TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

arkadaşlar ya 6-0 lık netanya maçından sonra 90 konturum gelmedi !!! :(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Sonunda Bilet bulmayı başardım.Antep'te bi arkadaş ayarladı sağolsun.

Bilet Fiyatları 20 tl kale arkası bizim tribün için.

Allahın izniyle Pazar sabah yola çıkıcam.

Sesimiz kısılana kadar takımımızı destekleyip başarılı bi skorla döneceğimize inancım tam.

Ah bir de Kewell ile fotoğraf çektirebilirsem,benden mutlusu olamaz...

Allah Büyük...

Baros'un yerine Nonda'nin baslamasi daha iyi olur gibime geliyor.

Nonda ve Keita birbirlerini mükemmel tamamliyor.

Bence sakat veya cezalı olmadığı sürece banko Baros oynamalı her maçta. Baros Nonda'dan kat kat iyi bence. Ayrıca Nonda 3 golünü de Keita oyunda değilken attı. Ben pek bir uyumda göremedim, dansları dışında.

Zor maç olacak,antep kavruluyor zira.Maçı 19.30da oynatma diretmelerinden ötürüde federasyonu kınıyorum,çok eyyamcı bir politika izleyerek lige başlıyorlar.Bu saatte maç oynanmaz illa birilerinin ölüp gitmesimi gerek?

Maça gelince her türlü alırız,şüphem yok ancak tek çekincem hava şartları zira alışık olmadığımız bir havada oynayacağız.Dünki netenya performansına bakarak çok farklı olmasada net bir skorla döneceğimizi düşünüyorum.Takıma yavaş yavaş güven duygusuda gelmeye başladı,gerisini getirirsek 1 aya istenilen kıvama gelmiş oluruz.

Baris ve Sarp, hangisini tercih edicek Hocalarimiz Rijkaard ve Neeskens cok merak ediyorum. Herhalde Mustafayi koyarlar ilk 11`e.

ben olsam ilk 11 imi şöyle kurardım.:)

leo; uğur-servet-e.güngör-h.balta; arda-sarp-barış; keita-aydın-baros:D

Onu bunu bilmem bu maçı kazanmamız lazım,inanıyorum ki de İnşalllah KAZANACAĞIZ!!!

-----------Leo-----------

Sabri-Servet-Güngör-Hakan

----------Sarp------------

--Ayhan---------Arda----

------Keita---Aydin------

----------Baros----------

Böyle bir ilk 11 bekliyorum Hocalarimizdan.

Aydini/Keita performansina göre yada ikinci yari 60. lerde Kewelle girer.

Sonuc; ya farkli kazaniriz ya berabere biter diyorum.

0-3

(Aydin, Baros, Keita)

18_265506_pankartlikarsilama0608423.jpg

Ben de artık kazanırız bu maçı gözüyle bakıyorum.

Yenilsek de desteğe devam tabii, o ayrı konu... :)

Uğur-Servet-Güngör-Hakan

--Ayhan---------Arda----

--Keita---Baros--Kewell-----

linderot 2 ay oynamayacakmış bu nasıl saçmalık anlamıyorum

Ilk 10 dk icinde gol atarsak farka gideriz :)

Uğur-Servet-Gökhan-Hakan

--Ayhan---------Arda----

--Keita---Baros--Aydın-----

Nesi komik ?Barosun Nondadan tek avantajı hızı at gözlüklerinizi çıkarın artık Tamam Barosta çok iyi futbolcu ama sanki Nondanın rakibi Eto´o gibi konusuyorsun

Nonda iyi bir yedek olur sadece bu;) İlk 11 gibi hayallere kapılmayın netanyaya 3 gol attı diye.Görecez zaten maçlarda.Rijkaard bizden daha iyi bilir kimin oynuyacağını ama Baros'un as Nonda'nın yedek olduğunuda görmemek için kör olmak lazım.

Faruk şimdi yine bana ceza aldırıcaksın diyiceksin et küfürünü rahatla!! Benim Barosla ilgili düşüncem bu seviyen oysa et küfürünüde rahatla

Nonda iyi bir yedek olur sadece bu;) İlk 11 gibi hayallere kapılmayın netanyaya 3 gol attı diye.Görecez zaten maçlarda.Rijkaard bizden daha iyi bilir kimin oynuyacağını ama Baros'un as Nonda'nın yedek olduğunuda görmemek için kör olmak lazım.

Yine bana ceza aldırıcaksın diyicen sandım:DDüşüncene saygı duyuyorum

Erken gol bulursak Gaziantep evinde oynadığı ve yenik duruma düştüğü için gol atmaya çalışacaktır. Böylece savunmada açık vereceklerdir. Bu da bizim sistemimizin, mantalitemizin işine gelir.

Geri
Üst Alt