TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

bu şartlarda maç oynatan fenerasyona rağmen kazandık....

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Elano varken penaltıyı Nonda'nın atması, kaçırması ve sonra Elano'nun en iyi maçlarından birini oynarken oyundan çıkmasına anlam veremediğimiz maçtır.

Rijkaard Emre Çolak'ı tuttu..Hazırlanın yeni bir yıldız yolda..

Allah'ım ölüyordum. GS : 1 NONDA : 0 !

Tamam belki gidiceksin ama bu kadar da olmaz ya. Mahfettin takımı Nonda.

Takım inanılmaz güzel oynadı. ŞU maçın 5 veya 6 olması gerekirdi.

G.Antep'in 1 tane pozisyonu yok. Hatta şutu yok.

Neill 10 Numara bir transfer. Süper akıllı ve kademesi olan bir oyuncu "0" hata oynadı.

Yendik hemde hak ederek.

Rijkaard a geldiğinden beri 1 kelime bile etmedim ama Maçın en iyi oynayan adamı Elanoyu nasıl çıkardı aklım almıyor hala.

bana kalırsa çok ağır bir iddia olacak ama nonda o penaltıyı bile bile atmadı...

öyle penaltı mı atılır yaa bırakın Allah aşkına...

ayrıca bugüne kadar nonda yanlış hatırlamıyorsam bütün penaltıları yerden değil havadan attı... yanlışım varsa düzeltin...

beni silmişsiniz neden atayım der gibi vurdu topa...

neden nonda attı zatenb onu da anlamış değilim penaltıyı...

neyse puan kaybı olsaydı kahrolurduk...

İyi veya kötü bu koşullarda maçı kazanmak güzeldi.

aferin hepinize renkdaşalr seviyenizi bu akdar düşürdünüz

Teşekkürler arkadaşım.

Beğenmiyorum ben taraflı maç anlatanları o yüzden herkesin fikri kendine kalsın.

İyi forumlar.

Kötü Hava şartlarına,Eksiklere ve Nondaya Rağmen 3 Puan sevindirici

Bu havada 3 puani almak cok iyi oldu.Tebrikler Aslanlar.Bu arada Nonda benim gözümde bitmistir.Forvetsiz oynamayi tercih ederim.Ben böyle isteksiz bir futbolcu hayatimda görmedim.Göndereceksen oynatmayacaksin.Yok kaliyorsa bu isteksizligin bi anlami olamaz.

angutlarda geleneksel ağlama kabulüne buyrun :D :D :D

Kazanmamız sevindirici. Elano yerine Nonda oyundan çıkarılmalıydı.

elanoyu neden çıkardı acaba? adam nasıl şaşırdı çıkarılacağını öğrenince

NONDAyı koruyanlar alın başınıza çalın bu adamı!

şimdi maç özetlerini hemen verecekler mi hangi kanal verecek bir de?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Devam Ediyo

moderatörler bana ceza versin o zaman nasıl müsaade edersiniz adam hakaret ediyor bence sen hakaret ettiğin adamdan daha da aptalsın

Bana bak "çocuk", modluğumun dışında yazıyorum bunu. Bende ceza alabilirim tamam mı ? Senle aramızdaki tek fark senin benden daha rahat oluşun bu konuda bana saldırmak seni büyültmez.

Bir spiker hakkında "küfür" etmediğim sürece burda "aptal,ahmak, salak" gibi laflar kullanırım. 16 yaşındasın git akranlarınla lego oyna gelip burda bana işimi ve amacımı öğretme. Kimse beni örnek almak zorunda değil bende bir adama salak dediğim için kötü örnekte olmam. Katılmayabilirsin ama bana hakaret edemezsin.

Geri
Üst Alt