TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Volkan' ın yerinde olsam sokağa çıkmaya utanırım.

z.şengül

o değil de moruk neden bunlar lafı Rijkaard teknik direktör değil, takım kuramıyor, neeskens futboldan anlamıyor diyorlar (demiyorlar da söylediklerinde bunlar var). İşin kötüsü biz buradan dedik vs.. demezler mi !!!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa | 28 Kasım | Maç Sonuc

Azize 3 yıl üst üste şampiyonluk dilemiş ama melekler sadece 3 kısmını duymuş , gerisini de tahmin etmişler.

ALINTI

arkadaslar

bizim defansimz hakkinda buzel yazilar yazabilen biri bir topic acsin enine onune kadar konusalim isi bitirelim.

ya arkadaşlar şu maçın geniş özetini izleyebileceğim bi link var mı? kasımpaşaya barcelona gibi oynamış diyolar:D

Bugün Fener'in 10-0lık galibiyti bile moralimi düzeltmeye yetmez diyordum ancak Volkan sayesinde 2 yıl moralsiz olacağımı sanmıyorum.:D:2aloh1::asd:

Bu arada yatar dediğim için Kasımpaşa'dan özür diliyorum.

Bugün Fener'in 10-0lık galibiyti bile moralimi düzeltmeye yetmez diyordum ancak Volkan sayesinde 2 yıl moralsiz olacağımı sanmıyorum.:D:2aloh1::asd:

Bu arada yatar dediğim için Kasımpaşa'dan özür diliyorum.

Aynen kardeşim. Kasımpaşa resmen rezil etti beni. KAsımpaşalıyım. Misafirlikteydim bu gün. Fener maçı unutuldu. 23.30 gibi aklımıza geldi maç kaç kaç diye. Ben hemen atladım fener fark atmıştır, zaten Kasımpaşa nın tüm yönetim fenerli, adamlar fenerin maçlarını koyuyor internet girişine falan neyse bir baktık 3-1 :D Rezil oldum :)

Yılmaz Hoca nın ellerinden öpüyorum. HEryerinden öpüyorum yılmaz hoca her yerinden :p :D

Ne Galatasaray ne de Fener geçen yılki durumlarında, fark etmesek de çok daha iyiler.

Son 7 maçını kazanmış bir BJK 'ın taraftar üzerinde böylesi bir etki bırakabilmesini anlıyorum ancak bu yıl Beşiktaş 'ın alacağı en iyi derece 3. lüktür. Fazlası değil.

Gidişata bakarsak ne kadar iyi kadromuz olsada oynana futbol hep geriye gidiyor.Elbette bunun farklı nedenleri var,sonuç itibari ile kötüyüz fener ile,fark kadrolarda olsa bile geçen sezona göre gidişat aynı.Biz ve fener 2-3 maç daha kaybederiz bu gidişat ile,o 2-3 maçıda bjk çevirir ise zaten olayı bir şekilde kopartabilir.Zaten ikinci devre biz inönüye gideceğiz ve bjkde kadıköye gidecek ancak bjknin fenere ters geldiğide bir gerçek dolayısı ile kabaca bir hesap yaptığımızda şuanki tabloya bakarak hem bizim hemde fenerin lig sonuna kadar asgari 10 puan kaybedeceği kesin gibi bununla beraber bjk şansını devam ettirir,bizden 1 gömlek daha iyi mücadele ederse gene şampiyon olur gibime geliyor.

sinemaya gidecegime bu maci izleseydim daha cok zevk alirdim herhalde :D özetine bakmak lazim macin.

sinemaya gidecegime bu maci izleseydim daha cok zevk alirdim herhalde :D özetine bakmak lazim macin.

Volkan'ın geleneksel şovları vardı maçta.6 yaşından küçükler izlemesin gülmekten zarar verebilirler etrafa ve kendilerine.

paşa paşa yendi:D ilk yarı zaten 3 4 olurdu maçta.

tv den maçı verirken +17 Mature yazsın köşede:D çocukların yoksa piskolojisi bozulur:D

Volkan'ın geleneksel şovları vardı maçta.6 yaşından küçükler izlemesin gülmekten zarar verebilirler etrafa ve kendilerine.

Simdi ligtvde izledim golleri , volki show varmis yine sahada ne manyak hata yapmis öyle o ya :asd:

Simdi ligtvde izledim golleri , volki show varmis yine sahada ne manyak hata yapmis öyle o ya :asd:

Usta 50.saniyeden sonra gülmekten maçın ilk yarısını izleyemedim ne diyorsun?:D

Muhahahhahhahahahahhahahahhahahahahhahahahaaaaaa

Farklı bir yetenek.3 metre dışarı giden topu adama asist yapmak gerçekten.Takdir ediyorum Volkan'ı.

Şimdi geldi işin asıl eğlencesine.Angut.coma girip bir bakalım bakalım neler varmış?:D:D

abi özetleri izledim şimdi kasımpaşa ezmiş fb yi resmen ilk gol dünya tarihinde böyle gol yenmez Leo ya selam buradan Leo böyle gol yese ağlarım valla.

Volkan ya... :D Sen çok yaşa be. Yılmaz Vural iyi analiz etmiş feneri, sahadan sildi resmen takımı ezikleri. Maç 1-7 bile bitebilirmiş Kasımpaşa biraz daha becerikli olsa.

Geri
Üst Alt