TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray | 21 Mart |19.00

Normalde bu maç için beraberlik iyi sonuç derdim ama bu maçı kazanmamız lazım.

Bence sol bekte Hakan sol açıkta da Caner oynasın.

Hakan çok ağır bi futbolcu. Geçen senelerini çok aratıyor. Karşısında biraz çabuk futbolcu olduğu zaman otoban oluyor o kanat. HÜcuma verdiği destek zaten minimumlarda. Tekniği ve pas becerisi desen yok denecek kadar az. Caner den tek artısı oyun bilgisidir bu seneye bakarsak.

Caner hem çabukluğuyla hemde pas tekniğiyle çok rahatlatıyor takımı. Son 4-5 maçtırda muazzam savunma yapıyor. Sorumlulukta almaya başlamışken onu o mevkiden kesmek doğru olmaz.

Hakan çok ağır bi futbolcu. Geçen senelerini çok aratıyor. Karşısında biraz çabuk futbolcu olduğu zaman otoban oluyor o kanat. HÜcuma verdiği destek zaten minimumlarda. Tekniği ve pas becerisi desen yok denecek kadar az. Caner den tek artısı oyun bilgisidir bu seneye bakarsak.

Caner hem çabukluğuyla hemde pas tekniğiyle çok rahatlatıyor takımı. Son 4-5 maçtırda muazzam savunma yapıyor. Sorumlulukta almaya başlamışken onu o mevkiden kesmek doğru olmaz.

Katılıyorum.

Parçalimi giyoruz?

Tekniği ve pas becerisi mi yok? Yapmayın yahu. Kapı gibi adam. Ters topları falan da gayet güzel. Çabuk olmadığı için çalım atamıyor teknik olmadığından değil. Yoksa sağ ayak-sol ayak yakaladı mı doksana yapıştırıyor, güzel ortalar yapıyor. Uğur'u beğenip Hakan'ı beğenmemek enteresan olur bak sana onu söyleyeyim:)

Tekniği ve pas becerisi mi yok? Yapmayın yahu. Kapı gibi adam. Ters topları falan da gayet güzel. Çabuk olmadığı için çalım atamıyor teknik olmadığından değil. Yoksa sağ ayak-sol ayak yakaladı mı doksana yapıştırıyor, güzel ortalar yapıyor. Uğur'u beğenip Hakan'ı beğenmemek enteresan olur bak sana onu söyleyeyim:)

:)

Sanki içime dogmus kirmizi forma giyecegimiz, sabah kalktigimda hangi formami giyeyim dedim kirmizi'yi seçtim.. Umarim skor da istedigimiz gibi olur:)

Arkadaşlar daha öncede sordum soruma cevap alamadım Trabzonda Yattara sezonu kapattı mı ? Merak ettim çok 7 aydır yok adam

-------Leo-----------

Sabri--Neill--Emre--Caner

---Barış------Sarp-----

--------Elano---------

Keita-----------Giovani

--------Jo----------

Baros İkinci yarı mutlaka oynamalı.Fenerbahçe maçı öncesi iyice ısınması lazım zira Fenerbahçe karşısında ona çok güveniyorum.

Mutlaka kazanmalıyız.

Kazanıyoruz, geliyoruz.

İlk golü bulursak Rijkaard takımı kapamasın yeter. Fenerbahçe maçında da tek korkum bu olacak onun dışında için rahat.

Geçen sene teknikti, güzel paslar atıyordu. Bu sene değil mi?:) Teknik seviyesinde azalma mı var? Caner çok agresif basıyor rakibine, bu iyi birşeymiş gibi gözükse de çalımı yediği anda toparlanma şansı kalmıyor. Çünkü soldaki son adam o. Defansif yönü tartışmasız Hakan Balta'dan zayıf. Sol açıkta da caner gio dan iyi. Toplam faydaya bakmak lazım.

Çok zor maç bence. fb maçından önce de belirleyici olacak. Stres ve deplasman fobisini aşmamız gereken bir maç ....ve malesef Arda yok !

Kazanırsak büyük bir engel aşılır kesinlikle....Haydi bakalım rast gele....

Gio serbest oynasin bence. Solda kaybolup gidiyor. Ayrica adami arayan, adama pas atma niyetinde olan da olmuyor Gio solda oynayinca.

Gio oynarsa ve topla olan ilk hareketleri basarili olursa cok iyi oynar, yok hatali pas, yada basarisiz calim falan yaparsa, kaybolur. Hep öyle.

Bugun Gio nun günü olsun be.

Haydi aslanlar !

Geçen sene teknikti, güzel paslar atıyordu. Bu sene değil mi?:) Teknik seviyesinde azalma mı var?

İnsan hantallaşınca haliyle çabukluğunuda kaybeder. Önceki seneler hamlelerinde geç kalmıyordu daha çevikti. Ama bu seneye baktığımız zaman aşırı derece hantal. Bu otomatikman pas tekniğinede yansıyor. Baskı yediği zaman eli ayağına dolaşan bir Hakan Balta var karşımızda ben ondan bahsetmek istedim.

Caner çok agresif basıyor rakibine, bu iyi birşeymiş gibi gözükse de çalımı yediği anda toparlanma şansı kalmıyor. Çünkü soldaki son adam o.

Kesinlikle katılmıyorum. Hakan Balta'ya oranla daha çabuk bir oyuncu olduğu için çalım yediği zaman tekrar rakibini yakalayıp bozabiliyor. Hakan Balta bunların hiçbirini yapamadığı gibi her atakta bir pozisyon hatası yapıyor.

Defansif yönü tartışmasız Hakan Balta'dan zayıf. Sol açıkta da caner gio dan iyi. Toplam faydaya bakmak lazım.

Defansif yönü bu sezon itibariyle kesinlikle ama kesinlikle Hakan Balta'dan iyi. Bu sezon çok sıkıntı çektik oradan. 2. yarıdan itibaren Caner o mevkiye geçince pozisyon vermemeye başlamıştık. (Ta ki Atletico maçlarında Hakan oynayana kadar.) Son maçlarda sorumlulukta almaya başladı. Milli takımda da o mevkide başarıyla görev yaptı. Bir nevi kazanıyoruz artık Caneri. Tıpkı Sabri gibi.

Açık futbol oynuyorsan. Sistemin her ne koşulda olursa olsun defanstan pasla çıkmayı emrediyorsa Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta gibi isimleri kadroya yazmayacaksın.

muhtemel 11'imiz

--------------Leo------------

Sabri----Neill---Servet--Caner

-------Barış----Sarp---------

------------Elano------------

Keita------------------Giovani

------------Jo---------------

Baros,Emre Ç,Emre G.,Ayhan,Serkan,Hakan,Aykut Cesaret Forma'la sahadayız

Geçen hafta Ankaragücü maçında Sarp'ın ve Barış'ın mücadeleci oyunu Trabzon maçında ilk 11 e girmesini sağlar diye düşünüyorum...Elano'nun Arda'nın yokluğunda LİDER oyuncu olmasını bekliyorum...Elano'nun savunma arkasına atacağı ara toplarla etkili olabiliriz..Gerek Keita gerek Giovani bu tür topları seven oyuncular...Sabrinin ve caner'in sağ ve soldan yapacağı ortalarla içerdeki uzun adamımız Jo ile gol bulabiliriz...Savunmada ise Servet'in yerinde Emre Güngör düşünülebilir...Çünkü Trabzonspor'undan savunma arkasına adam kaçıracak ve kaçacak adamları var...Umut'a atılacak uzun toplarda Teke oynayıp topu uzaklaştırma yeteneği olan Emre güngörde düşünülebilir...Keita'nın ve Giovani'nin Topla ceza sahasına kat etmesi çok önemli...Giovani'yi kadroda sola yazdım ama serbest oyuncu olarak oynasa çok daha etkili olabilir...Hücüm dörtlümüz(Jo,Keita,Gio,Elano) İlerde yapacağı pireslerle rakibi hataya zorlıyabilirz...Jo Ketia ve Gio nun maç içinde yer değiştirmeside çok önemli bunu Kasımpaşa maçında gördük..Umarım 3 puanı alırız ve haftayı lider tamamlarız...

Saygılar.

Geri
Üst Alt