TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Barış ve Mustafa Sarp gibi ucuz oyuncularla bu kadar . Arda da bitmiş Sinem fazla yoruyo heralde kaptanı, kaptanlığı geri alınmalı bence bu yaşta bu kadar salmaz bi insan kendini

Kesinlikle katılıyorum. Bu nasıl kaptanlık hakem faulü vermedi diye sinirlen topu dışarı vur takımı bir ataktan et, olacak iş mi?

Abi Neeskens kenarda yırtınıyor futbolcularda tık yok hep aynı ifade bu kadar vurdumduymazlık olamaz.

Bravo Bursa, Manisa, Ankaragücü vs... Bu futbol 3.dünya ülkelerinde oynanmıyor çok yazık. Türkiye neden dünya kupasına gidemiyor alın size ispatı. Bu kadar anti-futbol zihniyeti uganda liginde bile yok. Ama önemli olan netice tabi ne olursa olsun Galatasarayı yenyorsun dile kolay. Bundan sonra süperligi bırakın takip etmeyi açıp özet görüntüleri bile izlemem. Bu rezil anti-futbol liginde şampiyon olsan ne olur. Elano'ya bok atılıyor sürekli şimdi soruyorum bu ligde messi gelse oynayabilir mi? Bundan sonra avrupa ligini izler en azından yenilsek bile keyif alırım. Tebrikler Bursa tebrikler türkiyedeki anti-futbol zihniyeti!

Baros olmayinca gol atamaz olduk Nonda'yla olmuyor bu isler, birde Arda yerine Keita'yi cikinca tam deli oldum. Hakan Balta'ya da sigarayi birakmasini öneriyorum.

semih kaya oynasın daha iyi defansta

Neeskens kadar hırsınız olsa,ah olsa

Kücük kaptan yine döküldü... 6-7 haftadan beri takima hic bir katkisi yok, biri bunun kulagini cekmesi lazim böyle yürümez bu.

Defansımız rezalet ötesi.Sabri,Gökhan Zan,Servet,Hakan Balta,Mehmet Topal.Şu 5 adamı toplasan bir Lugano etmiyor...

Arda konusuna değinmiyorum bile bugün inanamadım aldığı her topta topuk pası verdi hala inanamıyorum.Umarım Kaptan bu sene yurtdışına giderde elimizde patlamadan satarız 15-20 milyon €'a...

Adnan Polata,Haldun üstünel e yazık.. Adamlar okadar uğraşıp herkesin kıskandığı yıldız transferler yapıyorlar ama takımın oynadığı futbola bak.. Ruhsuzlar ordusu resmen

90 dk sahada hakan kalıyorsa elano ve nonda bu kadar geç girerse rezalet oynayan barış ve keita bu kadar geç çıkarılırsa gol yiyeceğimiz belliyken hiçbir önlem almazsan böyle olur.Oyuncular kadar takımı sahaya süren saçma sapan diziliş ve kadro çıkaran teknik ekip de suçludur

sadece yetenek yetmiyor fizik gücü ve mücadele hırsı 0 şu anda takımda fizyoterapistler oturuyormu napıyor yaa nasıl maça hazırlanıyor bu takım

Hay Kasım ayının.. Tutturmuşsunuz bir kasım kasım. Ne bu bahaneler yahu ?

Aynı takım sezon başında capacanlı,sanki futbola yeni başlamış aç bir takımdı.Şuan takımın hatta camianın üstünde ruhsuzluk var.Durun hl yav.Rakiplerimiz birşey oynamıyor zaten.

Arda TURAN'ı elden çıkarmak gerek. Kaptanılık vermek zaten büyük hataydı Bebe biliğe kaptanığı verirsen. Roma ya gider Sinem le takılır. Herün içer alem yapar.

Sahada orta yaparken 30 cm topu kaldıramaz. Eskiden 3 kişi yıkamazken Arda boyuna sahada yerlerde sürünür.. Kaptan böyle olmaz ARda efendi. Sabrettik ama bir yere kadar.

Kamp olayı başlasın. Şuna bak ya utanıyorum böyle bir GS izlemekten.

ŞU Bursa çok iyi olayan Bursa hayatını en rahat maçını oynadı. İnanın adamlar kasmadan eze eze yendi.

Katılıyorum kesinlikle çıkaralım yani elden ben bu gün kötü oynadığı için söylemiyorum bunu eğer gitmek istiyorsa gitsin kimseyi zorla tutan yok burası Türkiye'nin en büyük klübü ne Arda'lar çıkar daha.

hakan baltanın uzaklaştırılması lazım ve devre arası mutlak takımdan gönderilmesi lazım böyle ruhsuzluk olamaz ya sanki bu takımın 35milyon taraftarı yokta 35 tane taraftarı var ayıptır.

Helal olsun sana M.Sarp.

3 önlibero saçmalığı 7 defansif futbolcu Bursanın bulduğu pozisyonlara bak.Rakip atak yaparken sen prese başlamazsan adamlara pas imkanı verirse böyle rezil olursun.Bu takıma güler yüz fayda etmiyor anlaşıldı.Birilerinin acilen bu işe el atması lazım bu kadar ruhsuzluk olmaz.O formanın kutsallığını anlamayan oyuncuların yeri yok bu takımda

90 dakikada tek bir pozisyonumuz bile yok. Sabrinin 5 metre yandan dışarı giden topunu saymazsak. Orta üçlü eski haline getirilmeli. 3 tane ön liberoyla olmuyor işte. 4-5 ofansif adamla çıktığımız maçlarda fark atıyorduk gelene geçene. 3 önliberolu sisteme dönünce çatır çatır gol atan takım gol atamıyor, hatta ve hatta bugün görüldüki gol pozisyonuna bile giremiyor.

Adnan Polata,Haldun üstünel e yazık.. Adamlar okadar uğraşıp herkesin kıskandığı yıldız transferler yapıyorlar ama takımın oynadığı futbola bak.. Ruhsuzlar ordusu resmen

Fenerbahçe maçından sonra ne olduysa üstümüze ölü toprağı serpildi, takım halinde iyi olduğumuz bir maç izleyemedik.

Bu arada Sercan'ı istemeyenlere Sercan sahada güzel bir cevap vermiştir. Güzel oynadı. 90 dakika sol kanadı otoban gibi kullandı.

Sercan fosoğlufostu iyiki almamışız bu kolpa adamı,asıl takır takır oynayan Volkan Şen'di,10 numarayı hakeden adam Volkan Şen,tipide Deco'ya benziyor :rolleyes:

Bu ne demek ya anlamadım ben bu lafı ?

Evet kıyaslıyorum Elano bu sistemin İniestasıdır. Bu takımda bu sistemle yoluna SONUNA KADAR devam edecek. Bu sezonun sancılı geçeceği taaaaaaaaaa başından belliydi o zaman karşı çıksaydınız niye yenilgi sonrası gelip böyle yazdın anlamıyorum.

SONUNA KADAR 4-3-3 !

Sabır sabır diye devam et sen kardeşim.Bu teknik direktör,belki total futbolu yerleştirecek yeteneğe sahip olabilir.Ama futbolcular değil.Barçadaki iniestayla yürüyen Elanoyu kıyaslıyorsunuz pes yani.Karşında senin Real madrid yok,Bursa var,hatta Manisa var.Sabır sabır devam edin.Bu ota samana(!) kaybettiğimiz puanlar birgün bize ah ah dedirtecek.

Ben sadece Bursa maçından değil,ta beşiktaş maçından söylüyorum aynı şeyi.Mesajlarıma bakabilirsin.Olmuyor kardeşim ol-mu-yor. 10 numaramız bile kaç haftadır böyleyken.. Ben hakan baltadan,mehmet topaldan,Gökhan Zandan,Sabriden,Barıştan hatta Kewell'dan barça modeli falan bekleyemem.Çünkü kapasite yok kardeşim yok!

Sen bir anadolu takımına bu kadar rezil oynarsan,Avrupada burda toplu ağlatırlar gsc'yi.

Geri
Üst Alt