- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu
bursa hakkında yazdıklarının tamamına katılıyorum renkdas ama bu sene diğer senelerden bıraz farklı cok buyuk bır para söz konusu tv gelırı sampiyonluk primi cl katılım fılan ınanılmaz bı para var ortada eğer kirli eller araya gırmzse bursa sampiyon olur dedıklerıne göre ancak burası Türkiye... neyın ne olacağı bellı olmaz lıgın basında 6da6 8de8 yapan takımların halı ortada hıc bellı olmaz daha hersey ıcın cok erken.
Bazı arkadaşlar Bursa nasılsa şampiyon olamaz diyor. Bunu neye dayanarak diyorlar anlamıyorum. Sivasla kıyaslama yapıyorlar herhalde.
Bursa ile Sivas arasındaki farklar:
1) Bursa Türkiye'nin en fazla taraftara sahip olan takımlarındandır. Sivas'ın 5000 seyircisi bile yok.
2) Bursa'nın başında Ertuğrul Sağlam var. Bu adam Beşiktaş dışında hem Kayserispor hem de Bursaspor'da başarılı. Bülent basghan ise sadece Sivas kariyerinde başarılıydı.
3) Bursa Türkiye'nin en büyük kentlerinden birisi. Şampiyonluğu istiyorlar.
4) Sivas iyi gittiği senelerde büyük takımlara karşı başarılı değildi ama Bursa gayet başarılı.
5) Bursa küçük takımlara karşı da çok başarılı.
bursa hakkında yazdıklarının tamamına katılıyorum renkdas ama bu sene diğer senelerden bıraz farklı cok buyuk bır para söz konusu tv gelırı sampiyonluk primi cl katılım fılan ınanılmaz bı para var ortada eğer kirli eller araya gırmzse bursa sampiyon olur dedıklerıne göre ancak burası Türkiye... neyın ne olacağı bellı olmaz lıgın basında 6da6 8de8 yapan takımların halı ortada hıc bellı olmaz daha hersey ıcın cok erken.