TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor 1-2 Galatasaray | 8 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

Elano konusunda ben Frank Rijkaard´i anlamakta zorluk cekiyorum...Neden Elano´ya Keita´nin baros´un yoklugunda sans vermez anlayamiyorum...Bir Oyuncu Kendini gösterebilmesi icin, Takima ayak uydurmasi icin arka arkaya söyle 5-6 Mac sans vermek gerek diye düsünüyorum..

Ayhan Akman´in yerine oynamasi gerekti...Baris´in varliginda Elano daha iyi olur diye düsünüyorum...

ama neyse..Rijkaard daha iyisini bilir, Saygiliyim..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

Başarılar GALATASARAY!

diyar - fener macinda sahaya tas felan atiliyordu baskana ana avrat küfür ediliyordu

bizde suana kadar hic bi olay olmadi

seyirciler bizim oyunculari ayakta alkisliyorlar

bence cok rahat bi mac olucak

Burda bir kaç kişi Elano oynamasın dedi. Eğer işler kötü giderse maçtan sonra Elano oynamalıydı diyenler olacak, onlarıda görücez.

Elano'yu Rijkaard'dan başkası kulübede oturtamazdı medya baskısıyla.Adam adaletli dağıtıyo formayı,kimsenin hakkını yedirmiyo.

Ayhan´in sacma sapan Top kayiplarina hazirlikli olun...

GALATASARAY

Leo Franco

Servet

Gökhan Zan

Hakan Balta

Sabri

Mehmet Topal

Barış

Ayhan

Kewell

Arda

Nonda

Kaynak : Sporx.com

What is this ya ? :D

Ah be Mustafa cezali olmasan olmuyor yani .. elano olsaydi keske.

Ben Ayhandan resmen korkuyorum ya. Insallah yaniltir beni.

Burda bir kaç kişi Elano oynamasın dedi. Eğer işler kötü giderse maçtan sonra Elano oynamalıydı diyenler olacak, onlarıda görücez.

+ olarak burda Ayhan'a sallayanların çoğu 4-5 hafta öncesine kadar kurtarıcımız Ayhan diyenler.Sakatlıktan yeni çıkmış 34 yaşındaki birinin hemen eski formuna dönmesini bekliyorlar.

Bizimkiler ellerinde çiçeklerle çıktı sahaya...

Bakalım kanser olacakmıyız bugün Ayhan ileriye oynasa geri pas saçmalığına son verse daha iyi hucüma çıkacaz 32 yaşına geldi hala ilerleme yok

Brezilya milli takımına sürekli çağrılan ve çoğu zamanda ilk 11 başlayan elano yedek! ayhan akman 11 de! bu işte bir tuhaflık var! Bu elano devre arası kaçar demedi demeyin;)

Elano yokmu :o

diyar - fener macinda sahaya tas felan atiliyordu baskana ana avrat küfür ediliyordu

bizde suana kadar hic bi olay olmadi

seyirciler bizim oyunculari ayakta alkisliyorlar

bence cok rahat bi mac olucak

Diyarbakır'da GS li taraftarlar çok fazla bende olay olacağını düşünmüyorum

+ olarak burda Ayhan'a sallayanların çoğu 4-5 hafta öncesine kadar kurtarıcımız Ayhan diyenler.Sakatlıktan yeni çıkmış 34 yaşındaki birinin hemen eski formuna dönmesini bekliyorlar.

Uff ne eskiformu varki bu adamın?Ne barış özbek kadar mücadele edebilir nede elano kadar hücüm.

Formda hali yana oynar formsuz hali geriye.

Diyarbakır'da GS li taraftarlar çok fazla bende olay olacağını düşünmüyorum

sadece diyarbakir da degil

türkiyenin her tarafinda cogunlukda galatasaray taraftari var

onun icin zaten hic bi zaman deplasmanda olay oldunu görmedim bizim maclarda kadiköy disinda :D

Uff ne eskiformu varki bu adamın?Ne barış özbek kadar mücadele edebilir nede elano kadar hücüm.

+1905! ayhanı antepten beri izlerim ayhan hep aynı ayhan bana kalırsa kadromuzda bile yeri yok!

Gaziantep maçının istatistiklerine bak istersen.Arda'ya en çok pas veren açık arayla Ayhan.Yani Ayhan hem driblingle hem de paslarla topu ileriye taşıyabilir.Ayrıca sadece buda değil:Fransadaki Bordeaux-Galatasaray maçımızı hatırla.Maçta hatırı sayılır tek pozisyonumuz ilk yarıda Kewell'ın 5mden topu kaleciye nişanlaması.Kewell'a orta sol kanattan geliyor.Pozisyonun başlangıcı şöyle Ayhan Arda'ya pas veriyor.Arda rakibin üzerine doğru gidiyor.Solundan Ayhan bindirme yapıyor.Arda'da hemen ona atıyor.Ayhan'da Kewell'ı karşı karşıya bırakan pozisyonu yapıyor.Elimizdeki değerleri bu kadar çabuk harmayalım.

ayhana karşı bu önyargı neden anlayamadım?son maçlarda ayhansız kazanırken rakiplerde fener real ve barca idi sanki..mustafa sarpın pozisyonunda yani sol iç oynayacak exi kaptan kalitesi ve futboluyla özür diletecektir bir çoğunuzdan maçtan sonra..hadi bakalım..

Gaziantep maçının istatistiklerine bak istersen.Arda'ya en çok pas veren açık arayla Ayhan.Yani Ayhan hem driblingle hem de paslarla topu ileriye taşıyabilir.Ayrıca sadece buda değil:Fransadaki Bordeaux-Galatasaray maçımızı hatırla.Maçta hatırı sayılır tek pozisyonumuz ilk yarıda Kewell'ın 5mden topu kaleciye nişanlaması.Kewell'a orta sol kanattan geliyor.Pozisyonun başlangıcı şöyle Ayhan Arda'ya pas veriyor.Arda rakibin üzerine doğru gidiyor.Solundan Ayhan bindirme yapıyor.Arda'da hemen ona atıyor.Ayhan'da Kewell'ı karşı karşıya bırakan pozisyonu yapıyor.Elimizdeki değerleri bu kadar çabuk harmayalım.

Kaç asisti ve golü var ayhanın söyle o zaman?

Geri
Üst Alt