TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Bu muhabirler çok mal ya...

olm size ne elalemin karısından lan maçı sorun sana yahu...:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Allahım gülmekten yarıldım ya, Kewel'a burdan ayrılmasıyla ilgili soru sordu, bir muhabir, kewel "oynadığım futboldan ve arkadaşlarımdan memnunum" dedi, muhabirin dediği şu, "ama hanımı...... " burda koptum. :D

Serhat uluerene kapak olsun

SERHAT ULUERENE KAPAK OLSUN O CEVAP.Oturmuştur aşağı şimdi

TRT geniş özeti kaçta veriyor cuma günleri bilen var mı?

Eve geldiğimde 60. dakika civarıydı maç ve çevireceğimizi söyledim babama. Elano - Keita - Kewell üçlüsünün çabaları ve şansla bitirdik akşamı. Güzel oldu fakat yolunda gitmeyen şeyler hâla aynı. İhtiyacımız olan zaman ve sabır. Düzelecek umarım zamanla. Galatasaraya yakışmayanlar gidecek ve düzelme süreci daha da sağlamlaşacak.

Yalnız verilmeyen kornerden sonra gol yeseydik kalp krizi geçiriridim.

Bende televizyonu indirirdim herhalde aşağı.

Rijkaard Arda yı yavaş yavaş 90 - 87 - 84 derken sürekil uyarı niteliğinde erken almaya başladı.

Arda bu şımarıklığı ve kahraman olma sevdasını bırakmazsa kendini fener forması ile bitmiş şekilde görür.

GS Kaptanı oldun. Bu formanın ağırlığını ve değerini kaybedebler iyi bilir. Tanju'ya Hakan abine sor bence eğer sahada mücadele edecek yürücek gücün yoksa elini kaldır ve çık.

ama çıkana kadar da girdiğin 2 mücadelelerde her pozisyon topu kaptırıp yere düşme.

Elano da aşırı iyi oynamıyor, Kewell de ama adamlar topu bırakmıyor gücü bitene kadar koşuyor. Elano daki teri gördünüz mü? Her maç koşuyor bu adam Arda ise bir moralsiz ve garip.

Arda gibi bir değeri kaybetmek en çok beni üzücek. Bu kadar değerli ve dünya yıldızı olma adayı bir futbolcuyu kaybederse Türk futbolu inanın büyük bir fırsat kaçar.

Başkan veya Haldun abiye büyük işler düşüyor. Psikolojik destek verilmeli veya Rijkaard kendisiyle konuşmalı.

Elano geldiğinden beri en güzel oyununu oynadı bence İnşallah böyle devam eder.

Ne dedi? Ntv izleyemiyorum

Onun adamı sordu kewellın durumu ne olacak diye kewell'da burda mutluyum herşey güzel vs...sonra adam''ee ama hanımı çağır.......tercuman bu konuda açıklama yaptık dedi oturdu aşağı :D

Onun adamı sordu kewellın durumu ne olacak diye kewell'da burda mutluyum herşey güzel vs...sonra adam''ee ama hanımı çağır.......tercuman bu konuda açıklama yaptık dedi oturdu aşağı :D

Ömer'in ardından birde buna koymuşuz.

yahu biri su ridvana desin biz 4-3-3 oynuyoruz

4-2-3-1 degil :rolleyes:

Arda'nın düzelmesi için Arda'yı başkanın adam akıllı haşlaması, Rijkaard'ın patron kim göstermesi lazım.

Arda sıkışırsa maç sırasında 3 kere Se le na desin eğer yakınlarındaysa E la no desin böyle giderse taraftar ne der bilemiyorum.

Rijkaard Arda yı yavaş yavaş 90 - 87 - 84 derken sürekil uyarı niteliğinde erken almaya başladı.

Arda bu şımarıklığı ve kahraman olma sevdasını bırakmazsa kendini fener forması ile bitmiş şekilde görür.

GS Kaptanı oldun. Bu formanın ağırlığını ve değerini kaybedebler iyi bilir. Tanju'ya Hakan abine sor bence eğer sahada mücadele edecek yürücek gücün yoksa elini kaldır ve çık.

ama çıkana kadar da girdiğin 2 mücadelelerde her pozisyon topu kaptırıp yere düşme.

Elano da aşırı iyi oynamıyor, Kewell de ama adamlar topu bırakmıyor gücü bitene kadar koşuyor. Elano daki teri gördünüz mü? Her maç koşuyor bu adam Arda ise bir moralsiz ve garip.

Arda gibi bir değeri kaybetmek en çok beni üzücek. Bu kadar değerli ve dünya yıldızı olma adayı bir futbolcuyu kaybederse Türk futbolu inanın büyük bir fırsat kaçar.

Başkan veya Haldun abiye büyük işler düşüyor. Psikolojik destek verilmeli veya Rijkaard kendisiyle konuşmalı.

Yüzde yüz katılıyorum!

Oyun stilini de değiştirmeli, bazen öyle pozisyonlar oluyor ki takımın el freni oluyor tugay gibi..

Artık dünyada futbol hızlı oynanıyor, bu stile adapte olması lazım ardanın yoksa premier ligi ispanya ligini hayalinde görür adama pas verdirtmezler orda 1 saniye duraksarsan...

Yediğimizden fazlasını atacağız tek çözüm bu kendi defansımıza karşı maç yapıyoruz sanki

Defansımızda takım savunmasından kaynaklanmayan sıkıntılar var.

Geri
Üst Alt