TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Netanya macindada 40 derece sicaklik ve 91 nem oraninda oynamistik.

Biraz tecrübeli sayiliriz bu konuda. Üstesinden geliriz insallah.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Ulan fenerasyon nedenmeliki size.Ama en iyi dileklerimi yolluyorum size.:evilsmile:

Umarım hava sıcaklığı maçı fazla etkilemez.Ayrıca Gaziantep'de yenemeyeceğimiz bir rakip değil.Önümüzdeki tek engel sıcaklar.Haydi CİMBOM! Sana güvenimiz sonsuz.Herşeye inat başarabilirsiniz ASLANLAR!..

Haldın abininde dediği gibi sıcaklık etkili ama fazla bu konuda konuşamak gerek bence sıkıcı temposuz bir galatasaray galibiyeti olur hadi aslanlar size güveniyoruz

valla espanyolun kaptanına olandan sonra tırsıyorum

Hava sıcaklıgı 20 derece olacakmıs yagmur yokmus ama bulutluymus :D ntvsporda öyle dedi

Bu ilk 11 'le çıkıp golleri dizeriz gibime geliyor. Maçtan sonra spor yazarları çıkıp Antep çok kötü, Antep hazırlanmamış, Antep geçen seneki gibi değil vs. sayarlar. Galatasaray iyiydi demeye korkarlar.

--------------Leo--------------

Sabri---Servet---EmreG.---Hakan

-----Barış----Ayhan----Arda----

Keita---------Baros--------Aydın

İsrail'de hava kaç dereceydi? takımımız takır takır topunu oynadı yine de...

-------------------------Leo------------------------

Sabri---------Emre G.------------Servet--------Hakan

----------------------Mustafa Sarp----------------

------------------Baris-------------Arda

Keita-----------------Baros----------------Aydin

-------------------------Leo------------------------

Sabri---------Emre G.------------Servet--------Hakan

----------------------Mustafa Sarp----------------

------------------Baris-------------Arda

Keita-----------------Baros----------------Aydin

Mustafa ve Barış birden oynarsa orta sahadaki pas trafiği çok düşer.Ayhan olmalı.

Mantigima göre puan kaybederiz, cunki Netanya ya 6 attik, cok güzel de oynadik.Yönetimden Taraftara kadar herkes cok guzel hava yakalamis durumda. Sadece biz degil, tüm Türkiye farkli bir Galibiyet bekliyor Galatasaraydan. Böyle durumlarda genelde hayal kirikligi olur, bekleigim tam tersisi cikar. Yani kötü futbol ve puan kaybi.

Sonra burda forumlarda bir grup "biz demistik" "Netanya ölcü olamazdi" gibi yazilari yazar. Nondayi gönderirler, Aydindan cacik olmaz derler. Stoper transferi ortada, Linderothtan biktim yazilari havada ucusur. Öteki grup hava sicakligi ve yorgunlugu bahane eder, ki haksiz da olmazlar. Fenerli ve Besiktasli cok sevinir, cunki su an bizden de cok merak ediyorlar Galatasarayi. Galatasarayin kötü futbolu ve puan kaybi ilac gibi gelir bunlara. Belki bizim icin de ilac gibi gelir, ayagi yere saglam basmaya baslariz. Bir maclik performansa göre "yildiz" yapmayi yada takimdan göndermeyi brakiriz.

Bu yazdiklarim cok mutlu ve genelde cok sey bekledigim zaman karsima cikar.

Pozetif bakmak gerekirse ilk önce Arda geliyor aklima. Arda yenilgiyi kabullenmez, Arda yenilmemek icin herseyi yapar puanlarla döner diyorum. Ardanin bu sene duran toplarda etkili olmasi da aklimdan cikmiyor tabii.

Sonra Rijkaard ve Neeskens geliyor aklima. Oyunu cok iyi okuyorlar. Ilk yari iyi gitmezse bile 2. yari kazandirirlar maci. Onlara göre 45 dakka yeterli bir maci kazanmak icin.

Antepin defansi kötü olmasi da umutlandiriyor beni. Hele son 20 dakka Antepe göre daha hazir oldugumuz icin daha avantajli gözüküyoruz. Mutlaka gol yada goller buluruz gibi geliyor son 20 dakka.

Aydin, Baros, Keita, Kewell gibi isimleri de hatirladikca yenilmemiz yada berabere kalmamiz mümkün degil diyorum ve sabirsizlikla macin saatini bekliyorum :)

Yenilsekde berabere kalsakta önemli değil.

Bugün rahat geçecek maç merak etmeyin. ;)

Ligtv'nin haberine göre maç anında sıcaklığın 38-40 derece arası olması bekleniyor.

Macin skoru bence Antep 0 - 4 Galatasaray.

Ligtv'nin haberine göre maç anında sıcaklığın 38-40 derece arası olması bekleniyor.

Yuh,bir de oyuncunun koşup hararetinin 60lara varacağını düşünürsek gerçekten yüksek performans beklemek abes olur.

Geri
Üst Alt