TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

manisayla berabere kalıp fırsat kaçırmamız bir yere kadar ama takımda ve taraftardaki bu laubalilik ne? maç 1-0 takım manisaya karşı 45 dk defans yaparak maç kazanmaya çalışıyor takımımız.taraftarda her zamanki gibi nevizade geceleri ninnisi söyleyip hem kendini hemde takımı uyutuyor. Taraftarın çok olması önemli değil.25 milyon taraftarın olsa ne olur.takımını destekleyemedikten sonra. bizim takımın taraftar organizasyonu ÇARŞININ yanına yaklaşamaz.

bu sende SAMPIYONLUKLARRRR görecegiz GALATASARAYYYYYY

Ben eleştirilere hiç bir zaman karşı çıkmam. Her zaman eleştiri olur. Ama şu suçları bireysel kişilerde aramak isteyenleri görünce sinir damarlarım kızışıyor. O yapsaydı şöyle olurdu, bu yapsaydı böyle olurdu demek kolay. Kendinizi teknik direktör olarak düşünün. Oyuncu sahada sizin istediklerinizi yapmayınca siz ne yapabilirsiniz ?

sen hakkaten anlamak istediğin gibi anlıyorsun.

aklınıza kazımışsınız 'skora göre yorum yapan adamlar' lafını buna göre kimse eleştirmesin kimse fikrini belirtmesin kimse sana yada lafı geçen kendini belli edenlere ters birşey yazmasın bunları istiyorsunuz.

bugune kadar kendı fıkırlerım dısında kımseyı dırekt elestırcek, bazıları gıbı kelle isteyecek adamlardan olmadım çok sukur ama en ufak elestrıde de sızın gıbı dokunulmazlık vermedm kımseye.

forumda kımlerın skora gore yazıp yazmadıgını bılıyorm az cok.

eskıden skora gore yazıp sımdılerde asıl taraftarmıs rolune soyunanları da bılıyorum.

ben her zaman tam destek ve sonuna kadar sabır dıyenlerdenım.

takım mucadele etmeyecek eksıkler gozumuze kadar gırecek ve bız bısı demıceksek sabırsız olalım tamam mı.

ama sıze gore fıkrını hakaret ıcermeden soylemek, yada bence su nokta yanlıstı demek skora gore yazmaksa evet arkadaş ben skora gore yazıyorum!!!

Suçlu oyuncular değil,düşünce biçimleri,bir Galatasaraylı oyuncu Manisaspor gibi sıradan bir takımla oynarken ve 6 puanlık bir maç oynarken 1-0 öne geçmişse ve 2-0 yapamıyorsa,ayaklar geriye gidip,topu korkakça şişirmeye çalışıyorsa orada durmak gerek,ben Mehmet Topal'ı hep eleştirdim ve tek söylediğim ise ''3.stoper oluşudur'' yahu bu kadar orta saha boşluğu olur mu neredeyse 3 ön libero oynuyorsun ayıptır,Nonda ve Kewell öyle yalnızlardı ki M.Sarp,Ayhan,Topal resmen Servet ve Gökhan'ın yanında sohbet mesafesine kadar girdiler,gerçekten ne kaybedilen puana yanıyorum ne de kaçan gollere,ben sadece 1-0'a yatan G.Saray izlemek istemiyorum.!

3 önlibero ile oynadık ayhan m.sarp topal, ama neden defanstan topları ya zan çıkarttı yada servet...

siz ne iş yaparsınız ön liberolar??? hadi sarp ile topal neyse diyelimde ayhan efendi sana ne diyelim yada demeyelim???

hele 2. yarı otoban olmuş manisanın defansına çok geç girdi keita, 3 top getirdi 3ü de boş pozisyon atamadılar... çok gol kaçtı... nonda çok ağır olduğunu bir kere daha gösterdi...

linderoth hazırsa bence o ilk 11 başlamalı çok etkili bir adam şüphesiz... topal ve sarp'ın 2si birlikte oynadı mı top gitmiyo ileriye...

bu halde bursaspor perişan eder bizi hiç hayal kurmanın alemi yok...

RİJKAARD: TAKIM OLARAK KÖTÜYDÜK!..

Turkcell Süper Lig 13.haftasında kendi evinde Manisaspor’la 1-1 berabere kalan Galatasaray’ın teknik direktörü Frank Rijkaard maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Sakin olunması gerektiğini ve puan farkının ileride kapanacağını belirten Rijkaard’ın açıklamalarının tamamı şöyle;

“Hakemin yanına giden oyuncularım vardı. Kart görmemeleri için onları uyarmak istedim. Bugün kötü günümüzdeydik. Takım olarak kötüydük. İki oyuncumuz dışında kötüydük. Onların kim olduğu ise önemli değil”.

“Tabi bu ne olursa olsun maçı kazanmamız gerekiyor. Bunlar bizim bahanemiz olamaz. Tabi ki hepimiz hayal kırıklığına uğradık bu çok açık ama çok da fazla abartmaya gerek yok önümüzdeki haftalarda bu puan kaybı kapanacaktır”.

“Elano bence ilk yarıda iyi oynadı. Ben bireysel olarak konuşmam ama bugün takım olarak kötüydük”.

Rijkaard işte bu yüzden büyük hoca ve bu yüzden seviyorum.

Açıkca takımın ne denli rezil oynadığını belirtmiş ve mesajı vermiş.

Şimdi umutlarım yeşerdi biraz olsun. Tüm takıma sağlam bir Fırça ve Ceza İdmanı adam gibi formaya layık oynmaları gerektiğini öğretir.

Büyük hoca abi adam. Ne görse diyor yani. Gerçekleri söylemekten gram çekinmiyor.

Ayrıca Elano konusundada noktayı koymuş.

BU TAKIM SİSTEM TAKIMI OLACAK VE SAYISIZ BAŞARILAR KAZANACAKTIR !

.

O iki oyuncu kesinlikle Kewell ve Sabri'dir..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray - Manisaspor | 22 Kasım | 20.00

Akşama evde olmayacağım, digiturk uyumlu uydu alıcım da yanımda olacak ama maçı yine de izleyemeyebilirim.

En son bu durumda kaldığım maç A.Gücü maçıydı; 3-0 yenildik.

Ondan önceki de geçen yıl Ankaraspor maçıydı A.S.Y nde 1-1 berabere kalıp lige havlu atmıştık. :(

Totemcilere duyurulur. :)

Maçı kaybetmemizin sebebi :asd:

Rijkkard müdehalelerde gecikti madem Arda oynayacak durumda Arda ile başla,ama yok oynatmayacaksanda yedek kulübesinde de bekletme.Evet H.Balta sakatlanmasa girecekti ve sağ bek sol bek yerine geçiyor burası da komedi,Caner'i niye aldık diye sorarlar adama.

Bence çok iyi oynadık aması yok... Daha 20.dk 111/95 pas istatistiği vardı!

Yahu iyi diyorsun da orada Rijkaard'ı yermemişki. Sadece görüş belirtmiş. Rijkaard'ı suçlama falan yok. Bunu teknik direktörle nasıl bağdaştırdın.

bunu sadece sen mı görüyosun kardeşim bende onu anlamıyorum.

adam ne belırtmek ne soylemek ıstedıgımı anlamadan skor yorumcusu aman ole aman bole demeye basladı.

yazık ya

koskoca Galatasaray içeride manisa gibi takıma 1-0'ın üzerine yattı resmen 2. yarı...

Büyük hoca abi adam. Ne görse diyor yani. Gerçekleri söylemekten gram çekinmiyor.

Ayrıca Elano konusundada noktayı koymuş.

BU TAKIM SİSTEM TAKIMI OLACAK VE SAYISIZ BAŞARILAR KAZANACAKTIR !

.

Bugün ben Rijkaard'ında gününde olmadığını ve sinema izler gibi izlediğini düşünüyorum.

2 yari cok kötü oynadik

Bugün ben Rijkaard'ında gününde olmadığını ve sinema izler gibi izlediğini düşünüyorum.

Bende her kötü sonuçtan sonra kurban aradığını düşünüyorum.

Rijkkard müdehalelerde gecikti madem Arda oynayacak durumda Arda ile başla,ama yok oynatmayacaksanda yedek kulübesinde de bekletme.Evet H.Balta sakatlanmasa girecekti ve sağ bek sol bek yerine geçiyor burası da komedi,Caner'i niye aldık diye sorarlar adama.

dostum keita bence oyuna geç alıdnı dedim skor yorumculuğu oldu.

aman dikkat et sanada yapıştırırlar bi etiket.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | İkinci Yarı

Taraftar hatasıyla gol yedik adeta

Dakika 78 . Doğru düzgün atak yapamıyoruz Manisa bastırıyor bizim taraftar nevizade geceleri diyor sanki fark atıyormuşuz gibi. 82 de gol yedik bir kişi ıslıklamıyordu gol yerken. İllaki 78 de mi başlaması lazım bu marşın anlamıyorum?

Ayhan bir daha bu takımda ilk 11 oynamasın...

nerde oynadıgı ne yaptıgı Ayhanın belli degil gittikçe çok kötüye gidiyo resmen...

Takımda nedense canlılık yok Kewell Nonda olmasa pozisyon yapacak adam yok.

Şimdi iki puan bişi degil ama lig sonunda burda Ali Sami Yen de kaybettigimiz puanları çok ararız..

Geri
Üst Alt