TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Evet arkadaşlar kötü olduğumuz bu dönemde rakibimizin puan kaybetmesi onlarında iyi olmaması için bizim için çok iyi. Yarın Beşiktaş'ın da Sivassporla yapacağı maçtan sonra haftanın yeni şekli belli olacak.

Bundan sonra umarım toparlanırız ve herşey istediğimiz gibi gider. Çünkü herşeyden önce en önemlisi bizim ne yapacağmız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Antu'nun düşük kültür seviyesi böyle maçlardan sonra daha iyi anlaşılıyor..

Teknik adamınının makatına küfür eden takımın taraftarından ne beklersin :D :D :D

Ul Han ozetlere bakiyorum da 10 olurmus be arkadas

zuahahahahaaaaaaaaaaaa

isteyen ozelden istesin atayim resmi

Guizanın gol attığı maçtan ne beklersin ki :asd:

angut.comdan emalku nickli kendini bilen bir fenerliden özeleştiri

Bizim futbolcusundan taraftarına kadar konsantrasyon sorunumuzu çözebilmek için Kadıköy´de Galatasaray´dan büyük bir tokat yememiz gerekiyor.

Bugünkü rezaletten ötürü Daum ve futbolcular ne kadar suçluysa o gün sahaya yabancı madde atan taraftarlar‚verilen anormal cezaları kabul edip sesini çıkarmayan yönetim de bu mağlubiyetten ötürü o kadar suçludur.

10 haftada 27 puan..Sonrası kabus fimli gibi..

hayır neyine sevineyim ki bu skorun:(

angut.comdan emalku nickli kendini bilen bir fenerliden özeleştiri

Bizim futbolcusundan taraftarına kadar konsantrasyon sorunumuzu çözebilmek için Kadıköy´de Galatasaray´dan büyük bir tokat yememiz gerekiyor.

Bugünkü rezaletten ötürü Daum ve futbolcular ne kadar suçluysa o gün sahaya yabancı madde atan taraftarlar‚verilen anormal cezaları kabul edip sesini çıkarmayan yönetim de bu mağlubiyetten ötürü o kadar suçludur.

10 haftada 27 puan..Sonrası kabus fimli gibi..

Fenerbahçe Gs maçına kadar var sonra yok **

Moritz stil olarak Delgado degil de ayni Lincoln.

Erman Toroglu: Sukru Saracoglu'nun zemini bakla tarlasi gibi:D

Tek Alex yetmiyor , fenere 3-4 tane daha Alex lazım. :)

Bu iki takımın taraftarlarının bayramını burnundan getirmek icin acaba bilerekmi yaptılar.Anlamadım yemin ederim.Bursa kim Kasımpasa kim.Kendileri calıp kendileri oynuyorlar bu kekolar.Sogudum futboldan.

Ulan şu bjkye koysalarda şu ayı zinan bi morarsa

Geri
Üst Alt