TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Evet bir bildiği vardır derdim demekki ondan forvet oynatacak bir ışık gördüğünü düşünürüm.

Bu arada 3 gün MYC neden vereyim orasını anlayamadım ? Yabancı ülkede yaşamak ile Türkçe'yi düzgün yazamamın anlamı nedir güzel yazıyorsunda noktamala işaretlerini mi unuttun ? Bu arada " bı " ne demek ?

bilmem uygun yazamıyoruz noktalama fılan 3 gundur belkı cezası:D

Neyse renkdaşlar hepinize iyi geceler.Yenilsen de yensende taraftarın senleee sevincinde üzüntünde seninle birlikteee...

futbolcular maça asılmadı.. sanki 5 - 0 önde gibi oynadık... onun dışında diyecek birşey yok...

Leo - 6

Sabri - 7

Gökhan - 6

Servet - 3

Hakan - 3

Topal - 5

Sarp - 3

Ayhan - 2

Elano - 5

Kewell - 8

Nonda - 3

Linderoth - ?

Keita - 5

ayrıca alıştım artık. fb puan kaybedince bizde kazanamıyoruz...

Lindeye de ver puan hak ediyor artık =3

bu arada linderoth iki yuzde yuz pozisyona girdi

bence yavas yavas geliyor bu adam

kewelada 11 tane olsa olayi harbiden dogru adami okuyup ogrenseler ya

bence fenerin puan kaybettiği hafta bizim oyunculara psikolojik bir rahatlık çöküyor

Ilk golü attiktan sonra ikinciyi baya zorladik ama ne yazik ki bulamadik bir türlü Ikinci golü tipki Eskisehir ve Sturm Graz macinda oldugu gibi.

Ama macin kilidi surada bakiniz :

https://img4.imageshack.us/img4/7397/mesafe.jpg

hıncal rijkaard konusunda haklı çıkacak malesef!!!

gökhan-servet olmuyor olmuyor olmuyor...

neyi zorluyorsun halanın oğulları değilya be frank..?

topal-servet , servet-emre g. vs vs..

geçelim orta sahaya..

pas ya-pa-mı-yo-ruz!!!

sarp barış topal bu adamlarla pas yapmamız imkansız zaten..

ayhana ne oldu anlayamıyorum.

kötü oğlu kötü son maçlarda..

rijkaard barca da kötü giderken hani 15. sıraya kadar düşerken 3-4-3 bile denemişti..

biz de belki 2.sırada belki daha fazla puan topladı ama la ligayı baz alınca GSARAY da en az o barca kadar kötü.

ama frank rijkaard hiç istifini bozmuyor.

daum kazımdan forvet yapıyor biz baros gitti nondayla başla bitir..

keita!!!

forvet oynamazmı?

haftaya bursa deplasmanında

sarp+ayhan+barış+topal+linde+kewel+nonda+elano+arda+keita+aydın

yani defans hariç 11 adamımız sağlam ve cezalı değil.

kimi 18 e almazsınız..kimi oynatırsınız..tombala gibi..

dertler 1 değil 6 yani.

tribünler hakem üzerinde zerre etki yaratmıyor.yoksa o faulu ve bi sürü aleyhte yanlışı çalamazdı kuddusi..

Güzel yorumlar... Bir de eldeki malzemenin bu olduğunu gösteren pencereden baksak,

Ne yazık ki sezon başında bu defans ve orta saha ile yürümeyeceği belliydi. Biraz pres yapan, biraz dişini gösteren bir takım bizi gerçekten çok zorluyor.

Lakin şu aşamada yapacak bir şey yok. Devre arasında - o da bulabilirsen - defansa ve orta sahaya top tekniği yüksek iki oyuncu şart. Sarp, Ayhan, Topal, Zan ve Servet' le olmayacağı belli.

Hep destek tam destek gibi saçma sapan bir cümle ile zırvalayacak değilim. Ancak Rijkaard ilk geldiğinde hep sabır demiştik. Belki devre arasında - çok zor ama -, büyük ihtimalle de sezon sonunda Rijkaard çürük elmaları ayıklayacaktır. Sabredelim.

Puan kaybı iyi olmadı.

Son 3-4 maçta 3 koşan orta saha kullanmamız gözümüzü boyadı ama bu sistemle defanstan ileriye oyunu taşıyamıyoruz, rakibe çok fazla topla oynama imkanı veriyoruz. Bu sorunlar uzun süredir çözülemeden devam ediyor. Rakipler artık ayağa iyi top yapabilen adamları varsa biraz orta saha da agresif oynayarak bizi etkili olduğumuz bölüme geçirtmiyor.

Ben rakibe daha fazla pozisyon versek de, eski sistemi tercih ediyorum. Keita Arda Kewell 'lı forvet arkası oynadığımızda evet fazla pozisyon veriyoruz ama atıyoruz da...

Neyse önümüze bakacağız.

Leo - "0" Bu adamı devre arası kovsunlar. Bir tane yan top al be..

Sabri - 7 - Helalin var SAbrim 90 dk koştun çabaladın.

Gökhan - 5 Vasat oynadı pozisyon vermedi

Servet - 6 Defans da iyiydi yine

Hakan - 3 Yine berbattı yol geçen hanı oldu . Kewell kaç top kaptı bekte

Topal - 3 Berbat ötesi oynadı Takım geri yasladı. ileri götürmedi.

Sarp - 3 İlk defa bu kadar kötü oynadı. rehavete girenlerden

Ayhan - 1 Takımın artık yükü. Eski Ayhan bitmiş bu sene forması geziyor.

Elano - 5 İlk yarı iyiydi. 2. yarı yoruldu.

Kewell - 8 - Takmıın en iyisi yorulana kadar ileri gitmeye çalışan tek adam

Nonda - 3 - Çok köütydü. motivasyon "0" oyun kötü. vs vs

Linderoth - ?

Keita - 4

kısaca takım maça çıkmadan maçı kazanmış. ama SAhada 1 puana göbek atsalar yeriydi!!

Olabilecek en mantikli kadro yapisiyla sahadaydi Galatasaray.Rijkaard ve Neeskens iyi planlama yapmisti gene.Ama bazi sorunlar oldu.Neydi bunlar?

Ayhan Akman son donemdeki formsuz oyununa devam edince "bugun sahada Arda'da olmayinca" cok etkiledi total futbol temposunu.Sanki biz ileriye cikmaya calisan bir aslan gibiyken Ayhan ve maalesef arada M.Topal bizi bir iple tutmaya calisanlar gibiydiler.

Birde gozlemledigim ve yine uzulerek bu macta da karsilastigim bir sorunumuz vardi yine.Belkide artik kroniklesen bir hastalik,sorun bu.Galatasaray milli takimlara fazla sayida oyuncu yolluyor ve bunun tek kotu yani olan birlikte calisamama kismini cok fazla yasiyor.Ne zaman milli mactan donsek bu yil Galatasaray rakibi karsisinda organizasyonunu unutmus bir bicimde davraniyor.Sene basindan beri en buyuk silahi olan tac ve korner atislarinda bile gorulebiliyor bu hastalik ne yazik ki.

Ama bu sorunun yada hastaligin bir yan etkisi de var.O da guzel bir yan etki belki bu yuzden yan etki olarak adlandirilirmi bilmiyorum.Iste bu bahsettigim akabinde gelen haftada oynanan guzel futbol esintisi.Newton'un yasalarindan yola cikiyorum ve diyorum ki bu etki buyuk ihtimalle maclardan sonraki Neeskens ve Rijkaard'in tepkisinden olusuyor.

Iste o yuzdendir ki simdi ben gelecek haftaya biraz daha rahat bakiyorum.Endiselerim de var ama bunun sebebi cok daha farkli bir konuda.Adnan Polat'a hakikatten bir ozel destek bekliyordum bu macta taraftardan.Ama goremedi gozlerim yine.Gozumden mi kacti bilmiyorum,insallah oyledir.

Saygilar.

Puan kaybı iyi olmadı.

Son 3-4 maçta 3 koşan orta saha kullanmamız gözümüzü boyadı ama bu sistemle defanstan ileriye oyunu taşıyamıyoruz, rakibe çok fazla topla oynama imkanı veriyoruz. Bu sorunlar uzun süredir çözülemeden devam ediyor. Rakipler artık ayağa iyi top yapabilen adamları varsa biraz orta saha da agresif oynayarak bizi etkili olduğumuz bölüme geçirtmiyor.

Ben rakibe daha fazla pozisyon versek de, eski sistemi tercih ediyorum. Keita Arda Kewell 'lı forvet arkası oynadığımızda evet fazla pozisyon veriyoruz ama atıyoruz da...

Neyse önümüze bakacağız.

Hep senin yüzünden abi. Bir LigTV'li uydu işini halledemedin :ciftetelli:

Gökhan' ın açıklamasın da şuraya dikkat:

Hocamızın bize söylediği oyun stratejisini ve disiplini !!!! demek ki felaket tellarıları daha çok pusuda kalacak.

Hep senin yüzünden abi. Bir LigTV'li uydu işini halledemedin :ciftetelli:

Akşama evde olmayacağım, digiturk uyumlu uydu alıcım da yanımda olacak ama maçı yine de izleyemeyebilirim.

En son bu durumda kaldığım maç A.Gücü maçıydı; 3-0 yenildik.

Ondan önceki de geçen yıl Ankaraspor maçıydı A.S.Y nde 1-1 berabere kalıp lige havlu atmıştık. :(

Totemcilere duyurulur. :)

:asd:

Rijkaard üstada yanlış yaptın demek haddimizde değil ama Mustafa-Ayhan-Barış üçlüsü Manisa için lüks kaçmış.Sonuçta burası Türkiye,derbilerde,Avrupada bu tarz üçlüyle oynayabilirsin ama Sami Yen'de Manisa'ya karşı daha ofansif ortasaha kurmalıydın.

Rijkaard üstada yanlış yaptın demek haddimizde değil ama Mustafa-Ayhan-Barış üçlüsü Manisa için lüks kaçmış.Sonuçta burası Türkiye,derbilerde,Avrupada bu tarz üçlüyle oynayabilirsin ama Sami Yen'de Manisa'ya karşı daha ofansif ortasaha kurmalıydın.

Barış mı

Bu Gökmen Özdenak konuşarak para kazanıyor. Allahım nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Baris degil, Topal oynadi bugun.

Baris cezali oldugu icin oynamadi. Su son dakikadaki pozisyonda Linderoth golü atsa simdi ne gibi yorumlar gelirdi.

Cok gol kacirdik. Nonda ve Kewell´in kacirdigi goller direk etki etti maca. Ama tabiki ikisinide cok sevdigimiz icin elestiri yapamiyoruz.

Rijkaard isini bilir diyerek önümüze bakiyoruz.

Geri
Üst Alt