TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Nedir bu tum forumda Sabri ve Gokhan antipatisi var. Fatih Terim cok ovdugunuz harika Emre Gungoru cagirmadi Gokhani cagirdi. Ugur Sabriden iyiyse neden formda oldugu donemde de Ugur cagrilmayip Sabri cagiriliyor? Siz bu isi Frank Rijkaard ve Fatih Terimden iyimi biliyorsunuz? Bende bayilmiyorum bu ikisine ama elde olanin en iyisi bunlar. Son olarak o kadar eminim ki Sabriye de Gokhanada olusan antipatinin nedeni bu iki oyuncunun karizma eksikligidir.

En iyisi bunlarmı çok komiksin.Emre Güngör Gökhan'dan çok çok daha iyidir.Kıyas bile yapılmaz ama Belliki daha FR tanımıyor.Daha önemli maçlarda yaptığı hatalardan sonra daha iyi tanıyacaktır Gökhan'ı.Bjk maçlarında hep dalga geçtiğim oynamasını istediğim oyuncuydu Gökhan.Hani şu bjk maçlarında Baros'un çimleri yedirttiği Gökhan.Emre Aşık bile Gökhan Zan'dan iyidir.AYrıca Güngör Ve uğur sakatlıktan yeni çıkan isimler çağırılmamaları son derece normal.1.5 sene top oynamamış Uğuru ve geçen sezon sakatlıklardan kurtulamayan Emre Güngör'ü çağırmaması normal.Tabiki FR bizden daha iyi biliyor ama Gökhan'ı daha tanımadığı çok belli.Önümüzdeki maçlarda öğrenir nasıl bir oyuncu olduğunu.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Nedir bu tum forumda Sabri ve Gokhan antipatisi var. Fatih Terim cok ovdugunuz harika Emre Gungoru cagirmadi Gokhani cagirdi. Ugur Sabriden iyiyse neden formda oldugu donemde de Ugur cagrilmayip Sabri cagiriliyor? Siz bu isi Frank Rijkaard ve Fatih Terimden iyimi biliyorsunuz? Bende bayilmiyorum bu ikisine ama elde olanin en iyisi bunlar. Son olarak o kadar eminim ki Sabriye de Gokhanada olusan antipatinin nedeni bu iki oyuncunun karizma eksikligidir.

Aynı soruyu şu şekilde değiştireyim neden Emre, Kazım gibi adamlar Milli Takıma çağırılıyor ?

He eskiden milli takimin degismez oyunculariydi zaten. Gokhanda Sabride her zaman ikisinin onunde oldular.

Mantıkğa bak ya

Uğur form yakalıdğı sezondan önce yedek klübesindeydi zaten form yakaladığı zaman dizi parçalandı.Sakat sakatmı çağırılmasını bekliyorsun.Emre güngör'de zaten çağırıldı euro 2008de.

Emre güngör değişmezdi.Uğurda sakatlanmasa olacaktı zaten.

arda inşallah bugun etkili futboluna ve asistlerine devam eder de onun üstüne oynayan fb yanlısı medya ya da yine tekrar kapak yapar.

Fatih Terim çiftliğe çevirdi Milli Takımı... Kimi seviyorsa onu alıyor. Yürüyemez haldeyken bile Tümer'i ısrarla alıyordu mesela...

Artik lig basladi..Gecen sene Skibbe gibi her hafta apayri bir kadro izlemek istemiyorum.Bazi oyuncular artik yedek olduklarini kabullenecekler.Nonda yedek kalacagini zaten biliyor.Milan Baros ile baslamak varken hangi mantik Nonda´yi ilk 11 oynatir?3 gol atmasi bunu degistirmez.Belki Baros 6 tane atacakti...

Aynisi Aydin icin de gecerli...Bu maca Kewell ile baslamalidir ve 60´dan sonra Kewell´in yerine Aydin oyuna dahil olabilir.

Benim kadrom:

---------------------------Leo Franco-------------------------------------

-----Ugur Ucar--------Servet----------Emre Güngör-----Hakan Balta-------

-------------------------Baris------------Ayhan--------------------------

------------------------------Arda Turan-------------------------------

--------Keita------------------Milan Baros--------------Kewell

Artik lig basladi..Gecen sene Skibbe gibi her hafta apayri bir kadro izlemek istemiyorum.Bazi oyuncular artik yedek olduklarini kabullenecekler.Nonda yedek kalacagini zaten biliyor.Milan Baros ile baslamak varken hangi mantik Nonda´yi ilk 11 oynatir?3 gol atmasi bunu degistirmez.Belki Baros 6 tane atacakti...

Aynisi Aydin icin de gecerli...Bu maca Kewell ile baslamalidir ve 60´dan sonra Kewell´in yerine Aydin oyuna dahil olabilir.

Benim kadrom:

Kesinlikle katılıyorum.Topal ve Elano'da döndüklerinde Ayhan ve Barış'ın yerine geçerler.

Benim kadrom:

Kadro bu.Elano gelince Barışın yerine oynar.

Benim kadrom:

Klavyenden bal damlıyor be abi. Keşke bu şekil çıksak.

Mantıkğa bak ya

Uğur form yakalıdğı sezondan önce yedek klübesindeydi zaten form yakaladığı zaman dizi parçalandı.Sakat sakatmı çağırılmasını bekliyorsun.Emre güngör'de zaten çağırıldı euro 2008de.

Arkadasim ben olayin Emre mi? Gokhan mi? sorusunda degilim. Ama sabahtan beri hayretle takip ettigim mesajlarda bu oyunculara buyuk bir antipati oldugunu sezdim. Emre Gungor kotu oyuncu diyen yok, ama rakibin kaleye dahi gelemedigi Netanya macinda adami kral yaptiniz ve geldigi gunden beri yaptigi maclarda gayet olumlu oynayan Gokhani sildiniz. Ayrica Rijkaard daha sunu taniyamamis bunu taniyamamis gibi mesajlari gulerek takip ediyorum, emin olunki o oyuncularla gecesini gunduzunu geciren Rijkaard hepimizden daha iyi taniyor oyunculari.

Arkadasim ben olayin Emre mi? Gokhan mi? sorusunda degilim. Ama sabahtan beri hayretle takip ettigim mesajlarda bu oyunculara buyuk bir antipati oldugunu sezdim. Emre Gungor kotu oyuncu diyen yok, ama rakibin kaleye dahi gelemedigi Netanya macinda adami kral yaptiniz ve geldigi gunden beri yaptigi maclarda gayet olumlu oynayan Gokhani sildiniz. Ayrica Rijkaard daha sunu taniyamamis bunu taniyamamis gibi mesajlari gulerek takip ediyorum, emin olunki o oyuncularla gecesini gunduzunu geciren Rijkaard hepimizden daha iyi taniyor oyunculari.

Emre güngör'ü netanya maçına bakarak kral yapıyoruz diyorsun Sende Gökhan'ı tobol ve netanya maçlarına bakarak olumlu performans segiliyor diyorsun Bunların aynı rakipler olduğunu hatırlatırım.Ayrıca Emre Güngör'ün netanya maçındaki performansına bakarak kral yapmıyorum önceki performanslarını bilerek çok çok daha iyi oyundur diyorum ki öyle zaten.Ayrıca FR tabiki daha iyi biliyordur ama daha hiç önemli rakipler ile maç yapmadığımızı hatırlatırım.Gökhan'ın adam markajı hızı kesiciliği gibi olmayan özelliklerinide Daha önemli maçlarda FR görecektir diyorum.

Antep'te hava sıcaklığı 35 dereceymiş.

Emre güngör'ü netanya maçına bakarak kral yapıyoruz diyorsun Sende Gökhan'ı tobol ve netanya maçlarına bakarak olumlu performans segiliyor diyorsun Bunların aynı rakipler olduğunu hatırlatırım.Ayrıca Emre Güngör'ün netanya maçındaki performansına bakarak kral yapmıyorum önceki performanslarını bilerek çok çok daha iyi oyundur diyorum ki öyle zaten.Ayrıca FR tabiki daha iyi biliyordur ama daha hiç önemli rakipler ile maç yapmadığımızı hatırlatırım.Gökhan'ın adam markajı hızı kesiciliği gibi olmayan özelliklerinide Daha önemli maçlarda FR görecektir diyorum.

Tamam arkadasim herkesin kendi gorusu. Benim ilk yaziyi yazmamdaki gorusum Gokhandan cok, Sabriye yapilan haksizliklardi. Ugur kendi evladimiz sans verilmeli diyenler, Sabri kimin evladi? Elbette iyi olani, hazir olani teknik direktorumuz en iyi sekilde mukafatlandiracaktir. Ama bizim evladimiz oldugu halde, tum iyi niyetiyle takimina hizmet etmeye calistigi halde taraftar tarafindan yerden yere vurulan ve taraftardan en fazla zarari gormus oyuncudur Sabri.

Uğur , 3-5 maç sonra tam hazır olucak tahminim.

Mac saatine kadar biraz daha serinler sanirim.

30 a düsermi acaba:confused:

ya ulan TFF!! maçı 20:00 a alsaydınız be bari... hava 8 den sonra biraz serinlemeye başlıyor.. işalalh sağlık açısından sorun olmaz. Ben Ankara da bile şu an duramıyorum evde. Dışarı cehennem gibi.. Tempolu futbol beklemeyin bence..

Fakat direncimizi korursak maçı alırız. en azındna yan top bireysel vs bişiler yaparız gibime geliyor..

Geri
Üst Alt