TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Bu maçta geçen seneki oyunumuzdan pek bi fark göremedim. Her zamanki gibi Servet ve Sabri aldıkları topu rastgele ileri vurarak atak yapmamızı engelledi. Ayhan'ın sürekli top kayıpları devam etti. Baros etkisizdi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Bu maçta geçen seneki oyunumuzdan pek bi fark göremedim. Her zamanki gibi Servet ve Sabri aldıkları topu rastgele ileri vurarak atak yapmamızı engelledi. Ayhan'ın sürekli top kayıpları devam etti. Baros etkisizdi.

işte yine tipik bir taraftar açıklaması

yaw arkadasım deminden beri söylüyorum nemin %85 olduğu ve öğlen sıcağının daha geçmediği bir şehirde gel bi halı saha maçı yapalım bakalım nasıl oynayacaksın

sabri ve gökhan kesinlikle kötüydü

bakıyorum herkes de tepki vs.. tenkitler başlamış.

Karşınızda G.Antep vardı. derece de 35 i gösteridiği gibi %78 nemle 40-42 derece hissediliyordu.

2. yarı G.Antep kalemize dahi gelemedi. hala GS çok iyi oynamamış bilmem ne yapmamış.

Pozisyonları kaçıran taraf hep bizdik ilk yarı 25-45 dk lar arası hariç hep bizdeydi oyun

Dün Barça bile Güney Amerika da o sıcak da zar zor berabere kaldı ki iyi oyunda gösteremedi.

Sizlerin yorumlarını okudukça şaşıyorum. Daha ilk maç 5. 6. maçtan sonrada sıcaklıklar normale gelince takım lige ısınınca şu oyun olursa kopuk kopuk size hak vericem ama acele etmeyin...

Sabir dedik güzel 3 puan aldık 3 gol attık.!! Zaman! gerekk

sabri herzamanki gibi kötüydü ama defanstaa tek kötü denilecek adam yoktu, alışmışsınız zan kötü demeye ondan hatta bunuda iddalı söylüyorum gökhan servet tende iyiydi bugün... defans hatasından golmü yedikte defansa kötü diyorsuunuz anlamıyorum

Ahmet Çakar ve Gökmen Özdenak'a gereken kapakları Arda takmıştır sahada. Onlar at gözlüğü ile izlemeye devam etsinler.

Gecen seneden fark var.

Bu sicak havada 90 dakika kondisyonu dusmeden oynadi takim.

Gecen sene ozellikle son haftalar 60 dakikada takimin pili bitiyordu.

Bence çok iyi oynadık , yalnız orta saha ve stoper'e takviye şart.Hücum'a hiç gerek yok.

bünyamin bünyamin efendi ol! ne o biz kafamız attıkça küfür ediyormuyuz sana! :D hoş ben evde ettim ama bir hakem böyle saçmalıklar yapmamalı ya lütfen...

ya renktaşlar ardanın gol sonrası sevinmesi çok süperdi...o görüntü elinde olan var mı??

Bence çok iyi oynadık , yalnız orta saha ve stoper'e takviye şart.Hücum'a hiç gerek yok.

Şu iki mevkiye oyuncu gelsin.

Ne dert kalır ne tasa.

Orta saha ve stoper lazım. Ya da H.Balta stopere çekilip bir sol bekte olabilir.

Sağ beke de Uğur. Her şey daha güzel olur.

Biri beni aydinlatirsa sevinirim. Gecen Sezonun sari kartlari yeni sezona etki eder mi? Eger öyleyse cünkü, Arda haftaya yok sanirim. Sanki sezon sonu sinirdaydi diye hatirliyorum da.

Biri beni aydinlatirsa sevinirim. Gecen Sezonun sari kartlari yeni sezona etki eder mi? Eger öyleyse cünkü, Arda haftaya yok sanirim. Sanki sezon sonu sinirdaydi diye hatirliyorum da.

etmemesi lazım renkdaş.ederse bünyamin 1 hafta ağzıma takılır.dilim aşınır artık :cheeky-smiley-022:

Etmez.. Her şey sıfırlanır yeni sezonda.. Yani Arda'nın cezası falan yok..:) Etmez derken sadece sarı kartlar.. Kırmızı kart cezaları etki ediyor galiba..

Güzeldiniz...

bakıyorum herkes de tepki vs.. tenkitler başlamış.

Karşınızda G.Antep vardı. derece de 35 i gösteridiği gibi %78 nemle 40-42 derece hissediliyordu.

2. yarı G.Antep kalemize dahi gelemedi. hala GS çok iyi oynamamış bilmem ne yapmamış.

Pozisyonları kaçıran taraf hep bizdik ilk yarı 25-45 dk lar arası hariç hep bizdeydi oyun

Dün Barça bile Güney Amerika da o sıcak da zar zor berabere kaldı ki iyi oyunda gösteremedi.

Sizlerin yorumlarını okudukça şaşıyorum. Daha ilk maç 5. 6. maçtan sonrada sıcaklıklar normale gelince takım lige ısınınca şu oyun olursa kopuk kopuk size hak vericem ama acele etmeyin...

Sabir dedik güzel 3 puan aldık 3 gol attık.!! Zaman! gerekk

:005: Aynen, dediklerine katılıyorum.

bence takım iyiydi ama heryer s.o.s veriyo...yani tamam şu bölge tamam diyeceğim bi yer yoktu...ayrıca aydına 90 dk nasıl tahammül etti rijkaard anlam veremedim...ayhan da bu sene çok yedek oturur...

benim bildigim bir tek kirmizi kartin cezasi yeni sezona tasinir, ama bundan da tam emin degilim.

bence takım çok ii ama heryer s.o.s veriyo...yani tamam şu bölge tamam diyeceğim bi yer yoktu...ayrıca aydına 90 dk nasıl tahammül etti rijkaard anlam veremedim...ayhan da bu sene çok yedek oturur...

Aydın bugün sağadamıydı

böyle bir yorum olamaz, olmamalı.

Geri
Üst Alt