TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Arkadaş söyledi Elano-Neill-Jo-Baros-Keita-Sabri maçın yıldızıydı dedi. Elano'yu sordum özellikle süperdi dedi yüreğiyle oynadı dedi.

Elano nasıldı beyler ?

Hücumda etkisizdi.Bunda takımın kötü oluşunun büyük etkisi var.Ama defansta Barış'ın formda hali gibiydi.:D

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Takımımızı canı gönülden kutluyorum.Herkese helal olsun.

Valla ben sevinemedim bu galibiyete. Gio ve Elano cok üzdü beni.

Gio resmen topa dokunmadan cikti oyundan. Adam mac basladigi zaman bir 2 hareket deniyor, bu hareketleri basarili olursa süper oyniyor, tipki Kasimpasaya karsi gibi ama o ilk hareketler olmusuz sonuclandigi zaman kayboluyor. Ben anlamiyorum bu isi.

Elanoyu bozan Baris-Sarpi ikilisi olsa gerek, o da hic etkili degildi.

Zaten maci Keita aldi. Kötü oynadik, hic beklemezdim dogrusu.

Simdi haftaya gider TS yi ezer 3 puani aliriz diyemiyorum malesef...

Arda oynasaydı Gio ve Elano gerçek performanslarını gösterirlerdi..

Özellikle ikinci yarı ne Elano ne Gio'ya pas bile atılmadı...

Tabi Barış Özbekten topuk pası beklersek daha çok bekleriz renktaş :)

Arkadaş söyledi Elano-Neill-Jo-Baros-Keita-Sabri maçın yıldızıydı dedi. Elano'yu sordum özellikle süperdi dedi yüreğiyle oynadı dedi.

Elano nasıldı beyler ?

Baris cikana kadar sahada yoktu. O ciktikdan sonra düzeldi.

Bildiğin Elano.Yine çok koştu

Çok iyi o zaman. Bu orta saha düzeniyle bu bile yeter diyorum. Dünya üzerinde bilmiyorum var mıdır Elano gibisi ? Her maç yanındaki partneri değişiyor ve üstelik yanındaki adamı bir türlü bulmuş değil. Ona rağmen mücadelesine devam ediyor.

İnşallah şu orta saha sorununu hemen çözeriz.

Vallahi 2 gol yiyeceğimizi bilsem de Arda-Elano ikilisini görmek isterim artık. Sene sonuna kadar da böyle devam etsin isterim.

Bir taraftar tribünden düsmüs belinin üstüne, agir yaraliymis. :(

Sahaya yabancı madde atılınca bir kargaşa olmuştu taraftarlar tepki göstermişti madde atanlara orda mı oldu acaba?

Galibiyet aldık iki programda da cenaze havası var. :asd:

inş o düşen arkadaşımız iyileşir yazık ya çok üzüldüm galibiyetin tadı kalmadı şimdi

Tribündeki kavga niye çıktı? Hiç anlam veremiyorum. :o

Ümit Özat hakeme salliyor.

Geçmiş olsun kardeşimize.

defans ve forvette sorun yok da,böyle kabız bir orta saha görmedim,bir sıralama yapılsa orta saha oyuncuları içinde sarp la barış tsl de ilk 20 ye giremez benim gözümde,elano nun verimini de düşürüyor bu ikisi...kalan haftalarda topal ve ayhana çok ihtiyacımız var,umarım form tutarlarda daha az yaşarız sarp-barış azabını...koskoca 90 dk içinde bir kez dahi organize atak geliştiremediysek bu adamlar baş sorumlularıdır...

düşen taraftar ankaragüçlüymüş diye duydum,kim olursa olsun gerçekten çok yazık çok üzücü

Taraftar tribünden düştü!

Süper Lig'de Galatasaray ile Ankaragücü arasında bugün oynanan ve Sarı-kırmızılı takımın 3-0'lık galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından Galatasaraylı taraftarların bulunduğu kapalı tribünde kavga çıktı. Sarı kırmızılı taraftarlar, kendi arasında kavga ederken, bir taraftar kapalı tribünün üst katından düşerek yaralandı. Yaralanan taraftar acil olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

14.03.2010

Kaynak : DHA

Geri
Üst Alt