TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Şampiyonluk belkide Eskişehir maçında gitti belkide bu maçta bilemeyiz,belkide Fener maçı ve devamındaki seri ile şampiyonluk bize gelicek hiçbirşeyi bilemiyoruz.

Ama ben şundan eminim Fener'e yenilirsek bu takım ilk 3'e giremez!

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Şampiyonluk belkide Eskişehir maçında gitti belkide bu maçta bilemeyiz,belkide Fener maçı ve devamındaki seri ile şampiyonluk bize gelicek hiçbirşeyi bilemiyoruz.

Ama ben şundan eminim Fener'e yenilirsek bu takım ilk 3'e giremez!

o durumda da bizim taraftar fenere girer o kesin umarım sorunsuz ve güzel bi galibiyetle atlatılır şu maç

ilk 7 dakika 3 net pozisyonla başlayıp kaçırıyorsun atsan onlardan birini farka gidecek maç.kendi hatanla geriye düşüyorsun ondan sonra ilk yarı bitmeden yine bir sürü pozisyon kaçırıyorsun.ikinci yarı rezaletti zaten.ts de biraz yetenk olsa adamlar 2 3 yapardı.bizimkiler şuursuzca ve bir iki kişinin çabasıyla skor bulmaya çalıştı.geçen seneden sonra bu senede puan farkı yaparak alacağımız bir ligi ellerimizle vermek üzereyiz.

Şanssızdık ve Trabzonspor mücadele anlamında sanki bundan sonra hiç maçı yokmuş gibi oynadı futbolcular.. Biz de iyi mücadelemizin yanına güzel futbolu da ekleyerek başladık aslında maça.. Emrenin hatası tüm takımın moralini bozdu.. Buna rağmen saldırdık pozisyona girdik.. Elden gelen bişey yok; bu köprünün altından daha ne sular geçer.. Kimse şimdiden havaya felan girmesin.. Bu takım hepsinin havasını alacak potansiyele sahip :2_thumbs_up_-_anima

Fenerli Emre'nin,Gs'ye gol atıp gerçek Fenerli olmak istiyorum lafları öte yandan Fener yönetiminin Ankaragücü maçındaki olaylar ile alakalı alınan karara yönelik ithamları ve hafta içi gerek basın gerekte Fener medyasının maçı germeye çalışması açısından;Fener maçı çok tehlikeli geçebilir.Maçın taraftar açısından sakin geçmesi için golün erken gelmesi gerekiyor Gs'den.Maçın ilerleyen her dakikası Fenerli futbolcuların taraftarı galeyana getirmesi ve oyunu çirkinleştirmesine gebe olabilir.Ek olarak Fener maçında olumsuz bir skor olursa bizim sahamızda en az 2 maç kapanır.

Bu hafta zor geçicek sakin olmalı sağ duyulu olmalıyız.Ek olarak bu Fener şampiyon olamaz!!!Ama Bursa bu Gs sayesinde güle oynaya şampiyon olabilir !!!

Şanssızdık,adamımız yoktu,bireysel hata yaptık vb gibi laflar boş laflar.Bugün yenilmemizin tek sebebi Rijkaardır,Maç boyunca Mustafa Sarpa,Barışa ve Elanoya nasıl tahammül etti anlamak mümkün değildi,biz dünkü Trabzonspora 2 avans verseydik yine yenerdik,ne varki Rijkaard sayesinde 1-0 yenilmeye mahkum olduk.Ben şahsen Rijkaardın aklının başka yerlerde olduğunu düşünüyorum,Yanında Neeskens gibi futbol dehası var.Rijkaard yarın gitse gram üzülmem.

Şanssızdık,adamımız yoktu,bireysel hata yaptık vb gibi laflar boş laflar.Bugün yenilmemizin tek sebebi Rijkaardır,Maç boyunca Mustafa Sarpa,Barışa ve Elanoya nasıl tahammül etti anlamak mümkün değildi,biz dünkü Trabzonspora 2 avans verseydik yine yenerdik,ne varki Rijkaard sayesinde 1-0 yenilmeye mahkum olduk.Ben şahsen Rijkaardın aklının başka yerlerde olduğunu düşünüyorum,Yanında Neeskens gibi futbol dehası var.Rijkaard yarın gitse gram üzülmem.

Iyi de, bu oyuncularin yerine kimi oynatsin ki?

Ayhan vardi bir tek yedekte, Barisin yerine bende tercih ederdim ama genel olarak Rijkaardin elinde adam gibi oyuncu yok ki orta sahada oynatsin.

Öyle bir yazmissin ki, sanki yedekte Guttuso, Pirlo ve Seedorf oturuyor da, Rijkaard oynatmiyor.

Iyi de, bu oyuncularin yerine kimi oynatsin ki?

Ayhan vardi bir tek yedekte, Barisin yerine bende tercih ederdim ama genel olarak Rijkaardin elinde adam gibi oyuncu yok ki orta sahada oynatsin.

Öyle bir yazmissin ki, sanki yedekte Guttuso, Pirlo ve Seedorf oturuyor.

Yedekte Gattuso veya Pirlo olmasına hiç gerek yok,En kötü Ayhanı dünkü Elanoya değişmem,ayrıca iddaa ediyorum Emre Çolak dün Barışın mevkiisinde rahatlıkla oynardı.Dün Baros girdikten sonra resmen 2 oyuncu değişiklik hakkımızı kullanmadık,sanki Trabzon gerideymiş gibi adamlar forvet çıkartıp forvet sokuyor.Kim ne derse desin Rijkaardın oyunu okuyabildiğine inanmıyorum.Kimsede bana Rijkaardı savunmasın belkide Rijkaardı içinizde en çok seven benimdir.

Yedekte Gattuso veya Pirlo olmasına hiç gerek yok,En kötü Ayhanı dünkü Elanoya değişmem,ayrıca iddaa ediyorum Emre Çolak dün Barışın mevkiisinde rahatlıkla oynardı.Dün Baros girdikten sonra resmen 2 oyuncu değişiklik hakkımızı kullanmadık,sanki Trabzon gerideymiş gibi adamlar forvet çıkartıp forvet sokuyor.Kim ne derse desin Rijkaardın oyunu okuyabildiğine inanmıyorum.Kimsede bana Rijkaardı savunmasın belkide Rijkaardı içinizde en çok seven benimdir.

Es es karsiydi yanilmiyorsam Keitanin yerine Emre colagi soktuydu, ne oldu?

Millet deli oldu. Keita oyundan cikacak adammiydi, hele hele Emre colak icin yapilirmiydi bu degisiklik dedi.

Biz 1 gol bulabilseydik mac cok degisirdi. Genel olarak iyi degildik ama cok pozisyon buluyorduk, ben dahil maci izliyenlerin cogu gol gelicek diye bekliyordu ve dedigim gibi gelseydi gol, cok sey degisirdi, 2. yi de bulabilirdik o moralle. Kanimca Rijkaard Barisin yerine Emre colagi alipta (risk alip) 2. yi yemekten ise, beklemeyi tercih etti. Sarp tek basina kalirdi orta sahada ve zaten orta sahamizi gecme konusunda hic zorlanmayan TS 2. golü atabilirdi ve mac o anda biterdi. Bu riske girmedi Rijkaard. Ayrica Emre colak 2 hafta önce Keitanin yerine girdigi macta heycandan 2 pas bile yapamamisti.. Hatta hatali paslar bile atmisti. Yani Emreyi almamakla en iyisini yapti bence.

Rijkaard 2. yari (Barosu oyuna aldiktan sonra) Baltayi ve Ayhani da oyuna alip Caneri Sarpin ve Ayhanin yanina orta sahaya ceker diye umuyordum.

ayhan--sarp--caner-

keita---------gio---

----baros--alves----

Ama Rijkaard hic bu islere girmedi. Dedigim gibi sürekli golü bekledi, gol gelseydi arkasi da gelir diye düsümü olmaliydi. Ama malesef olmadi.

Son 5-10 d Emre colagi falan oyuna alsaydi zaten birsey degismezdi, bu yüzden oyuncu degitrime hakkini hic kullanmadi zaten...

Es es karsiydi yanilmiyorsam Keitanin yerine Emre colagi soktuydu, ne oldu?Millet deli oldu. Keita oyundan cikacak adammiydi, hele hele Emre colak icin yapilirmiydi bu degisiklik dedi.

Biz 1 gol bulabilseydik mac cok degisirdi. Genel olarak iyi degildik ama cok pozisyon buluyorduk, ben dahil maci izliyenlerin cogu gol gelicek diye bekliyordu ve dedigim gibi gelseydi gol, cok sey degisirdi, 2. yi de bulabilirdik o moralle. Kanimca Rijkaard Barisin yerine Emre colagi alipta (risk alip) 2. yi yemekten ise, beklemeyi tercih etti. Sarp tek basina kalirdi orta sahada ve zaten orta sahamizi gecme konusunda hic zorlanmayan TS 2. golü atabilirdi ve mac o anda biterdi. Bu riske girmedi Rijkaard. Ayrica Emre colak 2 hafta önce Keitanin yerine girdigi macta heycandan 2 pas bile yapamamisti.. Hatta hatali paslar bile atmisti. Yani Emreyi almamakla en iyisini yapti bence.

Rijkaard 2. yari (Barosu oyuna aldiktan sonra) Baltayi ve Ayhani da oyuna alip Caneri Sarpin ve Ayhanin yanina orta hasaya ceker diye umuyordum.

ayhan--sarp--caner-

keita---------gio---

----baros--alves----

Ama Rijkaard hic bu islere girmedi. Dedigim gibi sürekli golü bekledi, gol gelseydi arkasi da gelir diye düsümü olmaliydi. Ama malesef olmadi.

Son 5-10 d Emre colagi falan oyuna alsaydi zaten birsey degismezdi, bu yüzden oyuncu degitrime hakkini hic kullanmadi zaten...

Es-es maçında alması tamamen hataydı,o maçla bu maçı bir tutmamak gerekir.Ts maçında orta saha bomboşdu Emre çok rahat oynardı.Barışın ve Elanonun yaptığının 5 kat fazlasını yapardı.

Yaptığın değişiklikler ile ilgili hemfikiriz.

zor gunler bizi bekliyor..

Trabzon maci bekledigim gibi gecti, deplasmanda olmasi macin daha zor gececeginin belirtisiydi. Maca aslinda cok iyi basladik, hücüm futbolunun tüm özelliklerini gösterdik, pozisyonlara girdik, sansizdik. Dos Santos veya Jo golü atsaydi macin rengi inanin degisik olurdu. Deplasman maclarinda girdigin pozisyon sayi 2 3 olur bunlari degerlendirecen, yoksa isin zor. Firtinali baslangictan sonra deplasman hastaligimiz olan geriye yaslanma ve kontra oyun oynama cabasi bas gösterdi yine. Bizim takim bunu yapamiyor, cünkü nedeni cok acik, kontra oynamak icin oyunu orta sahan cok cabuk acmali ve hizlandirmali, Baris ve Sarp topu kontrol edene kadar rakip takim geriye geliyor. Rijkaard burada kimi oynattiysa basarali olamadi, seneye 2 tane ön libero alinmali sart.

Trabzonun orta sahasinda Colman Selcuk Alazinho hizli paslarla bizim orta sahayi öyle rahatlikle gectilerki maci orada kaybettik zaten.

Emre Güngörü benden fazla begenen yoktur belki bu forumda, aslinda dünkü mactada cok iyiydi, hizli cevik ve agresif. Servet oynasaydi demiyorum Allah korusun dahada fazla olurdu fark bence atarlardi bize. Emrenin tek hatasi, ki bunu Neilde yapabilirdi o sansli günündeydi, topu riskli bölgede calimlamak istedi, kisacasi panik yapti ve golu yedik, zaten her macta rakibe pozisyon vermede ustayiz saolsun bizim oyuncular bunu hep yapiyor.

Golden sonra takim pskolojik olarak cöktü ne yaptigini bilmeyen toplanmis takim görüntüsü verdik. Rijkaard hamle yapabilirdi ve en azindan beraberlikle ayrilabilirdik buradan, yapmadi kendince hakli olabilir.

Sampiyonluk zora girdi, bence hic etkilenmemliyiz bundan, Fener maci bizim ilac macimiz olmali, gövde gösterisi yapmaliyiz. Tribun taraftar yönetimin bütünlestigi, o eziklere hayati pazar günü ziyan etmeliyiz. Gecen 10 yilin acisi bu macta cikmali, ki icimde bir his var bunun böyle olacagina dair INSALLAH. Bursaspor cok avantajli duruma gecti, biz takibi sürdürmeliyiz en azindan ikincilik icin. Feneri yenemezsek 3cu bile olamayiz, mental olarak cöker geri kalan maclarin hepsini kaybederiz...

Saygilar.

Maalesef olmadı. Zaten deplasmanlarda zorlanıyorken bir de Arda'nın sakatlığının eklenmesi şansımızı iyice azaltmıştı zaten. Buna rağmen pozisyonda bulduk ancak golü bulamayınca sıkıntı yaşadık. Taktik ve oyuncu değişikliği anlamında teknik heyetin yanlışları olduğu kanatinedeyim. Bana göre kadro iyi kullanılamıyor bazı maçlarda. Yenildiğimiz maçlarda da hep bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Hakan Balta iyileştiğine göre sol bekte oynatılıp Caner sol açıkta kullanılmalıydı. Keita Gio ile dönüşümlü oynatılacağına en etkili olduğu sağ kanatta oynatılmalıydı. Eğer sağ kanatta oynatılsaydı Cale'yi dağıtırdı bana göre.

Çok iyi oynadığı maçta yaptığı hata Emre Güngör açısından bir talihsizlikti. Dünyanın en iyi defans adamı bile son adam pozisyonundayken çalım yapma cesaretini göstermezken Emre niye bunu yapma gereğini duydu anlamadım. Niçin Servet'e tercih edildiğini ispatlamaya çalıştı sanırım. Halbuki buna hiç gerek yoktu.

Neyse sağlık olsun diyelim.

Artık her şey sıfırdan başlıyor. Umarım Fb maçıyla birlikte bir seri yakalarız. İnşallah her şey Gençlerbirliği maçına kalmaz. Zira deplaslamlarda çok kötüyüz bu sene.

8'de 8 yapamazsak Şampiyonluk hayal,hiç bir zorlu deplasman maçını kazanamadık.Hepsini alıp 24 puan almak zorundayız.Dua etsin herkes de Bursaspor bu gece yenilsin.

leo

neıll----emre----hakan

sarp-----emre

keita --------gio---------caner

jo------baros​

60.dakikadan sonra böyle dizilişi ve değişiklikleri çok ama çok bekledim,fakat sadece 1 oyuncu değişikliği yaptık ve sistem uğruna tek forvetle devam ettik.Kim ne derse desin Rijkaardın yüzünden gitti 3 puan.

leo

neıll----emre----hakan

sarp-----emre

keita --------gio---------caner

jo------baros​

60.dakikadan sonra böyle dizilişi ve değişiklikleri çok ama çok bekledim,fakat sadece 1 oyuncu değişikliği yaptık ve sistem uğruna tek forvetle devam ettik.Kim ne derse desin Rijkaardın yüzünden gitti 3 puan.

Puan kazanınca Rijkaard süper oynatıyor, kaybedince Rijkaard'ın yüzünden kaybediliyor öyle mi ? Adam napsın ? İlk dakikalarda o pozisyonlar gol olsa çok daha farklı bir maç olacaktı. Emre Güngör iyi hoş ama milli stoper Servet'i kesmekte mantıksız. Bir sözde Sabri'ye. Sabri nasıl milli takıma giriyor anlam vermedim. Çıplak gözlede izledim, TV'den de izledim. Sabri 1'e 1 de topa basmıyor sürekli adamın önünde 1-2 metre mesafe bırakıyor. Rakip ortayı açıyor, Sabri arkasını dönüyor. Yapma Sabri milli bir futbolcu böyle abzürt hatalar yapmaz.

Ayhan'ı mı oynayaydı yani ? Sanki o bölgede çok adam varda. :melek:

Maçta 22 futbolcudan sadece 1'si hata yaptı, o da gol oldu.

Bu kadar basit.

Puan kazanınca Rijkaard süper oynatıyor, kaybedince Rijkaard'ın yüzünden kaybediliyor öyle mi ? Adam napsın ? İlk dakikalarda o pozisyonlar gol olsa çok daha farklı bir maç olacaktı. Emre Güngör iyi hoş ama milli stoper Servet'i kesmekte mantıksız. Bir sözde Sabri'ye. Sabri nasıl milli takıma giriyor anlam vermedim. Çıplak gözlede izledim, TV'den de izledim. Sabri 1'e 1 de topa basmıyor sürekli adamın önünde 1-2 metre mesafe bırakıyor. Rakip ortayı açıyor, Sabri arkasını dönüyor. Yapma Sabri milli bir futbolcu böyle abzürt hatalar yapmaz.

Rijkaard yanlış yapıyorsa köpek pisliğini örter gibi onu savunmam,aksine eleştiririm.Dün fahiş hatalar yaptı,Trabzonspora maç başlamadan 3 avans versek yine çevirebilecek kalitede takıma sahiptik Rijkaardın saçma sapan oyun düzeni ve Elano,Barış gibi adamlara sabretmesi mağlup olmamızın en büyük etkenidir.Ayrıca en kötü Ayhan bile dünkü Elanoyu cebinden çıkartır,Ayhan ne kadar kötüde oynasa dünkü Elanodan iyidir.

Rijkaard yanlış yapıyorsa köpek pisliğini örter gibi onu savunmam,aksine eleştiririm.Dün fahiş hatalar yaptı,Trabzonspora maç başlamadan 3 avans versek yine çevirebilecek kalitede takıma sahiptik Rijkaardın saçma sapan oyun düzeni ve Elano,Barış gibi adamlara sabretmesi mağlup olmamızın en büyük etkenidir.Ayrıca en kötü Ayhan bile dünkü Elanoyu cebinden çıkartır,Ayhan ne kadar kötüde oynasa dünkü Elanodan iyidir.

Elano konusunda %100 haklısın. Adam geldiğinden beri en fazla 4-5 maç çoook iyi oynamıştır. Adam ayakta duramıyor. İnşallah Dünya kupasında prim yaparda elimizde çıkartırız iyi bir fiyata.

Geri
Üst Alt