TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Evet geldi çattı Panathinaikos maçı!!!

Bakalım onlar kaç tane atacaklar ben açıkcası 3-6 arası yeriz diyorum..

Ruhsuz ve gamsız ve gece alemcisi bir Kaptanın, Formaya saygısı olmayan bir takımın maçını nasıl izlicez acaba?

2 maçta 5 koca puan gitti. koskoca 150 milyon euro denen takım dandik TSL de 4. lüğe kadar düştü.

Bana göre Bursa'dan alınabilecek en iyi oyuncular Volkan Şen ve Ivan Ergic'tir.

Peki sence nasıl düzelecek bu durum? Mutlaka birilerinin müdahale etmesi gerekiyor ve bunun için en uygun kişi de Adnan Polat'tır.

Adnan Polat bayağı sinirliydi bence maçtan sonra bazı futbolcular fırçayı yiyecek başkandan ki yemelilerde.

Sercan fosoğlufostu iyiki almamışız bu kolpa adamı,asıl takır takır oynayan Volkan Şen'di,10 numarayı hakeden adam Volkan Şen,tipide Deco'ya benziyor :rolleyes:

Ne Volkan Şen'i yahu :) Adam alt tarafı bir gol attı. Sağ kanatta aldığı bütün topları ezdi. Bütün ortaları aut'a gitti.

Çok yumuşak bir takım olduk agresif olamıyoruz artık takımda ruh ta kalmamış devre arasına kadar iyice kopmasak ama gidiş ne yazıkki o yönde bu sene Şampiyonlar Ligine kalalım yeter şampiyonluk bu futbolla zaten hayal

beyler sabaha kadar oynasak biz gol mol atamazdık, ben aslında teknik yönetime de hayret ediyorum bitik bir arda dan forvet yaratmaya çalışıyoruz yani kısaca forvetsiz maça çıkıyoruz doğal olarak da yeniliyoruz. sonra da yok antu yok anti bırakın bu işleri ya, bana bir tane olumlu yaptığımız bişey söyleyin

Arda'yı sezon sonu yurtdışına satıp Volkan Şen'i almalıyız bence onun yerine

Bugun Galatasaray adina sahada gordugum tek olumlu sey; Keita'nin mukemmel sutuydu. O sut disindaki hersey kotuydu. Ligin ilk yarisinda geride kalan maclarimiz;

IBB

Antalya

Genclerbirligi

3'te 3 yapip, zirveden kopmamaya calismaliyiz. Devre arasinda mutlaka iyi bir stoper ve on libero alinmali.

Leo Franco; Golde yapabilecegi birsey yoktu. Bir-iki kere oyunu yanlis kurdu.

Sabri; Ileri gitmeye calisti, buldugu firsati cok kotu kullandi. En azindan Hakan Balta'dan iyiydi.

Gokhan Zan; Takimda uykuda olan adamlardan biriydi. Servet'le beraber oynamamali.

Servet; Uyudu. Turgay'a bir suru hava topu verdi. Pas tercihleri cok kotuydu.

Hakan Balta; Acik ara sahanin en kotusuydu.

Arda; Biraz cabaladi. Fizik olarak bitmis.

Kewell; Bugun o da maca hic agirligini koyamadi maalesef, biraz da agresifti.

Keita; Ilk yarida attigi sut cok iyiydi. Yine Sabri ile birseyler yapmaya calistilar. Fenerbahce macindan sonra kendisinde bir dusus var.

Mustafa Sarp-Mehmet Topal-Baris: Ne hucumda, ne defansta vardilar. Ne pres yaptilar, ne topa hamle yaptilar. Bizim gib oyle izlediler maci.

Nonda; Tutuk ve yorgundu.

Aydin-Elano; Bu ikisinin bir ise yaramayacagini herkes biliyordu zaten.

yaw moral 0 offfffffffff

Şampiyonluk hayal bu futbol devam ederse,bu arada hakan balta sen bank asya topçusu bile olamazsın,acaba Volkan Yaman dan nr fazlan var

Re - za - let

hakan balta galatasaraya yakışmıyor.bu kadar basit.volkan şen maymun etti hakanı.baltanın bir tane olumlu hareketi yoktu..

Mümkünse böyle bir defansla geriden oyun kurmayalım.Doldur boşalt oynasak daha iyi,belki tesadüfen pozisyon buluruz.Yana geriye yapılan paslardan bıkkınlık geldi.Hakan,Gökhan ve Servet'in oluşturduğu defans hattının pelteliğinden gına geldi.

Evet geldi çattı Panathinaikos maçı!!!

Bakalım onlar kaç tane atacaklar ben açıkcası 3-6 arası yeriz diyorum..

Ruhsuz ve gamsız ve gece alemcisi bir Kaptanın, Formaya saygısı olmayan bir takımın maçını nasıl izlicez acaba?

2 maçta 5 koca puan gitti. koskoca 150 milyon euro denen takım dandik TSL de 4. lüğe kadar düştü.

Yine de Avrupa maçında daha iyi oluruz diyorum ben.

Takımı ateşleyecek bir hareket gerekti.Ve bence Neeskens bunu yaptı.Aynı şeyi geçen sene Bülent Uygun'da yapmıştı.Takım kötü giderken camı çerçeveyi indirdi.Takım iyiye gitmeye başladı.Merak etmeyin düzelir.Hele rakiplerimiz bu Fener ve bu Beşiktaş'sa hayli hayli düzelir.

Ne Volkan Şen'i yahu :) Adam alt tarafı bir gol attı. Sağ kanatta aldığı bütün topları ezdi. Bütün ortaları aut'a gitti.

Yapma gözünü seviyim adam şamaroğlanına çevirdi defansımızı tamam topta ezdi ama adam Bursaya maçı kazandırdı..

Sercan kolpası ancak beleşte bekler öyle gol atar..

Utanç verici mağlubiyet.Tamam maç kaybedebilir GS.Ama o formayı giyen kişiler böyle olamaz,olmamalı.Resmen heyecanlanamadım 2.yarı.Çok açık söylüyorum.Bu takıma çok net bir temizlik lazım.İsim vermeyeceğim ama bu takımda GS Forması bikaç gömlek fazla gelen oyuncular var.Diyeceksiniz ki 2008 de de bu isimler vardı.Bende diyorum ki bu takım o zaman böyle ruhsuz,böyle mağlubiyeti kabullenen,böyle taraftarını hiç heyecanlandıramayan bir takım değildi.Sonuna kadar Rijkaard ama takımda temizlik şart.

Bugun Galatasaray adina sahada gordugum tek olumlu sey; Keita'nin mukemmel sutuydu. O sut disindaki hersey kotuydu. Ligin ilk yarisinda geride kalan maclarimiz;

IBB

Antalya

Genclerbirligi

3'te 3 yapip, zirveden kopmamaya calismaliyiz. Devre arasinda mutlaka iyi bir stoper ve on libero alinmali.

Leo Franco; Golde yapabilecegi birsey yoktu. Bir-iki kere oyunu yanlis kurdu.

Sabri; Ileri gitmeye calisti, buldugu firsati cok kotu kullandi. En azindan Hakan Balta'dan iyiydi.

Gokhan Zan; Takimda uykuda olan adamlardan biriydi. Servet'le beraber oynamamali.

Servet; Uyudu. Turgay'a bir suru hava topu verdi. Pas tercihleri cok kotuydu.

Hakan Balta; Acik ara sahanin en kotusuydu.

Arda; Biraz cabaladi. Fizik olarak bitmis.

Kewell; Bugun o da maca hic agirligini koyamadi maalesef, biraz da agresifti.

Keita; Ilk yarida attigi sut cok iyiydi. Yine Sabri ile birseyler yapmaya calistilar. Fenerbahce macindan sonra kendisinde bir dusus var.

Mustafa Sarp-Mehmet Topal-Baris: Ne hucumda, ne defansta vardilar. Ne pres yaptilar, ne topa hamle yaptilar. Bizim gib oyle izlediler maci.

Nonda; Tutuk ve yorgundu.

Aydin-Elano; Bu ikisinin bir ise yaramayacagini herkes biliyordu zaten.

İBB kardeş takım zaten :) Yatar belki :p Antalya'dan beraberlik çıkar. Gençlere de yeniliriz.

Bu 3 ön liberonun mantığı nedir Rijkaard kendi sistemine ihanet ediyor bu dizilişle.

Bütün takımın Musatafa Sarp'ı örnek almasını istiyorum ben

Panathinaikos maçına herşeyi biraz gözden geçirerek çıksınlar.

Geri
Üst Alt