TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

Okan bir sözünde dur be kardeşim ya.daha 2 gün önce Trnin en iyis ol beki Hakan diyensen değilmiydin?

İnsan yanılabilirmiş

Oradan pozisyon vermediği için Sabri çok kötü oynadığı için Hakan gözümüze güzel geliyormuş

Şimdi kanadıda otabana döndü adamın

Bek dediğin Uğur Uçar gibi olacak arkadaş bu çocuk Sabriyide keserse şaşırmasın kimse

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

5-6 eksiği olan belediyeden bırak baskı yemeyi adamlara top veriyorsan ayıptır. Hakeme herkes giydiriyor zaten ben değinmeyeceğim. O adamın gözlerinin içini geçen seneki Fenerbahçe maçında görmüştüm. Lakin sen son 10 dakika bu belediyeye %80 topla oynama şansı veriyorsan önce bunu düzelteceksin?

Hani en büyük savunma topu ayakta tutmaktı? Niye tutmuyorsunuz gelişigüzel gönderiyorsunuz?

Bunları önce çözelimde ondan sonra hakeme bakarız.

Elano'ya pas atmama işine gelince bugün birazda o gözle baktım maça. İsmini vermeyeceğim sonra basın burdan okuyup haber yapıyormuş ama bir oyuncumuzun ısrarla vermediğine şahit oldum. İnanılmaz bir inatla Elano'ya top atmadı. Serbest vuruşta bile yanayanayken vermedi, herhalde daha iyi topla oynayacağını düşündü ki Hakan Balta'Ya verdi. O'nun genelinde takımda komple bir yüz çevirme farketmedim.

Ayrıca ekleme yapayım bizim lig çok kalitesiz bir kez daha anladım bunu. Kalesi boş takıma 15 maçta ancak 19 gol atabilmişler.

Ya da tersten düşünelim Galatasaray kalecisiz çıksa bu ligde kaç gol yer.

ya ibb gibi kazmalar odunlar çapulcular topluluğubir takımla ali samiyende berabere kalıyoruz siz hala hüseyinn dite gevişgetiriyosunuz. Ya o zaman biz bu oyunculara niye milyon dolar veriyoruz. al 3-5 tane vasat yabancı zaten yine ilk 3' e oynarsın

Kesinlikle 1-0'dan sonra yatmadık hatta birçok gol pozisyonuna girip kaçırdıklarımız oldu..

Maçın 80.ci dakikasından sonra şike başlamış her top İBB'ye verilmiş zorla fauller çalınmış kornerlerimiz verilmemiş 4 dakika uzayan maçta hakem İBB'ye golü attırmak için bize verdiği sarı kartları yazmamıştır...

Şike göremeyen gözler maalesef kördür!!!:omg:

1-0 dan sonra yattık demiyorum.Maçın son bölümlerinde yattık.Sen Galatasaray'san böyle bir takıma karşı bu kadar geri çekilemezsin.Daha önce yaptın sonuç bundan farklı değildi.Ders alınmıyorsa bu tür puan kayıplarını daha çok yaşarız.Tamam hakem kötüydü anladık onu.Geçen sene de bir maçımızda saçmasapan işler yapmıştı.Ama bu, bu kadar mütevazı bir takımı iyi oyunla bile yenemediğimiz gerçeğini değiştirmez.

bu sene yine beşiktaş şampiyon gibi görünüyor

ne beşiktaşı renkdaş..

Bu oyunlar Ezklerin oyunları.Ezikbahçe Şampiyon yapılacak bu yıl..

Bu kadar artniyetli bi hakem tanımıştım..Güçsüz Özhan canaydın bile o hakeme düdüğünü astırmıştı..

Şimdi 2.si türedi..Adnan başkan,elinden geleni ardına koyma!!!

yanlarına bırakma!!

Antalya maçına da özel pankart yaptır.''TEMİZ FUTBOL,TEMİZ YÖNETİM'' diye!!!

1) Şunu kafamıza sokalım! Nonda gibi 70'lerden kalma, mücadele gücü ve hızı SIFIR, kağanı gibi hareket eden adamdan GALATASARAY'a santfor OLMAZ!!!

2) Kenarda Keita, Caner gibi adamlar otururken; hali ortada olan Nonda ve tel tel dökülen Balta ilk 11 OYNAMAZ!!!

3) Normal bir takım, klas ayaklarıyla bu kadar çok gol kaçırmaz!

4) 2. gol gelmiyorsa da tırsıp, Sami Yen'de 1-0'ın üzerine yatılmaz!

5) Büyük takımsan ayağına gelen fırsatlar bir bir tepilmez!!

6) Hakem diye sahaya bir köpek sürülmez!!!

1-0 dan sonra yattık demiyorum.Maçın son bölümlerinde yattık.Sen Galatasaray'san böyle bir takıma karşı bu kadar geri çekilemezsin.Daha önce yaptın sonuç bundan farklı değildi.Ders alınmıyorsa bu tür puan kayıplarını daha çok yaşarız.Tamam hakem kötüydü anladık onu.Geçen sene de bir maçımızda saçmasapan işler yapmıştı.Ama bu, bu kadar mütevazı bir takımı iyi oyunla bile yenemediğimiz gerçeğini değiştirmez.

Maçın son bölümlerinde yatmadık yatırıldık her top İBB'ye verildi özellikle hele hakemin gözü önünde verilmeyen bir korner akabinde Kewell'a verdiği sarı kart tam bir futbol faciasıydı...

ne beşiktaşı renkdaş..

Bu oyunlar Ezklerin oyunları.Ezikbahçe Şampiyon yapılacak bu yıl..

Bu kadar artniyetli bi hakem tanımıştım..Güçsüz Özhan canaydın bile o hakeme düdüğünü astırmıştı..

Şimdi 2.si türedi..Adnan başkan,elinden geleni ardına koyma!!!

yanlarına bırakma!!

Antalya maçına da özel pankart yaptır.''TEMİZ FUTBOL,TEMİZ YÖNETİM'' diye!!!

fenerbahçenin bu yıl şampiyon olması imkansız. Son 3 maçlarını izledim biz yine top yapıyoruz pas yapıyoruz falan. bunlar hiç bi şey yapamıyolar. tamamen iflas etmiş fenerbahçe tam bitik. beşiktaş yine mücadelesiyle falan bi form tutarsa geçen seneki gibi alır götürür.

bu sezon yine geçeeer gider avrupa ya asılsın bizimkiler bari aynı filmi geçen sene de gördük benim zerre umudum kalmadı.

Allahaşkına Adnan Polat ve Haldun Üstünel'de şimdiden orta saha arayışlarına başlasınlar iki senedir forvet ala ala bitiremediler ama sonuç hep aynı hep aynı bu takıma ayağı yere basan adam gibi orta sahalar alınmadan bu iş olmaz.

dakka 85 top tutmamız lazım hüseyin denen köpekten fırsat bulup topu alıyoruz ayhanla barış direk rakibe servis ediyor topu. bu adamlar oynuyoken biz bu kadar puanı gene iyi topluyoruz...

Mustafa Sarp isyan etti!

Mustafa Sarp, "Rakiplerimiz kaybettiği zaman üzerimizde bir gerginlik mi yaratıyor, doğruyu söylemek gerekirse bilemiyorum. Hakemle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum ancak kendimi zor tutuyorum. Hoş bir durum değil. Bedenimizle mücadele veiyoruz. Özellikle kaybettiğimiz maçlarda kötü oynuyoruz, bunu kabul ediyorum. Ama mücadele ediyoruz. Bugün son 15 dakikada olmadık şeylere faul veriliyor. Birileri çıkıp bir şeyler söylüyor diye mi oluyor bunlar, bilemiyorum" dedi.

Mustafa sözlerini şöyle sürdürdü: "Son dakikada Kewell'ın korner pozisyonu var. Gözünün önündeki pozisyonu korner verse, maç orada bitecek. Vermedi ve dönen atakta golü yedik. Sahada bir mücadele gösteriyoruz. Bunun karşılığını alamıyoruz. Hiç pozisyon vermeden gol yiyoruz. Başka şeylerin arkasına da sığınmak istemiyoruz. Maraton devam ediyor, bırakmamak lazım. Son 2 hafta ligde, 6 puan yapıp yolumuza deam edeceğiz."

Yediğimiz golün ardından formasını yırtmasıyla ilgili de konuşan Mustafa Sarp, "Formamı kendim yırttım. Sinirden ve ağzımdan kötü bir şey çıkmasın diye yaptım" diyerek sözlerini tamamladı.

Elano çıktı Ayhan girdi dedim geçmiş olsun, şimdi takımın içine edecek. Beni yine haklı çıkardı !!

Saçmalık resmen tiyatro oynanıyor nasıl lig arkadaş bu :mad:

Suç taraftarda iki gün sonra unutacak bunu da biliyorum...

HÜSEYİN GÖÇEK

GALATASARAY A.Ş. 2-2 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 2 Aralık 2007 Hakem Turkcell Süper Lig

GALATASARAY A.Ş. 1-1 GENÇLERBİRLİĞİ 15 Nisan 2008 Hakem Fortis Türkiye Kupası

BURSASPOR 2-1 GALATASARAY A.Ş. 5 Ekim 2008 Hakem Turkcell Super Lig

FENERBAHÇE 4-1 GALATASARAY A.Ş. 9 Kasım 2008 Hakem Turkcell Super Lig

GALATASARAY A.Ş. 1-1 SİVASSPOR 27 Ocak 2009 Hakem Fortis Türkiye Kupası

GALATASARAY A.Ş. 1-1 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 6 Aralık 2009 Hakem Turkcell Süper Lig

Valla açıkçası bana enteresan geldi.

Tamam hakemde suç aramayalım ama tesadüfün de böylesi.

sen kimsin galatasaray formasını yırtıyorsun M.sarp!

HÜSEYİN GÖÇEK

Bir Demet Tiyatro

HÜSEYİN GÖÇEK

Kazandığımız maç hiç mi yok gerçekten? Yoksa sadece kayıpları mı koydun?

Maçı izlediğine eminmisin :mad:

İBB'yi şamaroğlanına çevirdik!! :mad: sezon başından beri en sağlam oynadığımız maçlardan biriydi

Son 10 dk tiyatro oynandı hakem topu İBB'de tuttu resmen!!

Aydın'a sarı kart gösterdi 90+3 zaman geçmesin diye kartına bile yazmadı gol olsun diye!!!

:mad:

kendinizi kandırmayı bırakın artık.sadece 15dakikalık bölümde yaratıcıydık.ilk yarı hiçbişey sunamadık saha klasiklerimizden.yan pas geri pas şeklinde koca bir yarı.hakemi ayrı tutuyorum golü attırana kadar uğraştı.elinden geleni yaptı.başardı.ama Galatasaray hiç ama hiç zevk vermiyor

2006'da 2008'de şu an yapılanlardan daha fazlası yapılmıştı o sezonlarda nasıl şampiyon olduysak yine oluruz takıma ve hocaya inancım tam.

Geri
Üst Alt