TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Yendiginde sevmedik seni, yenildiginde sevdigimiz kadar !!!!!!

Total futbol diyorsun Renkdaş.Bu futbolu en iyi Barça oynuyor değil mi ? Peki her maç messi,iniesta,xavi at gibi koşmuyor mu ? Herkes elinden geleni yapmıyor mu ?!

Ya tamam da benim sinirler acayip bozuldu, o yüzden, total futbol diyoruz ama, şöyle anlatıyım total futbolda futbolcular hep hareketli olur, basit oyun oynanır, sürekli hızlı paslar yapılır dimi, Mustafa Sarp'tan başlayım hiç boşta görmedim kendisini, Arda hep kendisi bişeyler yapmaya çalışıyor, Aydın ve Uğur'u beğendim Caner ve Elano da güzelde, topu çok yavaş oynuyoruz, top bizdeyken en az 1 dakka düşünüyorlar,pas atana kadar ömrüm bitiyor vallahi, zaman geçtikçe düzelir ama futbolcuların bu lauvalilikten kurtulması lazım.

Ankaragücü kazanır diye oy veren 5 kişi kim merak ettim... :D

Mehmet Topal ve Servet'in böyle olacağı sezon basından belliydi.Mustafa Sarp ise rakibe iyi basıyor ama kendine basınca saçmalıyor.Diyorum hep bizim ilacımız

1)Marquez

2)M.Diarra veya Emana alıcan bu 2 sini göndereceksin Serveti 7 ye Topal'ı 5-6 ya hem kasandan çok çıkmayacak hem de 2 tane eksik olduğun mevkide tas gibi olacak kadron.

Onlar da bizi bekliyorlar zaten.

bence bizim kadro kalitesiz.. Sarp'la marp'la olmaz bu işler.. defans desen Championship takımlarının defansı bile bizden kaliteli.. kanat oyuncuları çok dandirik... Rijkaard süper, sistem süper ama oyuncular kalitesiz malesef... seriden sonra formdan düşünce sonuç bu malesef bu kalitesiz kadroyla...

Lincooooooln Lincoooooooooln !

.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard devam edecek mi...

Önceki gün Habertürk’te çıkan ‘Rijkaard 1 artı 1 yıllık kontratta ısrarcı’ haberi, Sarı-Kırmızılı camiada büyük deprem yarattı.

Hollandalı teknik adamın, sezon sonunda Milan’a gitme hayalini taşıdığını ve yardımcısı Neeskens’i ise kendisinden sonra G.Saray’da bırakmayı planladığı şeklindeki ‘haber yorumumuz’ sonrasında, Sarı-Kırmızılı kulüp yönetimi, resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Rijkaard’ın sözleşmesinin 2 yıllık olduğunu duyuran Galatasaray yönetimi, 1 artı 1 iddialarının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. Ancak resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Rijkaard’ın sözleşmesine koydurduğu özel maddeden bahsedilmedi. Hollandalı çalıştırıcının ilk yılın sonunda sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etme yetkisini elinde bulundurduğu ortaya çıktı.

-ÖZEL MADDEYİ UNUTTULAR MI?-

Hollandalı hocanın çalışmaya devam etmek istemesi durumunda artı 1 yıllık anlaşmanın otomatik olarak devreye gireceği ve kontratın 2 yıla tamamlanacağı öğrenildi. Yapılan anlaşma 1 artı 1 yıllık olduğu için, federasyona da özel madde bulunan sözleşme, 2 yıllık olarak bildirildi.Ancak istememesi halinde Rijkaard’ın ayrılma opsiyonu açık bulunuyor

ne diyo bunlar ya??

Hocam haklısın fakat Elano da bir Keita daki şevkin yarısını görebiliyormusun?Ben göremiyorum,benim gibi düşünenlerde bu yüzden malum yorumları yapıyor.Birde Brezilya lı futbolcularda Kaka dışında istikrarlı bir adam son dönemde ben pek göremiyorum.Bize istikrarlı adam lazım.Mesela Arda da istikrarlı değil!Ama Keita istikrarlıda,kısaca ne var ne yok Aldulkader Keita da var!!!

Dostum Elano Keita gibi değil.Keita'da maşallah hayvan gibi cüsse var.Elano hem fizik olarak hazır değil hem de sert futbola.Bugün 3 tane yapılan faulden sonra hakeme doğru el kaldırdı.Daha böyle pozisyonların faul olduğunu bilmiyor.Ayrıca Arda tamam istikrarsız ama Rıjkaard ne dedi:''Türkiye'de yürekten oynayan oyuncu çok.Ama bu bazen takım oyunu uzaklaştırıyor.'' demişti.Arda devamlı kahraman olma peşinde.Yüreğiyle oynuyor.He bu hiç değişmeyeşecekmi?DEğişecek.Arda'da aklı ile oynamayı öğrenecek.Bu sayede gücünü 90dakikaya yayabilecek.Ama af buyurinki insanların alışkanlıklarının 2 ayda değiştirmesini beklemek saçmadır.

Hep biz sevinecek degiliz, Arada sırada çoluk çocuklarda sevinsin... :) DEREAGZINA inip Taraftar - Yönetici döven & Başkanına yumurta atıp,amigosunu döven Kuşlara inat.. Seviyoruz Seni GALATASARAYIMIZ hemde ASLAN'lar gibi..

Yakışmadı bize. Maçı izleyemedim o yüzden yorum yapamayacağım ama kahrolmadım desem yeridir. Maç 0-0 giderken son 7 dakikada 3 gol yiyen taraf Galatasaray olmamalı. Buda bir yerlerde sorun olduğunu gösteriyor.

Hepimiz üzgün ve kızgınız ama ben dahil herkesin üzüntüsü akşam gençler galibiyeti ile yarı yarıya azalır bunuda biliyorum. Hayırlısı artık.

Mehmet Topal ve Servet'in böyle olacağı sezon basından belliydi.Mustafa Sarp ise rakibe iyi basıyor ama kendine basınca saçmalıyor.Diyorum hep bizim ilacımız

1)Marquez

2)M.Diarra veya Emana alıcan bu 2 sini göndereceksin Serveti 7 ye Topal'ı 5-6 ya hem kasandan çok çıkmayacak hem de 2 tane eksik olduğun mevkide tas gibi olacak kadron.

Servet i bilmem ama Mehmet e o parayı veren adamın aklından şüphe ederim!

Bize tak lazım olan Arda'mız. Eski Arda geri gelse her şey eskisi gibi olacak.

Öncelikle şu yorumu yapacağım.Sonrada uzun bir yorum yazacağım.Elano'ya balon diyen arkadaşlar ŞU AN DÜNYANIN EN İYİ FORVETİ OLAN FERNANDO TORRES'İN PREMİER LEAGUE FUTBOLUNA,TEMPOSUNA,SERTLİĞİNE 1 SENEDEN SONRA ALIŞTIĞINI.ONDAN SONRADA ŞOV YAĞTIĞINI UNUTMASIN.

torres premier ligde oynuyor ama elano türkiye liginde..Arada çok farklar var.

Elano premier lig tozu yutmuş tecrübeli bir oyuncu ve bizim ligi normalde domine etmesi gerek.Oynadığı maçlara bakıyoruz çok silik bir oyun oyunuyor ve bu takımı olumsuz etkiliyor.Tamam profosyonel ve kendini bilen bir oyuncu ancak takıma şimdiyece alışması ve yeteneklerini kullanması gerekirdi.Elano şuanda 60 dakikadan sonrasını taşıyamıyor buda fizik kondüsyon olarak yetersizliğini ortaya koyuyor ancak 60 dakikaya kadar insan 1 şuttamı atmaz yahu.Yani benim elanoda anlayamadığım çok soru işareti var,kötü oyuncu demiyorum ama bize henüz alışamadığı kesin.Böylesi silik futboluda burda oynamaması gerek..Keitaya bakıyoruz adam canını dişine takıyor ama elanoda bunu göremiyoruz..

Maç öncesi gergindim hala da gerginim..

Öncelikle takımın bir önceki maçtaki kadar kötü olduğunu söyleyemem..

Ama Mustafa Sarp ve Servet'i ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar hiç sevmedim (oyun tarzlarını)

O yüzden yenilgiden sonra eleştiriyorum diye düşünülmesin..

Mustafa Sarp ve Servet Çetin'i kadroda gördüğümde inanın bana daha maç öncesi keyfim kaçıyor..

Sezon başında o kadar istedim ki Servet'in 6-7'ye kakalanmasını..

Bir maç daha kaybedersek biz sabrederiz ancak bu medya Rijkaard'ın ayağını kaydırmaya başlar..

3-0 acayip farklı bir skordur bana göre..

Mert Semerciöz isimli üyenin mesajından alıntı

Total futbol diyorsun Renkdaş.Bu futbolu en iyi Barça oynuyor değil mi ? Peki her maç messi,iniesta,xavi at gibi koşmuyor mu ? Herkes elinden geleni yapmıyor mu ?!

EE Xavi Rıjkaard'ın ilk yılında Barcelona'da değilmiydi?O zaman neden elinden geleni yapıp takımın küme düşme hattına gelmesini engellemedi?Biraz sabredin ya!

Takımda herkes birbirinin arkasına saklanıyor kimse boşa çıkıpta pas almayı hareketli olmayı akıl edemiyor top ayağında olan 2 saat adam arıyor yok böyle birşey ya.....

.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard devam edecek mi...

Önceki gün Habertürk’te çıkan ‘Rijkaard 1 artı 1 yıllık kontratta ısrarcı’ haberi, Sarı-Kırmızılı camiada büyük deprem yarattı.

Hollandalı teknik adamın, sezon sonunda Milan’a gitme hayalini taşıdığını ve yardımcısı Neeskens’i ise kendisinden sonra G.Saray’da bırakmayı planladığı şeklindeki ‘haber yorumumuz’ sonrasında, Sarı-Kırmızılı kulüp yönetimi, resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Rijkaard’ın sözleşmesinin 2 yıllık olduğunu duyuran Galatasaray yönetimi, 1 artı 1 iddialarının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. Ancak resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Rijkaard’ın sözleşmesine koydurduğu özel maddeden bahsedilmedi. Hollandalı çalıştırıcının ilk yılın sonunda sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etme yetkisini elinde bulundurduğu ortaya çıktı.

-ÖZEL MADDEYİ UNUTTULAR MI?-

Hollandalı hocanın çalışmaya devam etmek istemesi durumunda artı 1 yıllık anlaşmanın otomatik olarak devreye gireceği ve kontratın 2 yıla tamamlanacağı öğrenildi. Yapılan anlaşma 1 artı 1 yıllık olduğu için, federasyona da özel madde bulunan sözleşme, 2 yıllık olarak bildirildi.Ancak istememesi halinde Rijkaard’ın ayrılma opsiyonu açık bulunuyor

ne diyo bunlar ya??

Gelin annemizi ...... diyorlar.

ayhanla müzmin sakat linderotla topalla elanoyla canerle... bişe olmaz taa kasımpaşa maçından beri aynı bu ne elanoymuş kardeşim adamı ben gelmeden önce hiç tanımıyordum geldi kral oldu kral olsa city niye bıraksan brezilya takımının sabrisi işte işine yarayınca al yoksa kenarda otur olmazzzzzzzzzz uefa da da gruptan çıkarız sonra yallah ligde fenerle çekişiriz ama bu hakemlerle bi yere kadar inş bu dediklerimin hepsine pişman ederler beni futbolcular ve ARDA sen gerçek bir GALATASARAYLISIN helal olsun bi o oynadı ve kewell artık sana da yol göründü :mad:

Geri
Üst Alt