın sonudur.

Maçı izledim.Es-Es 3 pas yaparak orta sahayı geçtiğini görmedim.Hep şişirdiler.Zaten şişirecek takıma baskı yapsan nolur.O baskıyı zaten şişirtmek için yapıyoruz biz.Bence bir kaç kişi dışında mücadele iyiydi.Zaten 1.golü hiç yoktan yedik.2.golde bir tane kroya mahalle futbolunda,altyapında kariyerinde ve profosyonel kariyerinde yapamaığı kadar çalım yaptırdık ve gol yedik.Onun dışında gelemediler zaten.Beni üzen TSL'de karşımıza çıkan en rezil takıma yenilmemiz.

Daha 3-4 mac puan kaybederiz gibi geliyor bana. Fb, bjk de kaybeder ama.

Rapor edilenlere yada tespit edilenlere gerekli düzenleme yapılır.Rapor ettiniz mi?

rapor etmedim,bilmiyorum artık kaç sayfa geride kaldı.zaten yenilmişiz burnumdan geldi,birde böleleriyle uğraşmak istemem.sonra adımız skor taraftarlığından ispiyoncuya çıkacak.ama şunu söleyim,ben burda takımı nezaman eleştirsem angut fırıldak diye sataşmalar başlıyor.ya bana kasıtlı yapılıyor yada ben çok alınganım.aslında çok öfkeliyimdir,öfkelendiğimde karşımdaki bana bi saygısızlık yaptıysa,gözüm kararır.ama burası yeri deil.

2 defans hatası 2 gol.. 2sinde de servetin pozisyon hatası var.. İyi oynayan emre-neill ikilisi neden bozuldu anlamadım ama Rijkaard bu hatasından dönecektir ve haftaya sakatların yavaş yavaş dönmesiyle yolumuza kayıpsız devam edeceğiz inşallah.. Maçı kaybetmemiz de hakem de büyük etkendir ama futbol şanssızlığı daha büyük bir etkendi.. Hala avantajlı konumdayız ve bu kadro Şampiyonluk Kupasını müzemize getirecektir; Bundan zerre kadar şüphem yok :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

renkdaşım büyük klubuz ve asla bahanelerin arkasına sığınmayız ama şu 1. gol ve penaltı meselesine katılmıyorum. Rakip maçı 2-0 koparsın! ve uyduruktan penaltı vererek bize de kıyak geçmiş olsun. bu nasıl bir mantıktır?? Adamlar skor avantajıyla daha kapanıp, net oynasın bize de bir penaltı verilsin idare et denilsin!! Sence eskisehr, ılk golü atmasaydı 2. golü çok rahat bulabilir miydi??

bu olaylar bir pozisyonda gerçekleşmiş değil. Yani 1 hata sizde bir hata bizde demek ki maçın hakkı 1-0 sizin alın 3 puanı demek yanlıştır

Elbette 2. golü rahat bulamazlardı ama artık hakem konuşmaktan midem bulandı. Fenerbahçeli angutlar gibi hakemlere saldırmak istemiyorum. 1. golde hakem tesiri var. Tamam ama Koray golü atmadan bizimkiler hatalar zinciri yaptı resmen. Suçu takımda buluyorum. Hafta sonu ASY'deki maçta yine zevk veren bir futbol oynayacağımızı da düşünüyorum açıkçası.

yahu şu ortasahada linderoth-elano ikilisini göremedik ona yanarım

her neyse önümüzdeki maçlara bakacagız artık ne yapalım

Rijkaard'ın bu maçtan sonra Servet'i oynatmayacağını düşünüyorum.

Maçı izledim.Es-Es 3 pas yaparak orta sahayı geçtiğini görmedim.Hep şişirdiler.Zaten şişirecek takıma baskı yapsan nolur.O baskıyı zaten şişirtmek için yapıyoruz biz.Bence bir kaç kişi dışında mücadele iyiydi.Zaten 1.golü hiç yoktan yedik.2.golde bir tane kroya mahalle futbolunda,altyapında kariyerinde ve profosyonel kariyerinde yapamaığı kadar çalım yaptırdık ve gol yedik.Onun dışında gelemediler zaten.Beni üzen TSL'de karşımıza çıkan en rezil takıma yenilmemiz.

Yahu defanstan çıkarılan toplarıda mı görmedin ?

Koray'ın bölgesi nedir ? 2 gol attı bu adam. Sen rakibi defansında tutup yorabilsen hiçbirşey yapamazlardı. Yapsınlar gene yapsınlar ama sen golü bulurdun. Bunu söylüyorum ben. 10dk pres yaptık saçmaladılar o Boşnak oyuncular az mı hata yaptı Jo-Keita preslerinde. Bildiğin yetenksiz oyuncu bunlar.

Ortasahalarının top yapmadığını ben yazdım zaten. İleri 3 lümüz pres yapsın demek bu.

Keita haksız mı peki ???

Keita'ya kötü oynadı diyoruz peki maç boyunca eli belinde dolaşan Arda ne yaptı

Bence Rijkaard burada adaletsiz davrandı

Arda'nın cıkması gerekirdi Keita'nın değil !!!

Keita ile Rijkaard arasında ligin ilk yarısındada küçük bir husumet olmuştu,haklı mı haksız mısında değilim ben ama aklıma geldi Keita oyundan alınırken bir nevi paranoya bendeki.

rijkard futbolu benden bir milyon defa iyi biliyor kabul.

baştan kabul bu.

emre güngör ile oynadığında topla çıkan oyun çıkan neil servetle oynadığında silikleşiyor.tam servetten kurtulduk kesik yedi derken yine servet oynamaya başladı neden?

keiayı çıkarıp emre yi almanın izahını değil rijkard morinho+ferguson+benitez+hiddink+wenger hepsinin ortak kararı olsun kabul edemem.emre girdi heyecanlı titrek ve saçma top kayıpları şutlar vs..

Evet birde o var. Adamların yetenekleri kısıtlı bunu görmemek elde değil. Şansları ve hakemin kararları yanlarında idi. Ama biz üstümüze düşeni yapamadık.

Ankaragücü de böyle oynuyor. Görüceksiniz öyle rahat bir maç çıkaramıyacağız eğerki gol bulamaz ve ileri oyuncularımız rakibi hataya zorlayacak hamleleri yapmaz ise.

yahu şu ortasahada linderoth-elano ikilisini göremedik ona yanarım

her neyse önümüzdeki maçlara bakacagız artık ne yapalım

Linderothu ilk aldığımız sene Lincoln'den daha çok sevinmiştim o transfere...

Biraz şansımız olsa var ya..

Umarım yabancı bir ön libero transfer ederiz ya,Brezilyalı yıldız olursa çok iyi olur :)

Aslantepe kadrosu için sadece 2 transfer isterdim,bir Brezilyalı ön libero birde Meksikalı bir kaleci ;)

Keita'yı çıkarmasına bu kadar takılmayın. O da biliyor ki kendisi bu takımın kilit oyuncularından birisidir.

rijkard futbolu benden bir milyon defa iyi biliyor kabul.

baştan kabul bu.

emre güngör ile oynadığında topla çıkan oyun çıkan neil servetle oynadığında silikleşiyor.tam servetten kurtulduk kesik yedi derken yine servet oynamaya başladı neden?

keiayı çıkarıp emre yi almanın izahını değil rijkard morinho+ferguson+benitez+hiddink+wenger hepsinin ortak kararı olsun kabul edemem.emre girdi heyecanlı titrek ve saçma top kayıpları şutlar vs..

:D

Linderothu ilk aldığımız sene Lincoln'den daha çok sevinmiştim o transfere...

Biraz şansımız olsa var ya..

Umarım yabancı bir ön libero transfer ederiz ya,Brezilyalı yıldız olursa çok iyi olur :)

Aslantepe kadrosu için sadece 2 transfer isterdim,bir Brezilyalı ön libero birde Meksikalı bir kaleci ;)

kim olursa olsun 2 tane saglam pas yapabilen pres yapan ortasahaya ihtiyacımız var

Geri
Üst Alt