TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Benim korkum yok seni sadece sakin olmaya davet ettim.

Takımını seviyorsan en az benim ki kadar kötü gününde yanında ol,gerçekleri görebiliyorsan sistemde hata varsa konuş,eleştir. Ama;bir maç kaybettiğimizde reziller deme toptan takıma,skor tabelacılığı yapma ve kendine objektif ol şu soruyu sor ya bu akşam aynı bu futbolla yenseydik,yine aynı konuşur muydum?

İyi günde herkes eğlenmeyi,sevinmeyi bilir ya kötü günde.

Pastayı herkes paylaşır,ya kuru ekmeği.

Bu mesajın senden geldiğine inanamıyorum.Hocam içkili felan değilsin demi yada dalga geçmiyorsun :D

1 ay önceye göre 180 derece değişmiş yorumun.

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

bi de şöyle bir durum var bugun kazanırsak fenerle fark 4 oalcaktı ve içerde daha savunma ağırlıklı oynayacaktık ve bunu ne kadar başarabildiğimiz ortada ama bi puan da olsa almalıydık bugun yazık oldu diyorum sadece haydi hayırlı geceler renktaşlar aramızdaki kuş beyinler iyi dinleyin ''dunyadan marsa ne kadar fenerli varsa ... ''

ya yok şaka maka bursa 5puan fark yapcak bi de ankara ile oynucak bursayı fb yi yensek neye yarar her deplasmanda puan kaybettkten sonra..oyuncular da sanki yenlmeye alştı.anlamıyorum geçrekten.sene sonu eğer adam gibi ön liberolar alnmazsa kmse adam gibi oyun beklemesn yine.takımın en önemli mevkiisi beli orası resmen..açıkcası bursa yarın kazanırsa ben şampiyonlukta en büyük aday olarak bursayı görürüm.haftalardır deplasmanda bu kdr puan kaybı yaşanması gerçeken düşündürücü ve üzücü..bugun ki oyun en iyi oyunumuzdu son deplasmanlardakiler arasından.ama gel gör ki gol atamıyo takım.ÇOK RİCA EDİYORUM eğer hftaya fb yi bi kaç farklı yenersek müthiş bi oyunla.kimse demesin ertesi haftaki maçı 3 4 farklı kazanırız gibilerinden..futboldan soğuyorum o yorumlarla.

Bu sezon bir kaç maç haricinde takım oyunundan uzak çok kötü oyun oynuyruz.Rakibi ısıran sağdan soldan bunaltan,topa basan iyi top yapan tempolu oynayamıyoruz.Attığımız gollerde genelde kişisel beceri ile atılan goller.Takım oyunu ile organize atak ve pozisyonlar hazırlayamıyoruz.Gözle görülür bir ortasaha sorunu var bu sorun ön liberodan başlıyor, defanstan çıkarken topu oyuna iyi sokamamız defansın topu boş yere sağa sola kendi aralarında top çevirmelerine ve kaleci ile oynamalarına sebep oluyor.Orta sahanın hücuma dönük oyuncuları da ısıran basan kovalayan tipde oyuncular değil toplu ve topsuz oyunda defansif olarak zayıflar bu da rakip takımların hücum yönünü kolaylaştırıyor, orta sahada iyi ve hızlı top yapmalarına neden oluyor.

Ben kişi bazında futbolcularımıza yüklenmek istemiyorum, sorun tercih meselesi.Rikard çok iyi bir insan ve futbol adamı olabilir, fakat bizim kültürümüzü ve insanımızı tanımıyor.Bu konuda kendisine ne kadar yardım ediliyor emin değilim.Koca bir kulüb bütün senin başarısızlıklarını sizi yenerek başarıymış gibi sunmak isteyebilir ve o maça haddinden fazla önem verip mücadele edebilirler bkz.(Trabzon) .Rakiplerimizin aldıkları galibiyet,malubiyetlere,beraberliklere oyuncu fiyatlarına, kulubün maddi olanaklarına yıldız oyuncu sayısına ...vs göre değerlendirmek yanlış olur.Bu tip değerlendirmelerin avrupada belki doğruluğu çok yüksektir fakat bizim ülkemizde öyle değil.Bir bakmışsın ligde daha alt sıralarda,yıldız oyuncusu olmayan antalya gibi,eskişehir gibi,trabzon gibi takımlar seni şamarlar gider.Peki sorun ne dersek?Sorun Futbol takımımızı yönetenlerde.Sezon ortasında Nonda gitmeyecekti, hadi gitdi diyelim yerine Avrupada oynamayacak olan bir santrafor alınmayacaktı.Linderoth gitdi yerine çok iyibir oyunu iki yönlü çok iyi oynayan bir orta saha lazımdı.Tirübünleri coşturmak için, yönetimi alkışlatmak için yapılan transfer bir süre sonra elinde patlar.Ben ADNAN POLATI seviyor ve destekliyorum inşallah tekrar başkan olur ve hep öyle kalır,kulübümüzün kapılarını gerçek sahibi olan taraftarlarına gönüldaşlarına açar,birilerinin ipoteğinden kurtarır.Fakat Futbol Şube sorumlusu yöneticilerimizi beğenmiyorum,işide gerçekden bildiklerinden şüpeliyim.Baroş,Kewel,Keita,Elano,Franco,Neil,Dos Santos,Jo bu oyuncuların heribirisi bir marka ama ortada deplasmandan puan alamayan bir takım var.Ben transfer politikasının gözden geçirilip gereken mevkiye kaliteli oyunculardan yanayım.Ama şubir gerçek ki kaliteli yerliye daha çok ihtiyacımız var.

Güzel bir yorum emeğine sağlık,düşüncelerinin birçoğunda hak vermiyo deilm.:icon_twisted:

ya yok şaka maka bursa 5puan fark yapcak bi de ankara ile oynucak bursayı fb yi yensek neye yarar her deplasmanda puan kaybettkten sonra..oyuncular da sanki yenlmeye alştı.anlamıyorum geçrekten.sene sonu eğer adam gibi ön liberolar alnmazsa kmse adam gibi oyun beklemesn yine.takımın en önemli mevkiisi beli orası resmen..açıkcası bursa yarın kazanırsa ben şampiyonlukta en büyük aday olarak bursayı görürüm.haftalardır deplasmanda bu kdr puan kaybı yaşanması gerçeken düşündürücü ve üzücü..bugun ki oyun en iyi oyunumuzdu son deplasmanlardakiler arasından.ama gel gör ki gol atamıyo takım.ÇOK RİCA EDİYORUM eğer hftaya fb yi bi kaç farklı yenersek müthiş bi oyunla.kimse demesin ertesi haftaki maçı 3 4 farklı kazanırız gibilerinden..futboldan soğuyorum o yorumlarla.

sende haklısın arkadaş

Bu mesajın senden geldiğine inanamıyorum.Hocam içkili felan değilsin demi yada dalga geçmiyorsun :D

1 ay önceye göre 180 derece değişmiş yorumun.

Onur ben her zman söyledim ben takımımı çok seviyorum diye.

Benim kaldıramadığım takımda ki inaçsızlık ve sistem hatalarıydı.

ben her zman bu doğrultuda eleştirilerimi yaptım yine yaparım da.

ama hiçbir zaman haksız yere ve kızgınlıkla takıma eleştiride bulunmam.

iyi günde kazanılan galibiyetten sonra eleştirim ya da kaybedilen maçtan sonra çünkü sistem hoşuma gitmemiştir

ama iyi oynadığımız bir maçtan sonra eleştiremem yenildiysek bile

bir kere bunun farkına varalım.

diğer bir noktaya gelince içkili değilim ama haftaya Fener galibiyettinden sonra keyifle olabilirim.

biz zor günlerin takımı ve taraftarlarıyız,bunu unutmayalım.

sampiyonluk gitti..firsat teptik...

Durup dururken Fener ile BJK yide potaya soktuk ya,ben ona yaniyorum.Haftaya ASY de konrolsüz oynayacak fener simdi beraberligi almaya,oyunu kilitlemeye calisacak.Puan farki 5 olmasina ragmen,ben hala sampiyonluk fener ile aramizda gecer diyorum.BJK ve bursa bir takilsin,gerisi corap sökügü gibi gelecek ,zira bjk nin daha bursa,trabzon ve fenerlede maci var.

Şu skoru iyi oynayıp alsak takıma tek kelime etmiycem yemin ederim.Ama yendiğimiz maçta bile beğenmediğimi belirttim bir çok kere.Bu sene çok fazla eksik var bu takımda.Şampiyon olursak birşey anlamıycam gerçekten.Skibbe'yi en çok eleştirenlerden biri olarak oynattığı futboldan belki 2 kat daha zevk aldığımı söylemeliyim hem de o kadro buna göre daha kötüyken.Her kadroya baktığımda 10 puan önde olmalıydık diyorum.Her haftada büyük heyecanla maçları bekliyorum,içeridekilerin de neredeyse hepsine gittim ama zevk aldığım maç sayısı o kadar az ki.Çok yanlış oynuyoruz çok...Şimdi bana diyeceksiniz bu saatten sonra güzel oyun bekleme ama sene başını saymasak kaç maç tam anlamıyla iyi oynadık ki? (15-20 dk.lık oyunları geçelim)

Tamam ozaman Emra Mehmet Üstün istediyse akan sular durur.. Ne diyorsun sen kardesim ya?

Dediğim şu güzel kardeşim nasılki 10 sezondur orda f5 i yenemiyorsak aynı seriyi bizimde yakalamamız gerekiyo çünkü ister kabul et ister etme bu bizim gibi büyük bir camia için kara bi lekedir

yav beyler çok üzüldüm anasını satayım biraz olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yapamıyorum nolur biri bana moralimi düzeltecek bişey sölesin :(

Elanonun bugüne kadar hep gerçek futbolunu bekledim ama sanırım Elano bu başka bişey beklememeliyiz. Elano, Mustafa, Barış, Ayhan,Mehmet Barcelonada Realde Manchesterda olsa hepsi kendi liglerinde orta sıralara oynar. Cl'de gruplardan çıkamazlar. Bu orta sahayla ligi 2. bitirirsek sevineceğim. Sürekli rakibin arkasına saklanan dönen topları ne hücümda ne savunmada toplayamayan orta sahayla hiçbirşey olmaz.

artık yenilmek koymuyor resmen bana , alışkanlık yaptı :o

yine de başkana , rijkaard'a sonsuz güven sonuna kadar devam edicek..

Bu yenilgi çok kötü oldu.

Süer orta sahamız farkını ortaya koydu:rolleyes:

Geri
Üst Alt