TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Servet-Gökhan ikilisinden biri yerine her maçta Emre Aşık'ı tercih ederim.

kewell yada nonda o gollerden bırını atsa burda bunları konusmazdın.

aynen bunu yazdın bana

Evet, konuşurmuydun ? Peki skor taraftarı isminin geçtiği cümle nerede ? Ben neden göremiyorum ? Rijkaard için yıldız bir adamın kulübede oturması sorun olmaz. Galatasaray için ise hiç olmamalı. Keita'nın yerine Elano oynadı. Elano bitmiş takımı 2 pozisyona soktu. Atabildik mi ?

Neden kimse Servet - Gökhan - M.Topal ve Ayhan dörtlüsünü konuşmuyor?

Katlettiler bugün takımı.

Beyler eleştirinin dozu vardır,eleştiri vardır hakaret vardır,Rijkaard'ın takımda oluşundan memnun olmayan yoktur,bugün tamam şampiyonluğu kaçırmadık ama altın tepside baklavayı kaçırdık,burada sen kulüp al yönet demekte yanlış,burası özgür bir platform dilediğimi yazarım kimseyi incitmedikten sonra,ben bugün ki oyunun bütün teknik heyete ders niteliğinde olmasını istiyorum,maç oynanmadan KA-ZA-NI-LA-MAZ!

Yediğimiz golde hatalı bir şekilde simpson'u kaçıran Mustafa Sarp'tı, bir an durdu adamda gitti gol attı..

Taa Cuma ogleden sonra takima katildigi için arkadasim.. Gayet normal.. Hiç kimse maç yapmadi Keita ve Elano hariç. Elano zamaninda döndu, Keita geç döndü ondan yedek kaldi.. dogal degilmi?

Bu berabere kaldığımız Manisa 8 saat yolculuk yapıp maç sabahı 03:30'da geldi, sabah 05:00'de yattı.

Hal böyle iken Keia'nın cuma öğleden sonra gelmesinin bir esprisi kalmıyor

Bloklar arası çok kopuk oynuyoruz. Pres yapan takımlara karşı yaşadığımız sıkıntı bugün de devam etti. Israrla defanstan oyun kurmaya çalışıyoruz ama baskıyı görünce sürekli hata yapıyoruz. Sağ kanadı kullanmakta ısrar etseydik hem Elano'yu etkili kılabilirdik hem de Kewell'ın sürpriz çıkışlarıyla pozisyon üretebilirdik.

Hakan Balta'nın sakatlığı olmayıp da Arda oyuna girseydi sonuç farklı olabilirdi. Değinmek istediğim iki nokta var. Birincisi her yan topa mutlaka rakip futbolcular dokunuyor. Manisaspor'un kaleyi bulan topları hep bu şekilde, nitekim gol de öyle geldi. Savunma biraz daha hareketli ve aktif olmalı mutlaka. Diğer konu ise taç atışları. İsabetli taç atışı kullanma oranı en düşük takımlardan biriyizdir herhalde. Buna da bir çözüm bulunmalı mutlaka.

Fenerbahçe'nin zor haftaları var, farkı kapayıp öne geçebiliriz belki de ama ligin ikinci yarısı başlarında bizim zor haftalarımız başlayacak. Bu puan kaybını aramayız sezon sonu umarım...

Bu berabere kaldığımız Manisa 8 saat yolculuk yapıp maç sabahı 03:30'da geldi, sabah 05:00'de yattı.

Manisa yürüyerek gelmediyse sorun yok

Zaten herkes öyle profesyonel ki biraz da yürek be müdür,biz Uefa'yı da kazanamazdık profesyonellikle şampiyonluk için acı çekmek gerek,şampiyon olmak için bazen profesyonellik işe yaramıyor!

Herkes saçmalamış.

Son sözü ahmet çakarla yapalım.

" Bu Frank teknik direktör falan değil arkadaş kimse bana hikaye anlatmasın. Barcelonayı bile sorunlu idare etti, kovuldu."

Evet, konuşurmuydun ? Peki skor taraftarı isminin geçtiği cümle nerede ? Ben neden göremiyorum ? Rijkaard için yıldız bir adamın kulübede oturması sorun olmaz. Galatasaray için ise hiç olmamalı. Keita'nın yerine Elano oynadı. Elano bitmiş takımı 2 pozisyona soktu. Atabildik mi ?

Muhammet yapma ya. O söylediğin birebir o anlama geliyor.

Her neyse. Konunun Rijkaard'lık bir durumu yok. Rijkaard'a bir eleştiride yok. Takımı kötüleme de yok. Sadece her maçtan sonra hemen hemen herkesin söylediği gibi Ayhan kötüydü, Kewell kondisyonsuzdu. Her zaman konuşulan şeyler. Takım puan kaybetti diye herhangi bir laf sokulmamış, takımı yerme çabası da yok.

Hocam takımın en iyi oyuncusu Keita senin dediğinde doğru ama zaten 3 maç adam formadan uzak kalmış,taraftar maça geliyor bu adam futbolun tadı.

Bende aynı senin gibi düşünüyorum zaten ama F.R. bence gereksiz aldığı kırmızı kart yüzünden oynatmadı. Başka açıklaması yok bana göre. Ve bence hata yaptı. Geçen sene Lincoln u yedek bıraktığımız için şampiyonluğu verdik belkide. Disipln önemli ama Keita Kazımın yaptığının 10 da 1 ini yapmadı. Ve Kazımın takıma verdiğinin 10 misli fazlasını verdi.

Sonuç olarak 2 puan kaybettik. Herkes nerede hata yaptığını görmüş ve ders çıkartmıştır. Haftaya inşallah bursayı yenince moralmanda düzelir adım adım şampiyınluğa gideriz.

Bende aynı senin gibi düşünüyorum zaten ama F.R. bence gereksiz aldığı kırmızı kart yüzünden oynatmadı. Başka açıklaması yok bana göre. Ve bence hata yaptı. Geçen sene Lincoln u yedek bıraktığımız için şampiyonluğu verdik belkide. Disipln önemli ama Keita Kazımın yaptığının 10 da 1 ini yapmadı. Ve Kazımın takıma verdiğinin 10 misli fazlasını verdi.

Sonuç olarak 2 puan kaybettik. Herkes nerede hata yaptığını görmüş ve ders çıkartmıştır. Haftaya inşallah bursayı yenince moralmanda düzelir adım adım şampiyınluğa gideriz.

İnşallah.

Neyse Canın Sağolsun Galatasaray'ım bu taraftar yensende yenilsende arkanda(skor taraftarları hariç)

Herkes saçmalamış.

Son sözü ahmet çakarla yapalım.

" Bu Frank teknik direktör falan değil arkadaş kimse bana hikaye anlatmasın. Barcelonayı bile sorunlu idare etti, kovuldu."

yok artik lebron james

kac sise icmis söyledimi :D:D

Neden yedek bekler dedi bende cevabını verdim bundan yedek beklemiş olabilir. Kardeşim siz neden herşeyi biliyorsunuz onu söylermisiniz Rj'nin bir bildiği vardır oynatmamıştır saygı duymak zorundasın çıkıp burada lagaluga yapmanın anlamı yok.Çok iyi biliyorsan git bir klup yönet avrupa şampiyonu yap. Acaba neden bizim Türkiyeden başka diğer ülkelerde herşeyi taraftar bilir ?

Neden acaba avrupada bir Teknik direktor yıllarca çalışır bizim ülkede en fazla 2 sene çalışır ? hiç sordunmu kendine işte senin gibi düşünenler yüzünden herşeyi bildiğini sanıp hiç birşey bilmeyenler yüzünden.

birincisi saygılı yaz.onu yap bunu yap gıbı emırler hos olmuyo ben kımseye en ufak derecede suclayıcı ve senın yazdıgın gıbı bunu yap sunu yap dıyen cumleler yazmadım.

ayrıca fıkırlerınıze uymayanları susturmak ısteyen bı yapınız var sen ve senın gıbı bı kac arkadasın.

en son olarak; hangı ulkelerde yasadıgımı ve hangı futbol mantıgında oldugumu tahmın edemezsın.

senın futbol dusuncelerınde degılım ama.

sızler dozunda elestrı yapsakta gıt orda onu yonet gıt burda bunu yonet dıyen tarzda kafa yapısıyla gıdın boyle.

Rijkaard ı takımın basına koyarım ondan sonra hıc bır sekılde adam leo francoyu forvet de oynatsa bı bıldıgı var derım dıyerek bı yere varamzsın:D

kesinlikle macin en kötü 4 adami.

Baltayi da eklyebiliriz bu listeye.

Eğer ortasahanız defansınız içine girip 7li defans gibi oynarsanız,pozisyonda verirsiniz,ortasahayı da verirsiniz,kalenizde golü de görürsünüz,herşey geriye giden ayaklarda.

Muhammet yapma ya. O söylediğin birebir o anlama geliyor.

Her neyse. Konunun Rijkaard'lık bir durumu yok. Rijkaard'a bir eleştiride yok. Takımı kötüleme de yok. Sadece her maçtan sonra hemen hemen herkesin söylediği gibi Ayhan kötüydü, Kewell kondisyonsuzdu. Her zaman konuşulan şeyler. Takım puan kaybetti diye herhangi bir laf sokulmamış, takımı yerme çabası da yok.

Kewell kondüsyonsuz muydu ? 90 dakika boyunca en ön plana çıkan adam Kewell ve Sabri'ydi.

Bak hocam, önceleri hep susuyordum. Ama artık cevap vermenin zamanı. Takım kötüyken yanında olmayacaksak ne zaman olacağız ? Takım ruhsuzmuydu ? Evet. Çok mu iyidik ? Hayır.

Bugün taraftar ikinci yarıya kadar takıma müthiş destek verdi. Fakat sonra yine homurdanmalar başladı. Keita'ya bile pas atmadığı için homurdandı taraftar. Ne bekliyoruz ki ? Ondan sonrada maç sonunda ana avrat küfürler edildi. Böylemi iyi oyun bekleyeceğiz ?

Geri
Üst Alt