TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Antepin defansi kötü. Bizim ofansimiz süper. Gollü gecer mac kanimca.

Antepin ofansi da baya iyi. Bizim defansimiz buyuk hatalar yapmazsa

3 puani alir geliriz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Valla benim bu sene öyle kesinlikle şampiyon olalım aman keselim aman yenelim iddaalarım olmayacak

Ben bu sene zevkli futbol izlemek istiyorum arkadaş. Çıksınlar bana seyir zevki güzel futbol oynatsınlar. Antepte buna uygun bir takım. Eee bu durumda maç saatini sabırsızlıkla bekliyorum.

ootolga stoper oynuyorsa bu maçta en az 3 gol atarız.

Ben Rijkaard'in yerinde olsam yarin su kadroyu sahaya surerdim: Leo --- Ugur - Emre Gungor - Servet - Hakan Balta --- Ayhan - M. Sarp - Arda --- Aydin - Baros - Keita.

Ben Rijkaard'in yerinde olsam yarin su kadroyu sahaya surerdim: Leo --- Ugur - Emre Gungor - Servet - Hakan Balta --- Ayhan - M. Sarp - Arda --- Aydin - Baros - Keita.

Mantıklı.Yedek te deKewell ve Nonda gibi 2 güçlü silah.

Gaziantepspor Maçı Kadrosu

Galatasaray, 2009-2010 sezonunda Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Gaziantepspor maçı kafilesinde aşağıdaki oyuncular yer alıyor:

Leo Franco

Orkun Usak

Sabri Sarıoğlu

Uğur Uçar

Emre Güngör

Gökhan Zan

Servet Çetin

Hakan Balta

Volkan Yaman

Barış Özbek

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Aydın Yılmaz

Arda Turan

A. Kader Keita

Harry Kewell

Milan Baros

Shabani Nonda

https://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/4477.php

Elano gezmeye gelseydi bari,baklava yeseydi ya haksızlık!

Alparslan yerine neden Volkan ?

Sanırım gönderecekler Alparslanı.

Gaziantepspor Maçı Kadrosu

Galatasaray, 2009-2010 sezonunda Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Gaziantepspor maçı kafilesinde aşağıdaki oyuncular yer alıyor:

Leo Franco

Orkun Usak

Sabri Sarıoğlu

Uğur Uçar

Emre Güngör

Gökhan Zan

Servet Çetin

Hakan Balta

Volkan Yaman

Barış Özbek

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Aydın Yılmaz

Arda Turan

A. Kader Keita

Harry Kewell

Milan Baros

Shabani Nonda

https://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/4477.php

v.yaman nie hala kadroya alınıyo alpaslan sakat değil dimi

Hala Volkan kadrodami yaa .. volkan kadar bende oynarim ya

Üzgünüm ama Alpaslan gerçekten gidici galiba :(

bu volkan yaman şanslı mı yoksa rijkaardın alpaslana karşı antipatisi mi oluştu?

Volkan Yaman herhalde Antep'ten baklava alacaktır o yüzden götürmüşlerdir,oynatacağından değil.

Aciklanan kadroya gore olasi ilk 11 tahminim ;

Kaleci ; Leo Franco

Defans ; Sabri - EmreG. - Servet - HakanB.

Orta Saha ; Mustafa Sarp - Arda - Ayhan Akman

Forvet : Keita -- Baros -- Kewell

Bazi arkadaslari anlayamiyorum gercekten. Gecen sene en iyi kadro bizde degilmiydi? Ne oldu peki?

Her mactan once yok kebap yapariz bunlari, yok madara ederiz felan filan. Sonuc? 5. lik...

Biri gelmis yok bilmem Tolga Seyhan varsa 3 tane atariz.. Gecen sene Tolganin takimindan 2 tane gol yiyip gol atamamistik. Yada ligi 17 sirada bitiren takimdan 5 yemistik, ama hic ders alamamis malesef bazi taraftarlarimiz..

Alpaslani silmis gibi duruyor Rijkaard, son maclara bakincada bu sonuc cikiyor.

Bu maça dair kötü bir hissim yok. Nedense içimde kazanacağımıza dair bir his var. Belki de hazır görünmemizden olsa gerek. Ama Antep'in nasıl oynayacağı başlangıç maçı itibariyle bir muamma. Elbette ilk 30 dakikada belli olur bazı şeyler.

Bu arada Skibbe ilk maçına galibiyetle başlamış Almanya'da. Takımı Eintracht Frankfurt, Werder Bremen'i deplasmanda 3-2 mağlup etmiş. Buradan selamlarımı gönderiyorum kendisine ve başarılı olmasını temenni ediyorum.

Bu maça dair kötü bir hissim yok. Nedense içimde kazanacağımıza dair bir his var. Belki de hazır görünmemizden olsa gerek. Ama Antep'in nasıl oynayacağı başlangıç maçı itibariyle bir muamma. Elbette ilk 30 dakikada belli olur bazı şeyler.

Bu arada Skibbe ilk maçına galibiyetle başlamış Almanya'da. Takımı Eintracht Frankfurt, Werder Bremen'i deplasmanda 3-2 mağlup etmiş. Buradan selamlarımı gönderiyorum kendisine ve başarılı olmasını temenni ediyorum.

Skibbe kötü bir TD degildi aslında ama oyuncuları çok gevsek bırakıyordu ve sabır yok bizim ülkemizde maalesef Hiddinke bile sabır gösterilmedi adam şimdi dünyanın sayılı Teknik Direktörlerinden biri

Skibbe kötü bir TD degildi aslında ama oyuncuları çok gevsek bırakıyordu ve sabır yok bizim maalesef ülkemizde Hiddinke bile sabır gösterilmedi adam şimdi dünyanın sayılı Teknik Direktörlerinden biri

Skibbe'nin oynatmak istediği akıl futbolu sistemini beğeniyordum ben de. Ama bu yıl ile geçen yılı kıyaslayınca futbolcuları gevşek bıraktığı, serbestlik tanıdığı ve oyun sistemini baz alarak daha az yüklemeli antrenman sistemi benimsemesi başarılı olma ihtimalini bayağı azaltmıştı. Yoksa geçen yıl bazı maçlarımızı izlerken tempo yaptığımız maçlarda güzel, seri, organize ataklar görüyorduk. Avrupa maçlarında taktik anlamında başarılıydı ama Türkiye arenasında hem teknik heyet hem de futbolcular bazında konsantrasyon sorunu vardı. Eğer Alman olmasına rağmen Alman aklı ile hareket edip disiplin ve çok çalışma meselesini halledebilseydi başarılı olmaması için bir sebep olmazdı.

Başarılı maçlar çıkarmıştır, bazı maçlarda çok kötü sonuçlar almışızdır, sonuç itibariyle sonuç tahtasına bakınca başarısız sayılmıştır ama efendiliği, samimiyeti ve adamlığı ile saygımı kazanmış bir isimdir. Bazı arkadaşlarımızın aksine kendisine hala sevgi ve saygı duyuyorum.

Geri
Üst Alt