TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2-0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Futbolcu sahada güçsüzse ve yere sık sık düşüyorsa nedeni tamamen Gece Hayatıdır.

Yanlış anlamayın. Seks vs değil. UYKUSUZLUK + KÖTÜ BESLENME başka da nedeni olamaz.

Yok böyle birşey

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Ercan'a verilen tepki güzeldi ama annesinin kulaklarının çınlaması hoş olmadı.

Gerçi annesi o video yu izlerse emin olun Evlatlıktan RET ederdi!!

Takımın oyunu vs. hepsi bir yana takımda belirli bir kopukluk var skor avantajını ellerine aldıklarında belirli bir ciddiyetsizlik baş gösteriyor bunun önüne geçilmesi lazım yoksa üst düzey maçlarda bu durumu çok farklı sonuçlarla görebiliriz.

Bir de spikere acayip ayar oldum bi insan tarafını bu kadar mı belli eder ?? :cool:

Galatasaray ilk yarı işi bitirdi, ikinci yarı yormadı kendini.. çok güzel pas yaptığımızı söyleyebilirim ama Sivas çok zayıftı gerçekten bu kadar dingil bir takım olamaz. 3 puan 3 puandır..

Leo - 8

Sabri - 8

Zan - 5

Servet - 6

Hakan - 6

Topal - 5

Sarp - 9

Barış - 4

Arda - 5

Kewell - 8

Nonda - 7

Uğur Uçar - ?

Linderoth - ?

Serdar - 7 (bu çocuk Cristiano Ronaldo gibi olmak istiyor, bence çok büyük işler yapıcak..)

önemli bi galibiyet oldu.. ayhanı oynatmayarak rijkaard teknik adamlık kalitesini bi kez daha ortaya koydu ve büyük bi taraftar kesiminin takdirini ve hayır duasını kazandı bence.. ayhanın yokluğunda daha çok basan ve nispeten daha iyi top kullanan bir orta saha vardı ki erken golün gelmesinde bunun önemi çoktu

Leo - 6 top gelmedi hatta şut da gelmedi.

Sabri - 8 çok çalıştı 90 dk takımın enerji küpüydü.

Zan - 7 tüm topları süpürdü.

Servet -7 görev adamı

Hakan - 7 ilk defa toparlanmış gördüm.

Topal - 7,5 orta alanda yükü çekti.

Sarp - 9 Maçın adamı

Barış - 7 Süper asist yaptı ve inanılmaz koştu açık vermedik hiç sayesinde

Arda - 4 İlk yari vasat 2. yarı Güçsüz ve bitkin görüntüsü devam etti.

Kewell - 6 Akıllı oynadı golü süperdi fakat Yorgundu.

Nonda - 7 Golünü yaptı. GS yi hep ilerde oynattı iyi top tuttu.

Uğur Uçar - 5 güzel ortalar yaptı. Sağ açıkta görevini yaptı.

Linderoth - 5 Yorulan Barış yerine girince orta alan tamamnen bize geçti.

Serdar - 4 az süre aldı. ilerde iyi olacak.

Galatasaray ilk yarı işi bitirdi, ikinci yarı yormadı kendini.. çok güzel pas yaptığımızı söyleyebilirim ama Sivas çok zayıftı gerçekten bu kadar dingil bir takım olamaz. 3 puan 3 puandır..

Leo - 8

Sabri - 8

Zan - 5

Servet - 6

Hakan - 6

Topal - 5

Sarp - 9

Barış - 4

Arda - 5

Kewell - 8

Nonda - 7

Uğur Uçar - ?

Linderoth - ?

Serdar - 7 (bu çocuk Cristiano Ronaldo gibi olmak istiyor, bence çok büyük işler yapıcak..)

2 saniye gorup Serdar'i 7 mi verdin?

Kendi fikrim;

Leo - 6

Sabri - 8

Zan - 5

Servet - 6

Hakan - 6

Topal - 7

Sarp - 9

Barış - 6

Arda - 5

Kewell - 7

Nonda - 6

2 saniye gorup Serdar'i 7 mi verdin?

top kontrolü ve neler yapabileceği gözüküyor... top tutuyor ama dikine çalım yeteneği var... Ronaldo çalışıyor belli... ben feci bir oyuncu olacağını düşünüyorum... oynaya oynaya kendine güveni gelicek... ben çok beğeniyorum zaten idmandada izliyorum...

Artık Rijkaard isimlere değil koşanlara forma vermeli Resmen rakibimizi ezdik.

Şu maçın normal skoru 8-0 dı. Abartmıyorum yemin ederim.

Arda resmen "0" Arda'yı yedek bırakırsınız, kadrodışı mı yaparsınız bişi yapın. Böyle rezil oynanmaz oyunu geçtim mücadele yok ayakta duramıyor. Sinem Kobal'ı la napıyorsa yapsın ama sahaya çıksın topuu oynasın. Ayıp denen bişi var.

3 kere karşı karşıya topa vuracak gücü yok.

Rijkaard'ı tebrik ederim. İlk defa 90 dk stressiz ve sakin maç izledim. Orta alan da Barış - M.Sarp - M.Topal - Linderoth oldukça GS orta sahası herkesi ezer geçer.

Arda'yı hocanın ve başkanın sıkılaması lazım bu gidiş gidiş değil şarampole yuvarlanır böyle devam ederse. Tigana Henry ve Trezeguet'e Arda'nın yaşlarındayken antremanda kullanılan topları taşıtıyor, tüm takımın kramponlarını temizletiyormuş. Bugün Arda'ya bunların teklif bile edilemeyeceğini, teklif edilirse alınacak tepkiyi merak ediyorum. Arda biraz zora koşulmalı, burnu sürtmeli artık yeter! Arda'nın ezilmesi lazım aksi takdirde bu halleri dozu artarak devam edecek!

Yönetimin transfer Harikası: Mustafa Sarp.

Rıjkaard'ın Futbol mucizesi: Sabri Sarıoğlu.

Daha ne diyim.

Leo - ?

Sabri - 7

Zan - 6

Servet - 5

Hakan - 6

Topal - 8

Sarp - 9

Barış - 8

Arda - 6

Kewell - 7

Nonda - 7

Arda'yı hocanın ve başkanın sıkılaması lazım bu gidiş gidiş değil şarampole yuvarlanır böyle devam ederse. Tigana Henry ve Trezeguet'e Arda'nın yaşlarındayken antremanda kullanılan topları taşıtıyor, tüm takımın kramponlarını temizletiyormuş. Bugün Arda'ya bunların teklif bile edilemeyeceğini, teklif edilirse alınacak tepkiyi merak ediyorum. Arda biraz zora koşulmalı, burnu sürtmeli artık yeter! Arda'nın ezilmesi lazım aksi takdirde bu halleri dozu artarak devam edecek!

Tebrik ediyorum.. :o

Çok iyi zırvaladın tebrik ediyorum.. :o

Arda'nın bu hallerine sinir olamaz mıyım? Kötü oynuyor oyundan alınırken suratı mahkeme duvarı! Ah Yılmaz hoca gibi bir adam olsa Rijkaard!

Arda'nın ezilmesi değil Arda'ya destek verilmesi lazım, nasıl olurda zaten Galatasaray'ın başarısız olmasını isteyenlerin yapmaya çalıştığını biz kendi kaptanımıza yapmalıyız gibi bir düşünceye düşebiliriz.

Herkes Arda'dan bahsediyor diye kimse sanmasın ki o paşa paşa hiçbirşeyi umursamadan oturuyor. Müthiş bir yük var sırtında ve eziliyor zaten bir bakıma, şu yukarıda alıntı yaptığım zihniyetle çok daha feci bir duruma getiririz. Şu an Arda'nın bu yaşında altından kalktığı/kalkmaya çalıştığı yüklerle baş edemeyen ondan çok daha tecrübeli ve yaşlı insanlar varken nasıl bir mantıkdır ki "Arda ezilmeli" der?

maçın adamı orta sahada dinamo gibi çalışan Mustafa Sarp'tır.

Mesela Arda bir pozisyonda kendisi vurabilecekken Sarp'a gol attırmaya çalışıyorsa yuhalamayacaksın, sezon başında kaçırdığı gollerden sonra Baros'a verilen destek gibi adını tekrar tekrar haykıracaksın.

Arda'yı da sanıyorum çoğu kişi her zamanki gibi göklere çıkardı kendi kafasında, tanrısallaştırdı, sonra gıcık oldu Arda o konuma hemen gelemeyince. Kimi ezerek nerede verim alındığı görülmüş.

Arda inanılmaz aşmış kendini, her zaman bi hareket yapma bi artistlik yapma ( güzel harektler yapma merağı) sarmış kendisini. Sezon başına göre inanılmaz değişti.

Bir posizyon var hatırlarsınız bu maçta, Murat Sözgelmez 2. yarının sonlarına doğru Arda'ya isteyerek veya istemeyerrekde olsa beşlik attı. Hemen taçı kullandılar Arda'ya, Arda aldı Murat Sözgelmez'e beşlik atmaya çalışıyor. Yavrum sen napıyorsun ? Sen futbolcusun ARTİST değil, oha artık. Herp bi topuk yapmaya çalışmalar, hareket yapmaya çalışmalar. Sen otur bi Serdar'ı izle.

Sezon başında ki oyununa doyamamıştım, 5 dk da bile yaptıkları yetti. İnanılmaz teknik ama çok heyecanlıydı. Hemen bir şeyler yapıp kendini kanıtlanmaya çalıştı. Sen zaten kendini kanıtladın Serdar heyecan yapmana gerek yok. Kesinlikle ileride Kewell, Nonda ve Arda'nın hantal oyununu görünce gözümün pasını sildi resmen. Hocam bu çocuğa izin ver hep oynasın, sol tarafta ki Ronaldo'muz olur.

Maçın yıldızıda Sarp'dı kesinlikle adam yüreğiyle oynuyor resmen, Topal'ın ilk oynamaya başladığı sezonlar gibi. Bi de artık Gökhan'a katlanılmamalı bence Emre Güngör oynamalı kesinlikle.

Haftaya :

----------Leo Franco-----------

Sabri--EmreG---ServetÇ--HakanB

-------------M.Topal------------

------Linderoth------Barış--------

Arda-------Nonda----------Serdar

gibi çok iyi bir kadro olur. bu kadro çıkmasa bile kesinlikle Ayhan oynamamalıdır ! Ruh sağlığımız için, GS'ın iyiliği için oynamamalıdır. İnşallah kadrodan bundan sonra kesik yiyecektir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Son

Arda bugün maçın iyilerindendi,bir asist yaptı,bir asistin kıyısından döndü,bir tane de yüzde yüzlük gol kaçırdı..o pozisyonlara girmesi benim için yapamadıklarından daha önemlidir,sabri de çok iyiydi ama Sarp bambaşkaydı,kıytırık bir karttan ceza alması çok üzücü.

Dostum bu dakikadan sonra Arda'yı hiçkimse sürtemez.Çünkü biz yücelttik ve onun burnunu sürtmek için yapcağımız şeylerle dış ve iç etkenler bizi fazlasıyla tahrip eder.Arda'yı bugünün Metin Oktay'ı yaptık.Ezeli rakiplerimiz bizi yener yenmez hemen Arda'mızı kullanıp T-Shirt bastırıyorlar.Bu dakikadan sonra burnu sürtülsün diye Arda'yı ezmek onu daha kötü yerlere götürür.O yüzden sahip çıkmalıyız.

Geri
Üst Alt