TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Bak hocam, dripling falan diyorsun. Elano bunu yapamaz. Oyun stili bu, ondan yetenekleri dışında birşey isteyemezsin.

Ben de derim ki bu yaptıklarını yapacak onlarca topçu var Türkiye'de... 8-9 milyon dolar uzun pas atsın diye mi verildi bu adama?

Zaten kafadan yanlışsınız ! Elano ile lincolnu kıyaslıyorsan sen futboldan anlıyorum deme !

Yada şu ana kadar Elanonun hiç bir maçını seyretmemişsin.

Son bir not : Tek bir yıldız ışık vermez bütün yıldızlar bir araya gelince ışık olur ;)

Bak Yunus bende biliyorum Elano ile Lincolnun aynı tarz oyuncu olamdığını

Ama yıldız oyuncudan beklenti skora etki etmesidir

Xavi ve İniestada Lincoln tarzı adam değil ama birçok maç kazandırdılar Barcaya

Ne hastası kardeşim sağlamki 18 kişilik kadroda antremanlarada çıktı ölüsü elanodan iyi oynardı ayrıca keita ne olmus milli takımdan döndüyse çıkar oynar maçtan 1 saat önce dönmediye bu herif bırakın bu saçmalıkları rakip küçümsendi nasıl olsa yeneriz dedi rejkard paşa ama öle olmadı sonuç hüsran oldu boşa burda rejkardı ve takımı pohpohlamayın hakemede çamur atmayın !! Hakem dün feneri yaktı bu akşam bizi değil!!!!!!!!!!!!!!

Arda sağlamdı Rijkaard keyfine göre oynatmadı demi :asd:

Ya bugün oynayanlardan başka orta sahamız mı var takımda kimi oynatacaktı bu adam Allah Allah :D

nedir bu günah kecisi secme meraki

bügün takim olarak kötüydük rakip bizden daha cok kostu ve 1 puanini aldi

yapacak bisey yok

saglik olsun haftaya lideriz insallah

biz bu sezon baslarken kimse sampiyonluk falan beklemesin demiyormuyduk

sabir yeminleri etmiyormuydukkk....???

Keita ilk 11'de baslasaydi daha fazla pozisyona girebilirdik, zira 70.dakikaya kadar fazla islemedi sağ kanat. Adamin gec gelmesi, yorgun olmasi bahane olamaz cünkü Almanya macinda sadece 20dk oynadi.

keita milli takımdan yorgun geldi adamın ilk haftalarda oynadığı bir maçtaki gibi ( hangi maçtı hatırlayamadım ) yığılmasını mı istiyorsunuz. adam dün akşam geldi bugün maça çıktı. luganoda önceki akşam gelmişti dün maça çıktı fenerin en kötü oyuncusularının başında geliyordu..yorgunluk deyince sadece maç yorgunluğu değil yol yorgunluğuda göz önünde bulundurulmalı.

Takımdaki eksikliklerimizi hep dile getirdim.Elbette bir gün bu eksiklikler ortaya çıkacakdı.Son 1 aydır takımda büyük düşüş var.Sakatlıklar ve cezalılarla eksikliklerimiz dahada bir ayyuka çıktı.

Formumuzuda çok çabuk dibe indirince rakibi ısıran takım hüviyetimiz bitti.

Biz ofansif futbol oynamak istiyor isek öncelikle oyunu defansdan başlatmalıyız.Hani nererde o defans? orta alanda çok pas trafiği edip çok çabuk top çevirmeliyiz,hani nerede o orta alan oyunu? forvette top tutup posizyonları değerlendirmemiz lazım,hani nerede o forvetler?

Bu takıma transfer şart,gerçekleri konuşalım.defansada orta alan ve forvetede transfer şart.Yahu tek forvet devam ediyoruz ,orta alanda arda yoksa top çevirtme yok oda arda iyi oynar ise.Defansda ise çok uyumsuz bir dörtlümüz var.Kısacası alternatifi kısıtlı bir kadromuz var.Şu takımda hala ileri-geri oynamasını beklediğimiz ayhan ve sarp oldukça biz doğru dürüst maç oynayamayız.Reijkardın bence burdaki hatası elindeki kadroya göre bir taktik belirleyememesidir.Bu maçda çok yanlış bir taktikle çıktı ve puan kaybettik,bence reijkarddında ciddi anlamda farklı taktikler denemesi lazımdır,bunun ayıbı yada günahı yoktur,bazen değişiklik iyi gelebilir ve bizimde bu taktiksel anlamda en azından bu geçiş sürecini kayıpsız atlatmak adına taktiksel anlamda değişikliğe gitmeliyiz diye düşünüyorum.4-5 kişi ile şuursuz atak yapmanın ne total futbolla nede ofansif oyunla alakası yoktur dolayısı ile bizim bu değişikliklere ihtiyacımız vardır.Yükü ağır olan arda,kewell gibi oyuncularında nefes almaları sağlanır ise biz daha aktif oyun oynarız diye düşünüyorum.Umutsuz vaka değiliz ama taktiksel anlamda bir süreliğinede olsa değişikliğe gitmeliyiz.Reijkardda bu anlamda inatçı olmamalıdır.Elimizdeki bu sakat ve formsuz oyuncularla mevcut bu sistem yürümez kısa vadede.

bu skor sezon sonu şampiyon olacağımız gerçeğini değiştirmez...

Ulan susayım susayım diyorum ama artık susmicam.

Şu Elano'ya laf söyleyenler, mesajımı alıntı yapsın. Ne yapmışta berabere kalmışız ? Hadi çıkın ortaya...

usta sen bize premier ligden 7 milyon euroya gelen ve brezilya milli takımında kakanın yanında top koşturan süper starın geldiğinden beri bu değeri hak edecek ne yaptığını ve takıma nasıl bir katkı sağladığını anlat biz sana neden uyuz olduğumuzu anlatırız.

az çok katkısı olmuştur ama kusura bakmada o sağladığı katkıyı 700 bin euroya aldığın bir türkde verir en azından yabancı hakkı boşa gitmez.

en basit örneği elano çıktı keita girdi sen olsaydın maç başında keita gibi hızlı ve teknik bir adam varken elanoyla ya tutarsa dermiydin ?

Xaviyle İniestadan başka futbolcu bilmiyor muyuz Barcelondan örnek vermeyelim artık

Adam skor'a etki edecek paslar atıyor zaten ? Atamayınca gidip pası attıgı adamdan gidip topu alıp golmu atsın ? sen 50 metre tık diye pas atacak adam göstersene birtane ?

Uzun pas atmak kolay iş değil öyle halısahada oynadığınız gibi pasa benzemez uzun pas ... Dünyada bunu yapabilen sayılı futbolcular vardır onlardan biride Elanodur. ve uzun pas atarak gol pozisyonuna sokar adamı.

Elano'ya yüklenmenin manası yok, kötü oynamadı, zaten adamın stili bu, keita gibi at gibi koşturmaz. Artık Ayhan'ı takımda görmek istemiyorum, çok kötüydü, bir tane olumlu hareketi yoktu. Samiyen'de ne olursa olsun böyle takımlara karşı 3 dmc ile oynamamamız lazım, oynayınca böyle maç oluyor işte!

Elano'nun skora etkisi olmadığını söyleyeyim en başta.bize de etkisi olmadığını da söyleyeyim ve sorayım.Elano ne yaptı bugün uzun top atmaktan başka ? neden sağ kanat oynar Elano ? Neden 3 top kesiciyle oynuyo bu takım ? Neden Arda yokken Elano'ya onun görevi verilmiyor da sağ kanatta görev veriliyor? topal-sarp ortada oynayıp elano,ayhan'ın bölgesinde oynayıp uğur bek sabri sağ kanat oynayamaz mıydı keita yorgunsa ? medyadan gaza geldiğimiz falan yok.siz nasıl birşeyler görme yeteneğine sahip olduğunuzu düşünüyorsanız sizin düşündüklerinizin aksini düşünen insanlara da hemen "medya gazıyla gelip konuşuyorlar" diyemezsiniz.insanların yorumların saygı gösterin.benim rijkaard'ın yaptıklarını eleştirme hakkım varsa bu hakkımı en doğal şekilde saygı çerçevesinde kullanırım.hiç kimsede birşey diyemez.

Elano ya laf atamam. Pas özülü oyuncularla Elano futbol, mutbol OYNAYAMAZ arkadas. Oynayamaz. Sabri haric adamla pas yapan yoktu be. Ama yinede ilk yari fena oynamadi.

"Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu" misali yorumlarla doluyor her puan kaybından sonra forum. :)

Kewell'dan 90 dakika verim beklemek büyük hataydı.

Hele ki Keita'nın oyuna geç alınması daha da büyük hataydı.

Simpson'a dikkat etmemiz lazım demiştim adam golünü attı.

Manisa ilk yarıdan itibaren sürekli ön direğe korner attı denediler sonuna kadar amaçlarına da ulaştılar.

Takımda mücadele etmeyen yalandan koşan futbolcu istemiyor taraftar ve ayhan gibi ne yaptığını bilmeyen bi adam görmek artık dayanılmaz oluyor.

Yaser'de kendini yırttı resmen bizde bu kadar çok yırtnırken görmemiştim.

Kendi sahamızda da manisasporu yenmekten acizsek durumumuz vahim ..

Arda yeni iyilesti, tabi Ardanin sagligi önemli degil, Rijkaardin onu oyuna sokmamasi hata:rolleyes:.

Keita daha yeni milli maç oynadida bize ne kardesim oynicak, oynamali!

Elano ve ayhan neden sahada, Linderoth oynatilirmi, pardon efendim bidahakinde seni aliriz sahaya.

Hakan Baltaya gelicek olursak, beni degistirin diye isaret yapti, tabi Rijkaardin çikarmamasi gerekiyordu oyundan, isterse gebersin Rijkaard istemedikce çikarmamali.

Ohoo Bursa öyle bir fark atarki 5 az kalir.

Rijkaard istifa! :rolleyes:

Arda ölmediye kardeşim altı üstü grip olmuş sağlamsa kadrodaysa oynar karı kızla takılcağına sabahlara kadar sinem koballa saba tümerle maç yapıcağına bu maçtada oynayabilir rahatça !! keita almanyaya karsı 20 dk oynadı ne olmuş yani geberdimi ? luganoda milli maçtan döndü 90 dk oynadı? Elano ve ayhan dökülüyo ikiside devre arası şutlanmalı bi cacık olmaz linde zaten futbolu unutmus adam bedavadan para alıyo balta çıkıyosa caner girer sağbek sağ ayaklı uğur değil Bursa haftaya çaktığında burda ol senle görüşelim ok?

Geri
Üst Alt