TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Yahu şimdi Keita hazır değil geç geldi oynayamıyor 11'de. Elano sağ içte oynayacak ama Keita-Arda yok, mecbur sağda oynadı. Solda Kewell var. Ortada kim kaldı ? Linde-Mehmet-Mustafa-Ayhan (unuttuysam söyleyin).

Linde. riske edilmiyor, gayet doğru. Yavaş yavaş alıştırılıyor.

Barış cezalı zaten. Geriye ne kaldı ? Mustafa-Ayhan-Mehmet.

Arkadaslar Galatasaray icin her puan kaybi bir kazanc, sabir edin bekleyin Fenerbahce macindan sonra defansimiz nasil düzeldiyse, bu mactan sonrada birseyler daha iyi olacak.

Baris cezali oldugu icin oynamadi. Su son dakikadaki pozisyonda Linderoth golü atsa simdi ne gibi yorumlar gelirdi.

Cok gol kacirdik. Nonda ve Kewell´in kacirdigi goller direk etki etti maca. Ama tabiki ikisinide cok sevdigimiz icin elestiri yapamiyoruz.

Rijkaard isini bilir diyerek önümüze bakiyoruz.

Ben maçın son yarım saatini izledim.Ona göre yorum yapıyorum.Barış-Topal karıştırmışım.

Skor taraftarlığı yapmıyorum.Fener maçına kadar çok atan çok yiyen bir takımdık ve ufak takımlara karşı özellikle evimizde bir şekilde kazanmasını biliyoruz.Üç defansif ortasahayla oynamak Manisa'ya cesaret verdi.

Sene başından beri tek eksik olduğumuz yer bu akşam yine patlak verdi.DEFANS!!!

Ama yine de söz verdik bir kere bu sezon herşeye varız.Çünkü sistem transfer ettik.CANLARI SAĞOLSUN

Baris cezali oldugu icin oynamadi. Su son dakikadaki pozisyonda Linderoth golü atsa simdi ne gibi yorumlar gelirdi.

Cok gol kacirdik. Nonda ve Kewell´in kacirdigi goller direk etki etti maca. Ama tabiki ikisinide cok sevdigimiz icin elestiri yapamiyoruz.

Rijkaard isini bilir diyerek önümüze bakiyoruz.

O zaman bu takım cemisgezekspor türünde bir takım olabilir eleştireceksin Nonda takıma yakısmıyor karakter olarak degil futbol olarak

Ben maçın son yarım saatini izledim.Ona göre yorum yapıyorum.Barış-Topal karıştırmışım.

Skor taraftarlığı yapmıyorum.Fener maçına kadar çok atan çok yiyen bir takımdık ve ufak takımlara karşı özellikle evimizde bir şekilde kazanmasını biliyoruz.Üç defansif ortasahayla oynamak Manisa'ya cesaret verdi.

Ama yine de söz verdik bir kere bu sezon herşeye varız.Çünkü sistem transfer ettik.CANLARI SAĞOLSUN

Paralarını verme bakalım onlar canınız sagolsun dermi aslan kaplan ettiginiz Servet Galatasaraylıyım demiyor mesela olabilir ama Serveti Maldini yaptılar G.Zan diye birini aldılar Nonda bitik ama kötü oynayarak mac kazanıyorduk simdi yemedi manisa berabere kalındı

Paralarını verme bakalım onlar canınız sagolsun dermi aslan kaplan ettiginiz Servet Galatasaraylıyım demiyor mesela olabilir ama Serveti Maldini yaptılar G.Zan diye birini aldılar Nonda bitik ama kötü oynayarak mac kazanıyorduk simdi yemedi manisa berabere kalındı

2005-2006'da nasıl şampiyon olduğumuzu hatırla....Adnan Polat tvlere çıkıp kampayalar başlattı,takım bu durumdaydı,futbolcuların parası verilmiyordu ama o takım şampiyon oldu.....

Servet benim gözümde "vefa" diye atıp tutanlardan daha çok Galatasaraylı'dır.

Bir takım her zaman iyi oynayacak diye bir şart yok.En ufak bir puan kaybında asıp kesmeye,sallamaya başlarsak "Rijkaard'la 5 yıllık sözleşme imzalansın" topiğinin hiç bir anlamı kalmaz..

Hiç korkmayın eşekler, bu taraftar destekler..

Neden kimse Servet - Gökhan - M.Topal ve Ayhan dörtlüsünü konuşmuyor?

Katlettiler bugün takımı.

Stoperlerimiz hiç bir maçı gol yemeden bitirmemeye and mı içtiler dedim. Ayhan artık gönderilmeli dedim, Mehmet Topal geçen yıl da 65. ya da 70. dakikada saçmalamaya başlar ve bu çoğunlukla yenilen bir golle son bulur yanına destek göndermek gerekir. Elano'yu da beğenmedim pas attı diye güzel oynadığını söylememi beklemesin kimse! Ama problem şu eleştiri kaldıramıyoruz. Vay efendim sen nasıl onu eleştirirsin diye linç ediliyor fikirlerimiz burada.

Bunu yazdım ama artık yazmaya korkar oldum! Skor taraftarı, kurban arıyorsun, Şundan ne bekliyorsun, Bundan ne istiyorsun diye çok sinir bozucu mesajla ortamı gerenler var bende atışmak istemiyorum. Eleştiri yaptıysak adam gibi okuyup tezimize antitez ile yaklaşmak yerine böyle tahrikkâr mesajlarla bazen olayın tadını kaçıran arkadaşlar yok değil. Memnun kalıp helâl olsun derken, alkışlarken problem yok eleştirince altı okka yapılacağız neredeyse! Başarıda övgü varsa, başarısızlıkta da yergi vardır herkes buna alışsa iyi olur. Şahıs, kurum ayırt etmeden yapılmalı bu bence.

Servet Galatasaraylıyım demiyor fakat kulübüne para kazandırmak için transferinde fedakarlık yapabileceğini söylüyor. :rolleyes:

Yaptığım hakem yorumları için özür diliyorum.O sinirle çok fazla salladım ama gerçekten garip düdükler de oldu.Aslında işin gerçeği içeride puan kaybetmeyeceksin kardeşim.

İsrese 3 puan kaybetsinler bunun gibi uyduruk maçta

Rijkaard ve Adnan Polat olduğu sürece takımımı

basit eleştirilerle meşgul edemem.

Bana gülebilirsiniz ama bana göre iyi bir ders çıkarabilirsek maçın kazananı biz oluruz.Öncelikle takım ligdeki son 4 maçta(Fener'i saymıyorum çünkü öne geçemedik o maçta) hep golü attıktan sonra geriye yaslanıyor,maçı rölantiye alıyordu.Ama maçları kazandığımız için takım ders alamamıştı.Rıjkaard ne kadar ''oyun disiplininden kopmayın'' desede yine bizimkiler kopuyordu.En iyisi 1 musibet 1000 nasihattan iyidir diyelim.Canımı sıkan bir noktada şu:son dakikalardaki topu şişirmemiz.Niye şişiriyoruz ki topu?1 dakika içine 3 tane kendi bilmez bir pozisyon bulacağımıza 1 tane derli toplu atak bulalım.90.dakikada Keita'nın Linderoth'u karşı karşıya bırakıp golü son anda kaçırmamız hiç mi örnek olmadı bize?

Neyse sağlık olsun diyelim.Lig uzun.Şampiyonluğa can-ı gönülden inanıyorum.

(Bu arada Elano'nun arapası verip,Sabri'nin çizgiy inip Nonda'ya adeta pas attığı pozisyon benim için 3 puandan önemli.Her maç öyle 4 er 5er pozisyon bulmayı alışkanlık edinelim varsın kazanmayalım.Zaten gerisi gelecektir.)

Maçın en etkilisi özellikle ilk yarı Kewelldı. Keita oyuna 11'de başlasa o etkili oyunda belki skoru açabilirdi ilk yarı Galatasaray. Yenen goldeki savunma hatası, ikinci yarı orta sahanın top taşıyamaması ve kanatların eksikliği yazılanlar bunun dışında Nonda her ne kadar takımın en fazla gol atanı ve bana göre Manisaspor maçında diğer haftalara nazaran daha bir etkili olmaya çalışsada gönderilmelidir. Nondayla ilgili düşüncem bu maç sırasında veya sonrasında olan birşey değil uzun süredir düşündüğüm bir şey çoğu zaman Milan'ın eksikliğinde herhangi yerli bir forvetin ondan daha faydalı olacağını düşünmüşümdür.

2005-2006'da nasıl şampiyon olduğumuzu hatırla....Adnan Polat tvlere çıkıp kampayalar başlattı,takım bu durumdaydı,futbolcuların parası verilmiyordu ama o takım şampiyon oldu.....

Servet benim gözümde "vefa" diye atıp tutanlardan daha çok Galatasaraylı'dır.

Bir takım her zaman iyi oynayacak diye bir şart yok.En ufak bir puan kaybında asıp kesmeye,sallamaya başlarsak "Rijkaard'la 5 yıllık sözleşme imzalansın" topiğinin hiç bir anlamı kalmaz..

Bu yazına imzamı atarım Rijkaardı hepimiz seviyoruz cünkü GETİRECEK DAHA İYİ TD YOK gibi

Ancak sunu diyorum bu kaybetme kazanma degil mesela Nonda severiz efendidir diye ama adam agır ve yeterli bir forvet izlenimi vermiyor mesela onu söylemek istiyorum yani diyorum

Galatasaray büyük camia Barcelona ManUtd ile basabas olabilir ama bakıyoruz Rooney bakıyoruz Drogba bakıyoruz Eto'o

Bütceler esit degildir evet ancak

Eto'oyu o adamlar bulup cıkardı

Drogbayı fransadan buldular

Galatasaryda Bakın Keitayı bulup getirdiler yönetim Ribery'de ama kacırdılar

İşte kötü oynayan adamlara sırf gol atıyor diye aslan kaplan yapılması sacmadır

Kaliteli yabancıları yönetim kendi bulabilir altyapımız kalitelidir Türk oyuncu alınmayabilir ve

Daha pek birşey yapmayan insanlar Hagi yerine konulmayabilir

Bunu diyorum

Adnan Polat ve Teknik ekibi destekliyoruz tabiki

Anlatabilmişimdir sanırım

Valla sinirim geçmiyor bir türlü. Böyle bir oyun ve üstüne puan kaybı şaka gibi.

Bursa maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. O da zor.

bu yazına imzamı atarım rijkaardı hepimiz seviyoruz cünkü getirecek daha iyi td yok gibi

ancak sunu diyorum bu kaybetme kazanma degil mesela nonda severiz efendidir diye ama adam agır ve yeterli bir forvet izlenimi vermiyor mesela onu söylemek istiyorum yani diyorum

galatasaray büyük camia barcelona manutd ile basabas olabilir ama bakıyoruz rooney bakıyoruz drogba bakıyoruz eto'o

bütceler esit degildir evet ancak

eto'oyu o adamlar bulup cıkardı

drogbayı fransadan buldular

galatasaryda bakın keitayı bulup getirdiler yönetim ribery'de ama kacırdılar

işte kötü oynayan adamlara sırf gol atıyor diye aslan kaplan yapılması sacmadır

kaliteli yabancıları yönetim kendi bulabilir altyapımız kalitelidir türk oyuncu alınmayabilir ve

daha pek birşey yapmayan insanlar hagi yerine konulmayabilir

bunu diyorum

adnan polat ve teknik ekibi destekliyoruz tabiki

anlatabilmişimdir sanırım

+1905

3lü defansif orta saha diyoruz ama bence öyle deyil Ayhan mesela Topal - Sarp ikilisinde daha ileride oynuyor. Hatta Sarp da Topala göre daha ilerde oynuyor yani söyle :

--------Topal----------

-------------Sarp------

-----Ayhan------------

Cok gol kacirdik iyi oynamadik ara bize iyi gelmemis bu acik. Puan kaybettigimiz maclarda ya cok Gol kaciriyoruz yada karsi takimdan cok daha az kosuyoruz. ASY de oynuyoruz Fenerbahce kaybetmis kazansaydik Liderdik ama Manisa bizden daha fazla kosuyor.

Bursa macinda cok daha iyi oynuyacagimizi simdiden söyliyebiliriz. Rijkaard´in Futbolcularin kulagini cekecegini umuyorum.

Yaptığım hakem yorumları için özür diliyorum.O sinirle çok fazla salladım ama gerçekten garip düdükler de oldu.Aslında işin gerçeği içeride puan kaybetmeyeceksin kardeşim.

Hakemlik ne vardı ki ? Hakem'in maça etkisi olmadı bile. Tek etkisi yediğimiz korner öncesinde tehlikeli hareket kararı yanlıştı.

Rijkaard ilk oyuncu değişikliğine biraz geç kaldı. Hiçbirşey oynamayan Ayhan'a, maçta tek olumlu hareketi 50. dk da Hakan Balta'nın açığını kapatıp bir top kapan Ayhan'a nasıl o kadar dayandı çok merak ediyorum. Galibiyet hakkımız değildi zaten. Kötü oynadık. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada puan kaybetme geleneğimizi sürdürdük.

Geri
Üst Alt