TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

yav beyler çok üzüldüm anasını satayım biraz olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yapamıyorum nolur biri bana moralimi düzeltecek bişey sölesin :(

Aslantepe stadı 29 ekimde açılacakmış,süper bi gelişme bence,düşünsene o ambiyansı,şu yirmibinlik ASY de bile şu ana kadar yenilmediğimize göre (''ama ağzımı ayrı açayım,nazar değmesin:)'') yeni stadımız yapılınca var gerisini sen düşün.Kazandığımız paralarlada daha ne oyuncular alırız.Orta saya defans ooo ben geleceğimizden ümitliyim,yeterki doğru adımları atmaya devam edelim,

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

arkadasim o zaman birak futbolu falan, futbol daha dogrusu spor hararetli tartismalarin gergin yüksek tansiyonlu tartismalarin oldugu bir daldir,sen bizden eger söyle bir tarz yorum bekliyorsan: Sayin Baris Özbek bugün pek gününüzde degildiniz, belki kötü beslenmedendir,kendinize iyi bakmalisiniz.

o zaman birak futbolu, Tiyatro gibi opera gibi film gibi mi elestiriler yapalim, ahhhh kamera acisi cok iyi degil, uhhh bu eslesme pek tutmadi gibi vb.

:D:D koptum.yaw adam küfür etme diyo ama ..mesela emre göngöre sallayanlar çok haksız.emre o pozisyon dışında müthiş oynadı.gol pozisyonu bulduk ama çok kçırdık yaw.rijkaard skor daha önmli demşti son hftalar için bizde skora göre yorum ypalım o zaman

yav arkadaşlar kimse cevap vermemiş fener maçı biletleri gs bonus kartlılar için ne zaman çıkar bir bilgisi olan var lütfen yazsın ?

Şampiyonluk gitti diyenler kime gittiğinide belirtsinler.

Benim merak ettiğim Fatih Terimin 2. döneminden sonra bu takıma ne oldu deplasmanda düzgün bir takıma karşı bir kaç galibiyetten başka galibiyet hatırlamıyorum. İte kaka tek farklı stresli galibiyetler hep.

İyi oldu iyi!

1-1 olsa sevinmezdim...

Rijkaard'a tek sözüm;Barış'ı oyunda tutup Elano'yu çıkarıp maçı rakibe verdiği için teşekkür ediyorum...Büyük hoca bu anlarda belli olur,risk alamadı,bunu Rijkaard gibi bir hocadan beklemezdim!

artık yenilmek koymuyor resmen bana , alışkanlık yaptı :o

yine de başkana , rijkaard'a sonsuz güven sonuna kadar devam edicek..

aynen valla öyle maçtan önce ''çok pis yeneriz'' '' 5 atarız '' gibi düşüncelere girmeyip gerçekleri gördükten sonra bu maçın zaten en iyi skorunun 1 1 olacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok bakın 0 0 demiyorum çünkü çok açık birşey var üstümüze gelen her atak yüzde 51 gol şansıdır bkz ödüllü maç skoru tahminimde 1 1 di hatta golu de gio atacak demiştim olmadı ama şampiyonluk falan da gitmedi daha alınacak 24 puan var kendinize gelin eziklere benzemeye başladık

Dediğim şu güzel kardeşim nasılki 10 sezondur orda f5 i yenemiyorsak aynı seriyi bizimde yakalamamız gerekiyo çünkü ister kabul et ister etme bu bizim gibi büyük bir camia için kara bi lekedir

Ya ustadum kusura bakma. Moraller bozuk böyle konusuyoruz iste. Sende haklisin aslinda. Ama geçende arkadasin biri yazmisti. Son Azize'nin yönetimi altinda galibiyet sayisi Galatasaray 10 - FB 14. Adamlari 10 senedir orada yenememize ragmen bize 'fark' falan atmis durumda degiller. Bunlarin hepsi sadece medyanin oyunlari..

Önümüzdeki hafta kaçabilecek yerleri kalmadi. Azize Sami Yen'e gelmemek için ceza almaya çalisiyor baksana. Sen dert etme.. Önümüzdeki hafta galibiz!

İyi oldu iyi!

1-1 olsa sevinmezdim...

Rijkaard'a tek sözüm;Barış'ı oyunda tutup Elano'yu çıkarıp maçı rakibe verdiği için teşekkür ediyorum...Büyük hoca bu anlarda belli olur,risk alamadı,bunu Rijkaard gibi bir hocadan beklemezdim!

bilip bilmeden sallama kardeşim istersen elano yu almasa oyundan 7 yabancı olucaktı aynı anda sahada ;)

İyi oldu iyi!

1-1 olsa sevinmezdim...

Yabancı sınırlaması var :D

Arkadaşlar şansımız yoktu.

En az 7 tane net gol pozisyonuna girdik.

Beceriksizlik + Şanssızlık. Ne diyeyim.

İlk 15 dk da bulduğumuz 2 pozisyon gol olsa.

Maç 5-6 ya kadar giderdi.

İyi oldu iyi!

1-1 olsa sevinmezdim...

Sinan usta. Sahada Keita var, Jo var, Neill var, Santos var, Elano var ve Leo var. Yani 6 yabanci. Mecburen yabanci çikarmak zorundaydi Baros'u alabilmek için

Arkadaşlar ! Bu ma için kimse Telegol ve Stadyum Programlarının gazına gelipte takımımıza haksızlık etmesin . Maçın özeti kesinlikle şudur Kaleci Onur'u geçemedik . Galatasaray Bu yılın en güzel deplasman maçını oynadı . Bana göre gelecek Yıl için büyük umut verdi . Gelecek yıl bu takıma 2 tane sağlam basacak , oyunu iki yönlü oynayabilecek orta saha oyuncusu , Hakan Balta' ya alternatif , onun yokluğunu aratmayacak 1 sol bek oyuncusu , ve de 1 kalesinde güven verecek kaleci alırsak inanın bu takımın önünde kimse duramaz. Bu yıl bize ders olsun . Umarım seneye aynı hatalara düşmeyiz . Ha bu yıl şampiyonluk ne olur derseniz çıkmamış candan umut kesilmez derim.

Ya ustadum kusura bakma. Moraller bozuk böyle konusuyoruz iste. Sende haklisin aslinda. Ama geçende arkadasin biri yazmisti. Son Azize'nin yönetimi altinda galibiyet sayisi Galatasaray 10 - FB 14. Adamlari 10 senedir orada yenememize ragmen bize 'fark' falan atmis durumda degiller. Bunlarin hepsi sadece medyanin oyunlari..

Önümüzdeki hafta kaçabilecek yerleri kalmadi. Azize Sami Yen'e gelmemek için ceza almaya çalisiyor baksana. Sen dert etme.. Önümüzdeki hafta galibiz!

İnşallah kardeşim tek temennimiz bu zaten.Sadece yüreklerini ortaya koysunlar ismimizin büyüklüğü yeter bu maçı kazanmamıza

Şampiyonluğu bilmemde bu sene clye giremezsek yazık olur :(

rijkaard kimi oynatsın.....orta sahada mecburen oynatmak zorunda olduğu iki türk topçusu var,bu yere aday 4 oyuncu var topal-sarp-barış-ayhan..allah aşkına bir kişi çıksın bunların bir tanesi futbolcumu yaa..maçı izleyenler dikkat etmişlerdir daha dün takıma katılan neill bom boş pozisyonda olamalarına karşın ne barışa nede sarpa pas vermediğini görmüşlerdir,çünkü adam akıllı adam bunlara pas vermek gereksiz bir hareket olduğunu biliyor..BİZ ÇOĞU MAÇTA 9 KİŞİ KALAN MAÇLARDA 8 KİŞİ FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞIYORUZ..defalarca buraya yazdım..tekrarlıyorum önümüzdeki sene rijkaard başımızda olur ve biz hala bu saydığım 4 oyuncuyla oynamaya çalışırsak,sezon başında rijkaadıda yollamamız gerekir..

,,,,reçeteyi yazıyorum...

1-aykut erçetin takımdan yollanmalı-uğursuzun önde gideni

2-servet satılmalı-alıcısı çıkarsa tabii

3-barış-topal-sarp-ayhan-?bunlara hiçbir yorum yapmıyorum

4-uğur uçar-titrek adamın gs de işi yok

gördüğünüz gibi sorunumuz türk futbolcularda..

simsiz1-1.jpg

simsiz2.jpg

Arkadaşlar herkese iyi geceler,sayenizde üzüntümüzü paylaştık ve acımız hafifledi,galip geldiğimizde ve süper bi trasfer yaptığımızda burada nasıl keyif aldıysamda yenilipte bir çok arkadaşın takımına testek olmasının yanında bir diğer renkdaşının üzüntüsünede destek olması gayet sevindim.Evet daha çokkk yenileceğiz ve yeneceğiz,unutmayalım,bu takım avrupadan çifte kupa getirerek bizleri sevindirerek ağlatan takımdır aynı zamanda.Herşeyden önce takımımıza elbette destek olmalıyız,şikayetçide olmalıyıs,öfkelenmeliyiz,isyan etmeliyiz,ama asla kalp kırmamalıyız,bir başkasını aşağılayarak kendimizi kendimizi bir diğer tafartardan üstün görmemeliyiz.Vs vs.herneyse yarın iş/okul geç olmadan yatmalı,tabi uyuyabilirsek.Tüm renkdaşlarıma iyi ve huzurlu uykular diliyorum.

Geri
Üst Alt