TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Biz golü buluruz.Yeter ki gol yemeyelim.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Bu TFF resmen dayaklık kardeşim!!!

bugün üşenmedim hava sıcaklığı detaylarına baktım..

Pazar günü 33 derece G.Antep de net sıcaklık akşam 6-7 ye kadar da 32 derece gidicek.

Ama 9 dan itibaren 28 -24 e kadar düşüyor sıcaklıklar

EY TFF şu maçı 21:45 e almış olsan bu maç 23-24 derece çok süper ortamda oynancak

ama ince hesaplar hep sizde Denizli gibi çok sıcak olmayan Ege ye yakın yukarda kalan yerdeki maç niye 21:45

alın arkadaşlar link bakın sıcaklık indeksine..

saat saaat ısı farkları

https://turkish.wunderground.com/cg...00000.1.17260&hourly=1&yday=220&weekday=Pazar

Lige en zor deplasmanlardan birinde başlamamız kötü oldu

Bide iyi açıdan düşün bu maçtan sonra 1 tanesi eksildi. :) Ya da kendimizi ölçmek için iyi bir maç olacak ? Eminim bu maçı aldıktan sonra diğer maçlar çok daha rahat geçecek.

rahat olun her şartta koyarızzz İsrail gibi nemin top yaptığı sıcaklığın dahja yüksek olduğu yerde bile coştuk..

VIRA BISMILLAH

heyecan basiyor beni

skor degil

futbol degil

sadece o kutsal forma ve gelecek beni heyecanlandiriyor.

bundan 2-3 ay sonra oynayacagimiz futbol hayran birakacak.

hayirlisiyla bu sezon istedigimiz gibi gececek insallah.

Bu TFF resmen dayaklık kardeşim!!!

bugün üşenmedim hava sıcaklığı detaylarına baktım..

Pazar günü 33 derece G.Antep de net sıcaklık akşam 6-7 ye kadar da 32 derece gidicek.

Ama 9 dan itibaren 28 -24 e kadar düşüyor sıcaklıklar

EY TFF şu maçı 21:45 e almış olsan bu maç 23-24 derece çok süper ortamda oynancak

ama ince hesaplar hep sizde Denizli gibi çok sıcak olmayan Ege ye yakın yukarda kalan yerdeki maç niye 21:45

alın arkadaşlar link bakın sıcaklık indeksine..

saat saaat ısı farkları

https://turkish.wunderground.com/cg...00000.1.17260&hourly=1&yday=220&weekday=Pazar

Hayatımda böyle bir olay ben görmedim.

Beyler bisey degil ya, biz dün aksamda sicakta oynadik, aslan gibi oynadik 90 dkk. Biz 60 dakika'dan sonra yorulmuyoruz, bizim teknik kadro'da en iyi kondisyon calistirici var: Albert ROCA.

Insallah aliriz, ben su Beto'dan korkuyorum.

----------------Leo Franco-------------------------

Ugur-------EmreG-----------Servet-----------Balta

---------------Baris---Ayhan-----------------------

------------------Arda-----------------------------

Kader------------Baros----------------------Kewell

Ne yazik ki Tobi'miz gitti, adam gerçekten lazimdi. Baris-Ayhan gercek ön libero degiller.

Beyler bisey degil ya, biz dün aksamda sicakta oynadik, aslan gibi oynadik 90 dkk. Biz 60 dakika'dan sonra yorulmuyoruz, bizim teknik kadro'da en iyi kondisyon calistirici var: Albert ROCA.

Insallah aliriz, ben su Beto'dan korkuyorum.

----------------Leo Franco-------------------------

Ugur-------EmreG-----------Servet-----------Balta

---------------Baris---Ayhan-----------------------

------------------Arda-----------------------------

Kader------------Baros----------------------Kewell

Dusunsenize, 60 dkk'dan sonra Aydin, Serdar, Sarp gibi taze oyuncular var.

Abi insan sağlığı bu şakaya gelmez.Meduna gözümüzün önünde ölüyordu.Nasıl unuturum ben o anı ya!

Sen beto'dan korkuyorsun antep bizimkilerin hepsinden korkuyor saydırma şimdi bana hepsini :D

Evet haklisin o konu'da ama Arda Turan geçen sene problemler yasadi KIS'ta, bence futbolcu futbolcu'ya degisiyor.

Ama evet, geçen sezon mac Antep-F5 20.45'taydi oldugunu ve biz ise mac 19.30'ta, gerçekten çok ilginç.

Aslanlarimiza bisey olmaz, bos bosuna aslan degiller ;)

@ Górkem evet haklisin, ama ben defansimiza guvenmiyorum, Tabata gibi bir oyuncu delikler arasinda bulunursa bize çok zor bir maç bekiylor.

Ote yandan, Antep'in defansi o kadar iyi degil. Bekir ve Ismael gittiler, sadece Deumi ve Ivan de Souza gibi adamlar var. Insallah iyi degerlendiriz sanslarimiz.

ne takım olduk be heyttt.yeneceğiz güvenim sonsuz

ilk maç her zaman zordur sıcaklık ta cabası ama genede 2-0 gibi net bir skorla yenecegimizden eminim vira bismillah.

2 uefa avrupa ligi öneleme ilk maçlarındaki gibi abuk sabuk bi golle geriye düşmezsek zorlanmadan yeneriz tahmini skor 2-0 veya 3-0

neden bu mac saat 19,30 da beyler uyanalım lig başlamadan bi şeler başlıyor

Arkadaşlar bu maçın analizini yapıyorum.

Bu sezon G.Antep in birçok hazırlık maçını takip ettim. G.Antep de çok büyük eksiklikler var özellikle Defans hattında son derece sıkıntıları Bekir ve İSmail Köybaşı gittikten sonra bu oyuncuların yerine adam alınmadı. Bekir yerine Tolga Seyhan alındı ama o da 2 gün önce gelmiş %80 oynamıcak.

Orta alanda Tabata sakatlıığından dolayı bayağ bir süre hazırlanamadı ve formada değil

İleri uçta ise Beto dışında defansı yıpracak bir adamları yok. Beto ise cidden forma da oynadığı tüm hazırlık maçlarında ağları havalandırdı.

Fakat oyun olarak Antep de ciddi bir sıkıntı var paslaşma ve organize olmada sorun yaşıyorlar. özellikle en son ciddi hazırlık maçı olan D.Bakır maçında nerdeyse pozisyona giremeden duran toplar dışında oyun oynayamadılar. Kondisyon olarka ise G.Antep 70 dk dan sonra büyük çöküş içinde.

Gelelim GS mize sezonu erken açtığımız ve nerdeyse 10 üzeri maç yaptığımız için bayağ hazır durumdayız. gerçi geç katılan oyuncular yeni forma giriyor ama yinede 4-3-3 sistemine uygun paslar ve oyunu elinde tutan bir oyun sergiliyoruz.

UEFA istediğinz kadar güçsüz diyin Netanya gibi bir takıma sonuçta İsrail 4. sü %70 %30 gibi ezici bir topla oynama üstünlüğü kurduk. hızlı ve tek paslar sayesinded e adamlar o kdar yrouldu ki 2. yarı GS üstüne 1 ker bile gelemedi. Eğer GS miz istese ve kendilerini çok kassa Netanya 10 dan aşağı yemezdi o da ayrı konu.

TSL e gelirsek. Oyun formatı ligimizde çok farklı G.Antep gibi takımlar her zaman bizi zorlarlar çünkü kendi sahalarında gömülü oynamayı seviyorlar. Fakat hocaları Atak futbolunu çok seven bir hoca eğer Ataj oynatırsa kolay geçeriz 1 gol yeriz ama 4-5 den aşağı da atmayız.

kadroya gelince........

.............................Leo................................

Sabri..........Emre G............Servet..........H.Balta

.................Barış...................Ayhan................

...........................ARDA................................

Keita....................................................Aydın(Kewell)

...........................Baros.................................

açıkcası Aydın ve Barış ı ilk 11 de görmek istiyorum.

M.Sarp ve Ayhan dan çok daha formda görüntü çizdiler..

Haydi Aslanlar oyununuzla Netanya ve Tobol maçlarının sağlamasını yapın ve biz geçrketen iyi oynuyoruz iyi takımız mesajını verin ki!! kanatlılar 3,5 atmaya iyice başlasınlar..

El insaf federasyon yav 19.30'da maç mı olur bu sıcakta neyse sıcak mıcak dinlemeyiz 1-2 alırız bence.

Arkadaşlar bu maçın analizini yapıyorum.

Bu sezon G.Antep in birçok hazırlık maçını takip ettim. G.Antep de çok büyük eksiklikler var özellikle Defans hattında son derece sıkıntıları Bekir ve İSmail Köybaşı gittikten sonra bu oyuncuların yerine adam alınmadı. Bekir yerine Tolga Seyhan alındı ama o da 2 gün önce gelmiş %80 oynamıcak.

Orta alanda Tabata sakatlıığından dolayı bayağ bir süre hazırlanamadı ve formada değil

İleri uçta ise Beto dışında defansı yıpracak bir adamları yok. Beto ise cidden forma da oynadığı tüm hazırlık maçlarında ağları havalandırdı.

Fakat oyun olarak Antep de ciddi bir sıkıntı var paslaşma ve organize olmada sorun yaşıyorlar. özellikle en son ciddi hazırlık maçı olan D.Bakır maçında nerdeyse pozisyona giremeden duran toplar dışında oyun oynayamadılar. Kondisyon olarka ise G.Antep 70 dk dan sonra büyük çöküş içinde.

Gelelim GS mize sezonu erken açtığımız ve nerdeyse 10 üzeri maç yaptığımız için bayağ hazır durumdayız. gerçi geç katılan oyuncular yeni forma giriyor ama yinede 4-3-3 sistemine uygun paslar ve oyunu elinde tutan bir oyun sergiliyoruz.

UEFA istediğinz kadar güçsüz diyin Netanya gibi bir takıma sonuçta İsrail 4. sü %70 %30 gibi ezici bir topla oynama üstünlüğü kurduk. hızlı ve tek paslar sayesinded e adamlar o kdar yrouldu ki 2. yarı GS üstüne 1 ker bile gelemedi. Eğer GS miz istese ve kendilerini çok kassa Netanya 10 dan aşağı yemezdi o da ayrı konu.

TSL e gelirsek. Oyun formatı ligimizde çok farklı G.Antep gibi takımlar her zaman bizi zorlarlar çünkü kendi sahalarında gömülü oynamayı seviyorlar. Fakat hocaları Atak futbolunu çok seven bir hoca eğer Ataj oynatırsa kolay geçeriz 1 gol yeriz ama 4-5 den aşağı da atmayız.

kadroya gelince........

.............................Leo................................

Sabri..........Emre G............Servet..........H.Balta

.................Barış...................Ayhan................

...........................ARDA................................

Keita....................................................Aydın(Kewell)

...........................Baros.................................

açıkcası Aydın ve Barış ı ilk 11 de görmek istiyorum.

M.Sarp ve Ayhan dan çok daha formda görüntü çizdiler..

Haydi Aslanlar oyununuzla Netanya ve Tobol maçlarının sağlamasını yapın ve biz geçrketen iyi oynuyoruz iyi takımız mesajını verin ki!! kanatlılar 3,5 atmaya iyice başlasınlar..

Güzel analiz Tolga hocam en iyi sen bilirsin o takımı zaten,ama ben Sarp oynar diyorum,ve Aydın ve Kewell arasında ki seçim hakkı çok entresan olur,ama Kewell ile başlayıp rakibin direnci düşünce Aydın'ı oyuna alabilir,ne de olsa Harry Kewell o,Keita açısından 90 dakika kaldırabileceğini sanmıyorum ilk maçında 15,2.maçında 45,3.maçında 60 dakika oynatır tahminen,ben 3 puanı alacağımızı düşünüyorum,2-0 tahminim.

Ben diger antep deplasmanlarına nazaran daha kolay bi 3 puan alıcagımızı dusunuyorum cok buyuk eksikleri var antepin hava sıcaklıgınıda bizi etkileyebilicegini zannetmiyorum biri duran toptan yer atarız 1-3 üc golle üc puanımızı alır istanbula döneriz

Sezonu erken açmanın avantajını göreceğiz,sonuçta fit bir takımız hala hazır olmasakta büyük ölçüde kondisyonumuz yerinde,biz açılışları iyi yaparız,Arda Turan gene maestro görevini layıkıyla yapar güzel bir maç izleriz.

El insaf federasyon yav 19.30'da maç mı olur bu sıcakta neyse sıcak mıcak dinlemeyiz 1-2 alırız bence.

Maç günü sıcaklık en yüksek 34 derece, en düşük 21 derece. Havadaki nem oranı ise % 30 filan olacak (yani normal). O kadar abartılacak birşey yok diye düşünüyorum ama belli de olmaz. :D

Geri
Üst Alt