TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

İLK YARI YORUMUM: Maçın ve sahanın en kötü iki adamı Arda Turan ve Elano Blumer. Maçın ve sahanın en iyi adamı Abdulkader Keita.

Arda vasat. Keita da öyle aman aman bir oyun oynamadı.

Ama Elano açık ara maçın en iyisi. Taraftarlar olarak nasıl bu kadar farklı yorumlayabiliyoruz anlayamıyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Kewell'e attigi pas sonrasi direk sonra gol = ELANOOOOO.

Lincoln olsa tapiyo olacaktiniz adam'a

Beni dinleyin iyi gün taraftarı... Eğer bu şekilde devam edecekseniz gidin başka takımın taraftarı olun. Bunu söylemekten utanıyorum ama fenerliler sizden daha iyi taraftar. Böyle rezalet görülmedi ya... Bu maçı çevirirsek hepiniz elano çok iyidi arda süperdi demezseniz namerdim. Sizin gibi taraftar profilinin galatasaraya yakıştığını düşünmüyorum!

HAKAN ŞÜKÜR'Ü istiyorum

İstiyorsak Torres'i getirelim. Bu savunmayla bir yere varamayız önce savunma işini çözmeliyiz.

Kardeşim inan biz kendi ligimizden alt ligden genç yetenekleri bulup transfer etmeliyiz.

Burak Çalık(forvet),Musa Çağıran(orta saha) bu Altay'lı futbolcular yemin ederim Nonda'dan da Barış ve Ayhan'dan da daha iyi futbolcular!

biri bana kadro yollasın acil

Elano iyi oynuyor diyen arkadaşlar hangi gözlıkle maçı izliyorlar? Yılda 3 milyon euro alan adamın oynaması gereken oyun bu silik oyun mu? Vicdanınız el veriyor mu? Elano Galatasaray' da oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildir.

adam oynaması gerektiği gibi oynuyor, keşke herkes onun gibi tek pas yapabilse.

yılda 3 milyon euro alan adamlar nasıl oynamalı sence? iyi oyuncudan kastın sadece çalım mı senin?

keşke arda da elano'nun stilini biraz kendine örnek alsa, yoksa kendi kendini bitirecek bu gisişle.

Bu takımda Arda ne zaman yedek kalacak çok merak ediyorum ne torpili var bu takımda

Hic kimse kendi kandirmasin ... kim girese girsin yada cikarsa ciksin bu macta yeniriliz!!!

Çok olası.

Şu oyunumuzla yüklensek bile en fazla 1 gol buluruz, o da yemezsek... :(

Beni dinleyin iyi gün taraftarı... Eğer bu şekilde devam edecekseniz gidin başka takımın taraftarı olun. Bunu söylemekten utanıyorum ama fenerliler sizden daha iyi taraftar. Böyle rezalet görülmedi ya... Bu maçı çevirirsek hepiniz elano çok iyidi arda süperdi demezseniz namerdim. Sizin gibi taraftar profilinin galatasaraya yakıştığını düşünmüyorum!

yaz bir tarafa ufaklık arda turan şu haliyle ne kaptanlığı hak ediyor nede bulundugu takımı...

ya bırak kardeşim sen yılda 3 milyon Euro al. Sonra gel bu silik beş para etmez oyunu oyna neymiş 3 tane ara pas atmış yemişim ara pasını. Sonra gel köpek gibi koşan Elano' nun aldığının 10 da birine top oynayan Barış' a salla da salla. İnsanda biraz vicdan olur. Bu maçta Barış değil Elano tartışılmalı çümkü maçı kurtaracak diye satın alınan adam Elano' dur. Barış değil.

Elano Messi'mi anasını satayım !

Biraz mantıklı konuş yahu.

Bir ansan ancak bu kadar saçmalar.

3 Milyon €, hmm. Ne yapacan yahu sen 3 milyonu, adam gibi futbolcu izle sahada.

Bizim Taraftarlığımızı sen sorgulayamazsın Arkadaş!

Bakk işine!

Kamera şakası mı yapıyorsunuz? :)

Elano hem hücumda hem savunmada ayakta kalan tek adam konumunda ve açık ara ilk yarının en iyisi.

Bazı arkadaşla maçı izlemeden eleştiriyorlar sanırım? Güldürüyorsunuz insanı :)

Çok iyi organize oluyoruz ama tam işi bitirecekken birden basit bir hatayla top kaybı yapıyoruz.

Arka 4'lü çok kötü. Defans bloğuyla Hucum arasında dağlar kadar fark var. Bir şeyler yapmak isteyen bir Keita birde Elano var.

Onun dışında Arda çok birebir deniyor ve gereksiz top kaybı yapıyor. sayısını net hatırlamıyorum ama Caner'in bir kaç kez bindirmeleri oldu ve bir kez bile pas atmadı ?

Sahada gezinen arkadaşların Elano ve Keita'ya yardımcı olmaları lazım.

Caner, Balta, Barış ve eğer orta sahada oynayacaksa Topal, büyük GALATASARAY'ın oyuncusu O-LA-MAZ-!!! Ayrıca Sabri'nin sağ bacağını koysan, şu methiyeler düzülen Uğur'dan daha etkili oynar!! Arda da Hagi'nin veliahtıymış; hahah neremle gülsem acaba?

Ardanın süper ötesi kötü oyununu görmemek icin KÖR olmaklazım..ayrıca bu barış e iş yapar bitürlü anlamadım.Elanoyada kimse laf etmesin lütfen..

Geri
Üst Alt