TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

ayrıca arkadaşlar çok isteksiz oynayan adamlar vardı bizde bu akşam, isimlerine gerek yok ama bu kadar önemli bir maçta bu kadar isteksiz oynamak ne demek oluyor acaba...

sadece bir tek ardaya mı bakıyor yani koskoca Galatasaray? eğer öyleyse zaten diyecek bişey yok...

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

1 haftada şampiyonlukta gelmez, şampiyonlukta gitmez merak etmeyin.

Fener 2 atacak galip gelecez .. sonra haftaya gidip sivas yeniliriz .. iste böyle bir takim bu takim

sen deplasmanda trabzonu es esi bursayı fenevi bjk yi yenemiyosun bu maçlardan 1 puan alıyosan şampiyon olma kardeşim olma ya.eğer haftaya fener maçı kazanılmazsa yazıklar olsun bu takıma.stadı başlarına yıkar taraftar yemin ederim

Geçen sene Bjk böyle şampiyon olmuştu.:o

hedef 3. lük bu sezon haydi aslanlar

Harun Kolcak ve Cıtkırıldım Jo'yu onumzdeki sene umarım takımda görmem. Caner'i bek oynatmaktan vazgecmeliyiz. Burak daha duzgun vursa cok daha buyuk tehlikeler yasardık.

Gio kesinlikle bizde kalmalı..

valla helal olsun ..

fb, bursa, ts, eskişehir deplasmanları 0 puan ..

bjk, gayseri deplasmanları 1 puan..

Tebrik ederim sizi....

Oyuncular kötü gününde olabilir ama kalkıpta ''şu oyuncu bizim oyuncudan şu kadar eder'' deniliyorsa bunun adı eleştiri olmaz,terbiyesizlik olur.

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart |Devre Arası

Çeviremedik maçı, üzgünüm ama sağlık olsun.

Önceki deplasman karnemize göre çok çok daha başarılı bir oyun ortaya koyduk. 10 tane kornerimizin olması bile bunun bir göstergesi.

Ben oyunu beğendim, lütfen desteksiz sallamayın. Haftaya kazandığımızda bu ligin favorisinin biz olduğu daha bir net anlaşılacak.

Abi haklısn sağlık olsun ama,valla sinirden stresten üzüntüden hastalığa kapılacaz,sabaha kadar uyuyamam bari uyku hapı atayım,ya bir takımı ölesiye sevmek ne kötü şey,kaybedelim tamam bunlar olacak ama resmen elimize tepsiyle uzatılan bi şampiyonluğu iyi kadromuza rağmen geri tepiyorsak yazıktır

maçın özeti m.sarp ve barış özbekin rezalet ötesi oyunu.bu formayı bu kadar basit adamların giydiklerini gördükçe sinir krizine giriyorum.

Harun Kolcak ve Cıtkırıldım Jo'yu onumzdeki sene umarım takımda görmem. Caner'i bek oynatmaktan vazgecmeliyiz. Burak daha duzgun vursa cok daha buyuk tehlikeler yasardık.

Maçın en iyisiydi. E yuh be kardeşim ne istiyorsun adamdan. Yapmadığı birşey kaldımı?

Deplasmanlarda neden böyle dağınık oynadığımızı merak ediyorum. Arda'da olsa bugün şu maçta yine böyle oynayacaktık. İçerdeki maçlarla dışardaki maçlar arasında bu kadar konsantrasyon farkı olmamalı. Allahtan Fener ve Bursayla içerde oynayacağız.

jo dediğin adam k.çını kaldıramıo hantallıkta bu mu gol atcak anca bedava golleri atar

biri oyuncuları düzgün bi şekilde değerlendiremez mi yav:o bizde bilelim

Bence yarin Bursa kazanirsa sampiyonluk gitti. adamlar birde Ankaraspordan 3 puan alacaklar daha. Ikincilik icin mucadele ederiz artik fb ve bjk ile.

ya şampiyonluk filan gittiği yok. Gittiyse o zaman versinler bursaya şampiyonluğu. Millet saçmalıyor ya. Bursa fener içerde oynayacağız. Normalde bu maçın hakkı 7-5 bizimdi. Ama gel gör saçma bi gol yedik. Rijkaarda selam 4-4-2 ye devam

sence bu rijkaardın suçu mu

Benim suçum kardeş.Baros'u oyuna alıyorsun jo keita santos var bunları topla benmi bulusturcam.barışa sarp'a kalmış bir orta saha:S hangi mantıkla barış cıkmaz da elano cıkar.bunlar aynı mevkinin adamları sonuçta...Rijkaard'ı da eleştirmeyi bilelim..

Onurda iyi kalece cidden, sade bu mac icin demiyorum bu sezon gösterdigi perfomans

gercekten cok iyi insAllah salak volkiden kurtuluruzda Milli takim kalesine onur gecer.

Geri
Üst Alt