Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray | 21 Mart |19.00
muhtemel 11'imiz
--------------Leo------------
Sabri----Neill---Servet--Caner
-------Barış----Sarp---------
------------Elano------------
Keita------------------Giovani
------------Jo---------------
Baros,Emre Ç,Emre G.,Ayhan,Serkan,Hakan,Aykut Cesaret Forma'la sahadayız
Geçen hafta Ankaragücü maçında Sarp'ın ve Barış'ın mücadeleci oyunu Trabzon maçında ilk 11 e girmesini sağlar diye düşünüyorum...Elano'nun Arda'nın yokluğunda LİDER oyuncu olmasını bekliyorum...Elano'nun savunma arkasına atacağı ara toplarla etkili olabiliriz..Gerek Keita gerek Giovani bu tür topları seven oyuncular...Sabrinin ve caner'in sağ ve soldan yapacağı ortalarla içerdeki uzun adamımız Jo ile gol bulabiliriz...Savunmada ise Servet'in yerinde Emre Güngör düşünülebilir...Çünkü Trabzonspor'undan savunma arkasına adam kaçıracak ve kaçacak adamları var...Umut'a atılacak uzun toplarda Teke oynayıp topu uzaklaştırma yeteneği olan Emre güngörde düşünülebilir...Keita'nın ve Giovani'nin Topla ceza sahasına kat etmesi çok önemli...Giovani'yi kadroda sola yazdım ama serbest oyuncu olarak oynasa çok daha etkili olabilir...Hücüm dörtlümüz(Jo,Keita,Gio,Elano) İlerde yapacağı pireslerle rakibi hataya zorlıyabilirz...Jo Ketia ve Gio nun maç içinde yer değiştirmeside çok önemli bunu Kasımpaşa maçında gördük..Umarım 3 puanı alırız ve haftayı lider tamamlarız...
Saygılar.