TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

hayırlı olsun herşeyden önemlisi kazanmakdı.bu sıcakda zor bir deplasmandan 3 puan ile dönmek çok önemli bence.tebrikler aslanlar.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

bir şey olmaz denizli koyar beyler, iyi oldu eziklerin attığı son dk da sıkıştırır bitane denizli :D

Fener atti dk 1 guiza:D

arkadaşlar elimizi kolumuzu sallayarak kazandık, son dakikadaki hakemin penaltı kararı tam bir ikramdır hemen hemen her maç buna benzer pozisyonlar oluyoro zaman hepsini penatlı çalsınlar maçlarda bitmesin kavgadan...

penaltıdan hemen sonra servet aynı mudahaleyi yaptı yine betoya ama bu sefer verme faulü, yani hakemde kendi kararınla çelişti 30 saniye içinde...

Rezillik.İnsan haklarına aykırı.Anca 3.Dünya ülkelerinde olabilecek bir durum.Bu sıcakta maç yapmak insan hayatıyla oynamaktır.Ne demeli...

Maçın sıcakta oynandıgını düşünürsek M.Sarp bir iki hata dışında iyidi ancak yaptığı bir hata varki umarım bidaha yapmaz.Oynadıkça açılıyo.Ama SABRİİİİİİİİİ ye hayranım:)))

Türkiyede böyle bir oyuncu görmedim:))) İlginç bir karakter.G.Zan yeni ama zamanlam hataları kademe hataları çok yaptı.Emre Güngör oynamalı hızıyla toparlar.Antep'in maçın başında Tabata'nın pozisyonu dışında pozisyonu yok.Ama Sabri saolsun penaltı yaptı:))

Bari Uğur oynasaydı.

Yürü git Sabri kanpanyası başlatıcam Trübünde pankart açıcam Senden Ne Zaman Kurtulucaz Sabri sabrımız kalmadı diye.

arda ya da helal olsun hakeme olan tavrı çok iyiydi bence.

*Hakan Balta çok formsuz. Baros güçsüz.

*Sabri çok kötü oynamadı. Hakkını yemeyin

*Federasyon sana hiç birşey demiyorum, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. O adama birşey olsaydı o zaman o binanız yıkılırdı, sende oradan inerdin Özgener.

adamlar bariz bir şekilde sağ kanattan geldiler 90 dakika boyunca resmen takımın en zayıf halkası orası... julio cesar denen adam bacak arasından aynı pozisyon tıpa tıp aynı 3 kopya şeklinde geçti sabriyi...

bu maçı herkes izliyor tallin de izliyor diğer takımlarda ama her takımın sol kanadı julio cesar gibi etkisiz olmayabilir...

sabri şimdi trt de ropörtaj veriyor.bakın ne diyor''kanınca yaptığı hareket penaltı değilmiş'':Dama hocasının taktiriymiş töbe töbe

Oyunun hucum yonunde fena degildik. Savunma yonunde ise dikkat etmemiz gereken seyler var. Ortadan topu surerek gelen oyuncuyu izleme hastaligimiz devam ediyor. Ilk golde Ayhan ve Mustafa Sarp izlediler, adam cok guzel bir gol atti. Ikinci gol ise tamamen Sabri'ye ait. Tum defans ilerideyken, maci takip etmedigi icin ofsayti bozdu Sabri. Iki Antepli ofsayta dusecekken, bir anda pozisyona girdiler. Sabri de cok garip bir sekilde kafaya cikarak adami yikti, penaltiydi. Neyse Antep deplasmaninda galibiyet onemli bir sonuc yine de. Arda'nin hem onunu kesip, hem de sari kart gosteren hakeme ise diyecek birsey bulamiyorum.

Ahmet çakar şoparıan bakın ya. ARda barcelonanın antrenmanına cıkamas dıo. Mal bu herıf ya

hakan balta çok isteksiz ve zayıf gibiydi...

baroş desen ayakta duramıyordu ama sonuçta 1. golün asistini yaptı...

sabriye bişey demiyorum herkes biliyor zaten...

Ilk 2 gole kadar iyidik aslinda. Ardayi anlatmama gerek yok zaten.. Diger begendigim oyuncu Keitaydi, ama yerde yattigi pozisyonda cok korktum aglayacaktim nerdeyse. Dua ettim birsey olmamasi icin ve cok sukur iyi.

Penalti pozisyonuna gelince, bence boyle penalti olmamali.. Sabri topa kafayi vurduysa diger oyuncu ne yapmis ilgilendirmez. Sabri oyuncudan daha yuksege sicradi ve kafayida topa vurdu. Diger oyuncu altinda kaldigi icin dustu. Eger Sabri topa dokunmasa tamam hakem hakli kararinda...

Neyse zor bir deplasmani atlattik ve insallah yine bazi arkadaslar yok 5-0 yok 7-0 aliriz gibisinden konusmazlar.

Biraz sabirli olun arkadaslar, bu takim dahada iyi olacak. Sadece biraz zaman lazim...

Keita aklım çıktı hacı ya .. :) Güzel yönleri çok olan bir maçtı.. Hele Arda ile Ayhan'ın bir ara değişik bir biçimdeki pasları.. :) Çimi ağlattılar bee..

Mesajı Gönderen: Dejan Bodiroga:cLink:0808474

6s bu maçı hayatta kazanamaz. 3-1 Antep alır. 6s kazanırsa bikini giyerim.

bu anguta ne denir...

Dejan bodiroga bikini giysene giyseneeee giyseneeeee

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sabri şimdi trt de ropörtaj veriyor.bakın ne diyor''kanınca yaptığı hareket penaltı değilmiş'':Dama hocasının taktiriymiş töbe töbe

Sabri'ye soruyorum:Penaltı olması için ne olması lazımmış?Hayret bişey ya!Adamın üstüne çıkmasan adam sanki gol atacak.

Geri
Üst Alt