TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Arda, gol ve asist dışında ne yapmış?

Bu ne biçim soru? Aptal mısınız kardeşim? Başka napacak, takla mı atacak.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Arda, Messi'nin tek bacağı olamaz." - Ahmet Çakar

"Arda büyük bir futbolcu olsaydı Avrupalı kulüpler şimdiye çoktan kapıya dayanmışlardı." - Ahmet Çakar

"Arda gol ve asistlerin dışında ne yapmış?!" - Gökmen Özdenak

"Galatasaray bir tane organize atak yaptı mı?" - Gökmen Özdenak

Alisamiyen.net"ten alintidir...

önce bu lafları diyenler telegol gibi rezil spor programında canlı yayında küfür etmemeyi öğrensinler

"Arda büyük bir futbolcu olsaydı Avrupalı kulüpler şimdiye çoktan kapıya dayanmışlardı." - Ahmet Çakar

bıraksınlar ardayı da kendi saçma sapan işlerine baksınlar. bu adamlar futbolun f'sinden anlamıyorlar. bari anlamadığınızı belli etmeyin.

Arkadaşlar lütfen sizden rica ediyorum o aptalların yorumlarını buraya koymayınız.

kardeş ben 7.30 da gelin antepte maç yapın nefesiniz yetecekmi derken nein ne derece önemli olduğunu söylüyorum

%85 nem ve daha öğlen sıvağının etkisi var.güneş ankarada bile 7de batıyor antepte kaçta batar düşünün artık.bu şartlar altında nasıl iyi oyun beklersiniz

tekrar söylüyorum

sabri ve gökhan haricinde takımı eleştiren kötüleyen varsa buyursunlar beraber antepte akşam 7.30da halı saha maçı yapalım.nefesiniz yetecekmi görelim

Renktaş yanlış anlama takımı asla kötülemiyorum hatta sıcağa rağmen iyi oynadılar bence de, bizi zaten değil o sıcağa, günde 1 paketten fazla içen biri olarak -10 dereceye de koysan ileri depar attığım an yatarım ben orda :D

Maç sıcağa rağmen tempoluydu.Bence önümüzdeki 2 maçı da kazanırsak rahat şampiyon oluruz.

SAbri takımda olmalı.Çünkü Sabri'ye rağmen yendik dicez.Handikaplı başlıcaz:)

Her maç en az bir farkla mağlup başlıcaz.Rakip TD akıllıysa handikap artabilirde.

o nasıl oluyo ki önümüzdeki 2 maçp bırak 12 maçı kazansak şampiyonluk rahat gelmez sen rahat ol:cool:

Asist ve Gol yaptiktan sonra Superman gibi havada ucması lazımmış : )

Tebrikler Aslanlar. Bu şartlarla böyle bir maç çıkarmak ve 3 puan almak çok önemliydi.

sabri dışında ben bugün defansı beğendim hatta bayağı beğendim ;)

İşim vardı maçı izleyemedim. Şimdi Trt'deki özetleri izledim. Çok fazla pozisyon vermemişiz gibi geldi.

Penaltı pozisyonunda da ofsayt taktiği yapmaya çalışmışız ama Sabri unutmuşlar. O adam ile ofsayt taktiği uygulamayı bırak; kendi mevkisini kaybeden biri.

Neyse maçı izlemedim ama bu takıma bir orta saha şart. Bir de E.Güngör oynasın oynamzsa defansa da biri lazım.

Julio Cesar 10 numara gol attı. Duran toplarda daha önce hiç görmediğim kadar iyiyiz.Kafa tplarına hakimiz.Zevkli maçtı.

Bugün beklediğim GALATASARAYI göremedim sahada:confused:

Orta sahada düzgün pas yapamadık,rijkaardın en önemli kozu olan pası bugün her nedense yapamadık,özelikle son 10 dakika baskı altında kaldıgmızda buna çok ihtiyacımız vardı.

Defans çok geride kaldığı için oyuna hiç bir katkıları yoktu,sabri her zamanki gibi sabri elinden geldiğince takımı katletmeye devam..

Baroşa bişeyler olmuş,kafası başka yerde gibi:confused:

Orta sahada işimiz mustafa ve ayhana kaldıysa yandık busene...

Şimdi bende seyrediyorum kanaltürkü , bunlar bildim bileli kesinlikle önyargılı

hele GS bugün bu zor maçı alınca ,,içlerine dert girdi.:D

Serhat efendi şimdi demezmi Netanhu maçında Nonda yedek ti diye koptum bunlar ,Gökmende ya o maçtaydı deyiince toparladı tam gerzek :D

Biz sadece Gaziantepi yenmedik ,febeş, bjk, ve onların yalakaları olan spor yazarlarını da yendik ,onun için bu maçta kim iyi oynadı kim kötü oynadı muhim degil, zira bu sıcak havada ,bu yorgunlukta üstelik perşembe günü oynadıgı maçın etkiside oldu .

Teşekkürler GS yolun açık olsun sezona iyi başladık inşallah devamı gelir..:D

Saygılar...:)

Maçın ilk 25 dakikası muhteşemdi.Pas hazırlıkları,tempo ayarı ve hücum posizyonları bizim beklediğimiz takım oyunun bir göstergesi idi.Akabinde 2 gol atılması bunları taçlandırdı ancak kademe hatalarını iyi değerlendirip boş alanda çok iyi bir vuruşla 2-1 yapan antep biraz cesaretlendi.Antepin ilk golü harikaydı ve leo franconun yapabileceği hiç bir şey yoktu.O golü dünyanın en iyi kalecileri bile yerdi zira top havadan süzülerek çok sert bir şekilde gitti, o golü atan oyuncuda eminim 50 şutta 1 kez denk getirecek bir şutla o golü attı.

İkinci yarı ise nondanın girmesi biraz daha hareketlendirdi forvet hattını ve ardanın istekli oyunu ile nondaya attırdığı gol yine kalite kokuyordu.Sonra takım antep sıcaklıklarının etkisiyle oyundan düşmeye başladı,son dakkada sabrinin yaptığı penaltı skorun 3-2 olarak bitmesine neden oldu.

Sabri iyi mücadele ediyor ancak kesinlikle savunma oyuncusu değil,sabri sağ kanada kaysa keita ile sağ tarafı uçurur zira sağ kanatta sabri sağ açıkdada keita ile bize karşı koyacak bir sol kulvar takım göremiyorum ligde.Sabriyi çok leştiriyoruz ama sabri sağ bekde oldukça bu eleştirilerde devam edecekdir.Keitanın maç esnasında çarpma sonucu dilinin ters dönemesi sıkıntısı yürekleri hoplatsada maça devam etti,geçmiş olsun daha kötüsüde olabilirdi.

Mustafa sarp geldiği günden beri çoğu arkadaşın beğenmediği bir oyuncu.yaşı ve tarzı bakımından çok eleştirilsede bence bu takımın vazgeçilmez bir oyuncusu olacak zira mücadele gücü bakımından çok iyi ve tecrübeli bir oyuncu.Attığı gollerde hep kendini unutturuyor buda artı bir puan kendisi için.Mustafa sarp bu sezon adından daha sık söz ettirecek bir oyuncu olacak.

Arda tam bir kaptan edası ile lige başladı ve kısmet sezonun ilk golüde ondan geldi.çok mücadele ediyor ancak bu mücadeleri onu ilerisi için çok zorlar.Reijkard elanoyu takıma monte ettiği anda ardayı kanada çekmek zorunda zira arda orta tarafda çok zorlanıyor.Elanonun gelmesi bu yönden çok olumlu oldu zira arda bu şekilde giderse uzun vadede fazla verimli olamaz.

Baros bugün biraz tutuktu.Aynı şekilde hakan baltayıda beğenmedim,çok pas hatası yaptılar.pas yüzdemizin düşdüğü anlarda antep oyuna ağırlığını koymaya başladı.Defans bloğunda görüyoruzki servet-zan uyumlu olamayacak.Gökhan zan iyi bir yedek oyuncu olur bu takımda zira servette zana uyup kademe ve adam paylaşımı hatalarına düşüyor.Antepin ilk golüde bu hatalardan kaynaklanan boşlukda oldu.Reijkardın bu sıkıntıya çözüm bulması gerek zira transfer olmayacaksa işi çok zor.

Ligin ilk maçı olması dolayısıyla galip gelmek sevindirici.Elbette büyük bir değişim ile girilen bu sezonun ilk maçında çok büyük beklentide bulununmamalı zira antep sıcağında 19.30da maça çıkılması ciddi sıkıntılar doğurdu ancak bütün bunlara rağmen oyuncuların istekleri ve arzuları bizler için en büyük kazanım olmalı.Geçen sezonki nahoş havadan eser kalmamış,bütün oyuncuların aklında artık bir hedef var bunuda yaratan elbette reijkard ve ekibidir.Reijkard şayet defans bloğundaki sıkıntıları çözer,elanoyu ve ardayı iyi bir şekilde kullanıp sezon içerisindede adaletli bir şekilde formayı dağıtırsa bizi kimse tutamaz.

Genel olarak baktığımızda takım iyi yolda diyebiliriz,eksiklikler elbette olacak önemli olan bu eksiklikleri en kısa zamanda çözüp yarışa devam etmek bu noktadada reijkarda tam desteği devam ettirmeliyiz.

Bide seni yapsın üstüne..Allahım sabır ver..

Bu Sicak ve Nem orani asiri fazla havada , Gayet guzel oynadi Takimimiz.

Felaket tellaligi yapmaya gerek yok. Cunku bizim her zaman cok sakin ve sabirli olmamiz lazim.

Daha Ligin ilk maci ve ilk haftasinda cok sey beklememek lazim.

Bugün beklediğim GALATASARAYI göremedim sahada:confused:

Orta sahada düzgün pas yapamadık,rijkaardın en önemli kozu olan pası bugün her nedense yapamadık,özelikle son 10 dakika baskı altında kaldıgmızda buna çok ihtiyacımız vardı.

Defans çok geride kaldığı için oyuna hiç bir katkıları yoktu,sabri her zamanki gibi sabri elinden geldiğince takımı katletmeye devam..

Baroşa bişeyler olmuş,kafası başka yerde gibi:confused:

Orta sahada işimiz mustafa ve ayhana kaldıysa yandık busene...

İlk yarı futbolcular çok kopuktu birbirinden. Top orta sahayı geçtiği anda , Leo - Servet - Gökhan - Hakan - Sabri - Mustafa genellikle hep geriden seyrediyolardı oyunu.

Ayhan - Aydın - Keita - Arda - Baros beşlisinden de çatır çatır paslaşmalarını şu aşamada beklemek çok güç.

İlerleyen zamanlarda , Mustafa'nın yerine Linderoth , Ayhan'nın yerinde Elano , Aydının yerine de Kewel geçtiği zaman, Linderoth - Elano - Arda - Keita - Kewell - Baros bu paslaşmaları çok iyi yapacaklardır.

Biraz daha zaman.

"Cross Dresser Ahmet Çakar adam olsa bikini ile sokağa çıkardı"

"Ahmet Çakar , kendisine kurşunu çakanı delikanlı olsa, açıklardı"

"Ahmet Çakar , adam olsa onu ciddiye alan olurdu"

"Gökmen özdenak, dış kapının mandalı"

"Gökmen Özdenak , kardeşinden utansın, Galatasaraylılık neymiş öğrensin"

Merak etmeyin alayınıza yetecek kadar sodamız ve şemsiyemiz var...

İlk yarı futbolcular çok kopuktu birbirinden. Top orta sahayı geçtiği anda , Leo - Servet - Gökhan - Hakan - Sabri - Mustafa genellikle hep geriden seyrediyolardı oyunu.

Ayhan - Aydın - Keita - Arda - Baros beşlisinden de çatır çatır paslaşmalarını şu aşamada beklemek çok güç.

İlerleyen zamanlarda , Mustafa'nın yerine Linderoth , Ayhan'nın yerinde Elano , Aydının yerine de Kewel geçtiği zaman, Linderoth - Elano - Arda - Keita - Kewell - Baros bu paslaşmaları çok iyi yapacaklardır.

Biraz daha zaman.

:005::005::005: Bravo renktaş, aklımdan geçenleri söyledin.

Geri
Üst Alt