TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Bazı arkadaşlar Bursa nasılsa şampiyon olamaz diyor. Bunu neye dayanarak diyorlar anlamıyorum. Sivasla kıyaslama yapıyorlar herhalde.

Bursa ile Sivas arasındaki farklar:

1) Bursa Türkiye'nin en fazla taraftara sahip olan takımlarındandır. Sivas'ın 5000 seyircisi bile yok.

2) Bursa'nın başında Ertuğrul Sağlam var. Bu adam Beşiktaş dışında hem Kayserispor hem de Bursaspor'da başarılı. Bülent basghan ise sadece Sivas kariyerinde başarılıydı.

3) Bursa Türkiye'nin en büyük kentlerinden birisi. Şampiyonluğu istiyorlar.

4) Sivas iyi gittiği senelerde büyük takımlara karşı başarılı değildi ama Bursa gayet başarılı.

5) Bursa küçük takımlara karşı da çok başarılı.

bursa hakkında yazdıklarının tamamına katılıyorum renkdas ama bu sene diğer senelerden bıraz farklı cok buyuk bır para söz konusu tv gelırı sampiyonluk primi cl katılım fılan ınanılmaz bı para var ortada eğer kirli eller araya gırmzse bursa sampiyon olur dedıklerıne göre ancak burası Türkiye... neyın ne olacağı bellı olmaz lıgın basında 6da6 8de8 yapan takımların halı ortada hıc bellı olmaz daha hersey ıcın cok erken.

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

macin özeti varmi bir yerde ilk yariyi izliyemedim

bursanın son iki maçını tamamen izledim kasımpaşa ve manisa maçları o yere göğe sıgdırılamayan bursa emin ol bizden daha iyi degildi oyun olarak

Dostum bende izledim Bursaspor'u,çokta kötü oynamıyorlar oynasalar bile kazanacak kapasiteleri var,ayrıca Volkan Şen sakat...

Birde Volkan Şen dönecek Bursaspora düşün 10 numaraları...

Birde Ali Tandoğan çok iyi ona dikkat etmek lazım

Arkadaş olsun Bursaspor şampiyon olsun ne var bunda.

Ben fanatik Galatasaray lıyım ama şunu iyi biliyorum ki her zaman en çok isteyen kazanır.

Üstelik bu bize ve diğer büyük camialara tokat niteliğinde bir serzeniş olur.

Kimse maddi imakansılzıklar ya da futbolcu ekiskliğinden söz edemez.

Futbolun bir inanç,istek ve sistem oyunu olduğunu herkes yeniden anlar.

Baros faulden sonra topa vurdu eliyle sarı görseydi daha fazla üzlürdüm.Allah'tan hakem kart göstermedi.

Galatasaray ile kıyaslanmayacak kadar olan kadro kalitesi... Son haftalarda futbolcuların üzerinde oluşacak psikolojik baskı ve gerilim..Bursaspor ile olan maçımızın ASY'de olması..

Eğer Bursaspor yarın Denizlisporu yenerse biz Bursapor'u Ali Sami Yen'de yensek bile adamlar 2 puan önümüzde olacaklar yani direk maç kaybetmeleri gerekecek,fikstürlerindede bu pek mümkün gözükmüyor

Galatasaray ile kıyaslanmayacak kadar olan kadro kalitesi... Son haftalarda futbolcuların üzerinde oluşacak psikolojik baskı ve gerilim..Bursaspor ile olan maçımızın ASY'de olması..

haftaya angutlerı yenemezsek o içerdeki bursa maçı sadece fenere yarar ayrıca o maçın da garantisi yok bizim on yıldır yenemediğimiz feneri 2 0 dan 3 2 yeniyorlar bjkyi de geriden gelip eze eze yeniyorlar ve sivasla uzaktan yakından alakası yok o sivas bile son haftaya kadar kovaladıysa bu bursa aradan sıyrılırsa kimse şaşırmasın

Trabzon'un kadrosu kıyaslanabilir mi? Ama bizi yendiler. :o

bu sezon aldıgımız 5.yenilgi ama içlerinde en fazla posizyon buldugumuz maçdı.birazda ankaragücüne ilk yarıda aldıgımız maglubiyete benziyor orda da gol vuruşlarında beceriksiz ve şansızdık yine o maçda da son 30 dk düştük oyunda bu maçda da 2.yarıda etkili oynadagımız söylenemez.

Deplasman maclari bile alamiyoruz ya.

Aglamak istiyorum.

En cok su Kekoyu icin uzuluyorum.

Bursa Alisamiyene gelirken puan farki 4 olursa biz Bursayi yenemeyiz. Adamlar yenilmemek icin oynarlar ve bizde cok zorlaniriz. Yarin yada IBB ye karsi mutlaka 3 puan kaybetmeli Bursa. Bizde feneri yenmeliyiz tabi, feneri yenemezsek 5. liğe kadar yolumuz var.

Bugün takımda istek yoktu resmen.

Rijkaard herhalde birşeylerin farkında degil. sanki şampiyonluga oynayan Trabzon gibiydi resmen.

oyuncu seçimi kadro seçimi çok yanlıştı. yazık oldu resmen. bu saatten sonra herşey daha zorlaşıcak çok zor ama umudumuz devam edicek.

Arkadaş olsun Bursaspor şampiyon olsun ne var bunda.

Ben fanatik Galatasaray lıyım ama şunu iyi biliyorum ki her zaman en çok isteyen kazanır.

Üstelik bu bize ve diğer büyük camialara tokat niteliğinde bir serzeniş olur.

Kimse maddi imakansılzıklar ya da futbolcu ekiskliğinden söz edemez.

Futbolun bir inanç,istek ve sistem oyunu olduğunu herkes yeniden anlar.

Evet böylece Galatasaray ve fenerliler Şampiyonlar Ligini yine playstationda oynar...

Beşiktaş,Bursaspor,Sivasspor,Trabzonspor bilimum kolpa takımlar Şampiyonlar Ligine gider 2 maçta Anderlechten 8 tek maçta Liverpool'dan Anfield'da 8 yemeye devam ederler...

Bu döngü böyle devam eder..

Ne rezilliğinden bahsediyorsun sen ,herkes elindne geleni yaptı futbol bu kazanmak ta var kaybetmekte

bugün kaybeden bizdik

aslanlar gibi oynadılar,at gözlüğüyle bakmaktan vazgeçin artık,her maçı kazanamazsın bu da o maçlardan biriydi

asıl bu zor güne takıma neşter vuran sizler rezil ediyorsunuz

birde her zman ben takımı futbol olarak,isteksizlik olarak eleştirirdim

ama bu maç herkes elinden geleni yaptı ama olmadı,

oyun stilimiz ve trazımız gerçektende iyi idi.

adiniz osman senher mi?

Kadro kalitesi sana maç kazandırmıyor gördüğün gibi.İki tane pas yapamıyorsun üstüste kadron kaliteli olsa ne olacak?Bu baskı maskı olaylarını da geçin,hikaye bunlar.Adamlar bizden daha çok hakediyor şampiyonluğu.Gelir buradaki maçta da kapanırlar,alan bırakmazlar istediklerini alır giderler.Açıkçası bu oynanan futbolu gördükten sonra hiç umudum kalmadı şampiyonluk için.Bursa kötü oynasa da kazanıyor.Çok daha avantajlılar bize göre.

Eğer Bursaspor yarın Denizlisporu yenerse biz Bursapor'u Ali Sami Yen'de yensek bile adamlar 2 puan önümüzde olacaklar yani direk maç kaybetmeleri gerekecek,fikstürlerindede bu pek mümkün gözükmüyor

Ya iyi de renktaş bursa her maçı alır diyoruz da biz niye alamıyoruz. Veya diğer takımlar alamıyor. Geçen yıl şampiyon olamadıysak eskişehir antalya kocaeli maçları yüzünden olamadık. Bu yıl da eskişehir maçlarında 5 puanımız gitti. Kim derdi eskişehirden puan alamayız diye sezon başında? Kağıt üzerinde olmuyor bu işler. Bursadan önce kayseri süper gidiyor diyorduk. Maç fazlasıyla lider bile olmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama 2-3 maç daha yenilirlerse 8.-9. olacaklar belki.

Evet böylece Galatasaray ve fenerliler Şampiyonlar Ligini yine playstationda oynar...

Beşiktaş,Bursaspor,Sivasspor,Trabzonspor bilimum kolpa takımlar Şampiyonlar Ligine gider 2 maçta Anderlechten 8 tek maçta Liverpool'dan Anfield'da 8 yemeye devam ederler...

Bu döngü böyle devam eder..

Arkadaş haklsıında biz gidipte ne yapıyoruz son 7 yıldan beri.

önce çuvaldızı kendine batıracaksın sonra başkalarını eleştireceksin.

diğer bir yandan,ben işin avrupa boyutunda değilim ben işin utanç boyutunu vurguluyorum.

adamların kadro ve ekonomik yapısı belli ama oynama,taraftar ve inanç birliğide ortada..

bunlarden ders çıkarmamaız lazım,bu kadar ekonomiye ve prestije sahip olan biz büyük camialar utanmalıyız.

avrupadan söz ediyorsunda olimpiakos,anderlect,bordeux,sendne çok mu büyük takımlar ama adamlara her yıl avrupada sistemlerini konuşlturuyorlar ve bizden daha başarılılar.

artık kafa yapımızı değiştirmek ve şapkıyı önümüze koyup düşünmek zorundayız

ne kadar başarılıyız,ne kadar büyük camiayız ve ne kadar sistemliyiz.

ardanın fener maçında oynayabilir misin sorusuna cevabı

''mezardan çıkar o maçta yine oynarım ''

özeti izledim, TS en az bizim kadar kaçırmış..zevkli maç olmuş..

lakin, hakem Sabriyi atmaya korktuğu için faul verememiş, çok yazık.. hala hakeme saydıranlar vardı bikaç tane buralarda, kuş olduğunu zannediyorum şu pozisyondan sonra..

yenilginin siniriyle yazdığımı düşünmeyin.manisanın oynadığı 2-3 maçı izledim bu sene mehmet güveni izlerken üzüldüm.barışın ilk 11 de başlayıp 90 dk.sahada kaldığı bir sürü maçı gördükçe..

mehmet topal topsuz oyunda 0..pas özürlü..

bizim en yumuşak karnımız barış+sarp malesef.antu da yorumları okudum biraz mustafa+barışla başlasınlar diye dua ediyorlar..ligin sivas hariç en kötü orta saha oyuncuları tartışmasız.

maçta bana göre iyi oynadık..ve maçı bu şekilde oynayıp yenilmemiz fener maçını kazanma şansımızı artırdı.psiklojik olarak en azından ben daha çok inanıyorum o maça.

zaten derbiler öncesi taktik+oyuncu tercihlerini tartışmak bana boş geliyor.kim yüreğini sahaya daha iyi koyuyorsa ve kim şanslıyla o kazanıyor.

şayet trabzonda kazansaydık futbolcuların ve taraftarın kafasında berabere kalsakta fenerle puan farkını 4 te bırakırız düşüncesi hakim olabilirdi.şu anda tıpkının nondanın golüyle kazandığı maçtaki gibi çıkıp yeneceğiz ötesi yok.

bursayı 5 puan geriden takip etsek bile şampiyonuz.son 2 haftaya 5 puan önde girse bursa yine şampiyonuz.

fazlasıyla iyimser değilim.bence herşey hala bizim elimizde.

Geri
Üst Alt