Mantigima göre puan kaybederiz, cunki Netanya ya 6 attik, cok güzel de oynadik.Yönetimden Taraftara kadar herkes cok guzel hava yakalamis durumda. Sadece biz degil, tüm Türkiye farkli bir Galibiyet bekliyor Galatasaraydan. Böyle durumlarda genelde hayal kirikligi olur, bekleigim tam tersisi cikar. Yani kötü futbol ve puan kaybi.
Sonra burda forumlarda bir grup "biz demistik" "Netanya ölcü olamazdi" gibi yazilari yazar. Nondayi gönderirler, Aydindan cacik olmaz derler. Stoper transferi ortada, Linderothtan biktim yazilari havada ucusur. Öteki grup hava sicakligi ve yorgunlugu bahane eder, ki haksiz da olmazlar. Fenerli ve Besiktasli cok sevinir, cunki su an bizden de cok merak ediyorlar Galatasarayi. Galatasarayin kötü futbolu ve puan kaybi ilac gibi gelir bunlara. Belki bizim icin de ilac gibi gelir, ayagi yere saglam basmaya baslariz. Bir maclik performansa göre "yildiz" yapmayi yada takimdan göndermeyi brakiriz.
Bu yazdiklarim cok mutlu ve genelde cok sey bekledigim zaman karsima cikar.
Pozetif bakmak gerekirse ilk önce Arda geliyor aklima. Arda yenilgiyi kabullenmez, Arda yenilmemek icin herseyi yapar puanlarla döner diyorum. Ardanin bu sene duran toplarda etkili olmasi da aklimdan cikmiyor tabii.
Sonra Rijkaard ve Neeskens geliyor aklima. Oyunu cok iyi okuyorlar. Ilk yari iyi gitmezse bile 2. yari kazandirirlar maci. Onlara göre 45 dakka yeterli bir maci kazanmak icin.
Antepin defansi kötü olmasi da umutlandiriyor beni. Hele son 20 dakka Antepe göre daha hazir oldugumuz icin daha avantajli gözüküyoruz. Mutlaka gol yada goller buluruz gibi geliyor son 20 dakka.
Aydin, Baros, Keita, Kewell gibi isimleri de hatirladikca yenilmemiz yada berabere kalmamiz mümkün degil diyorum ve sabirsizlikla macin saatini bekliyorum