TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Ziya Sengül: Jo mükemmel bir oyuncu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Galibiyete mi sevineyim , oynanan oyuna mı üzüleyim anlamadım gitti

Elano ve Caner maçın yıldızlarıydı tartışmasız,tabi aslanlar gibi mücadele eden Mustafa Sarp'ın yeride ayrı

ulan bu Gökmen ne karektersiz bir adam ya

Ziya Jo'yu överken Gökmen disiplinsiz diyor

Nonda dua et kazandık bu maçı . Maçı satsa bundan daha kötü oynayamazdı heralde . .

Ortaya vuruyor bir de penaltıyı dalga geçer gibi :mad:

He ya!Sabote etti desen inanrdırıcı olursun tövbe tövbe ya!Ama o penaltı bence hayırlı olacak.Santos artık kesin alınacak ve Nonda gidecek.O KADAR!

Nonda'yı kazanmak diye bir şey yok artık, eskiden fiziğiyle oynardı hızlı değildi artık fizik de 0 aldığı topları da koruyamıyor, rakibin ön liberosu gibi topu kesiyor geri veriyor.

Barış veya Uğuru çıkartabilirdi.Rakip zaten hiç gelmiyordu.

Caner yine çok iyiydi.Helal olsun çok güçlüydü, mücadeleyi bırakmadı hiç, üstüne birde penaltı kazandırdı.Hava şartları maçı ölçüt almamızı engellese de Neill'i de beğendiğimi söyleyebilirm.

ulan nonda ne işin var senin futbol takımında.

kazasiz belasiz atlatik cok sükür

nonda gitmesin diyen kalamisdir galiba :D

Mustafa Sarp ulAn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nonda oynamasında forvette, Yedek kaleciye bile razıyım.

Adama götürüp topu verecen ancak boş kaleye atacak oda atabilirse.

Caner süper oynadı vallahi.

Arda çok sönük kaldı.

Elano kendini buldu.

Jo'ya pek top gelmedi.

Nonda da kendi biletini kesti. Bu haliyle bu takımda oynayamaz.

Bu arada Defans bloğumuzu oluşturan Servet-Hakan-Neill 3lüsü iyi işler yaptılar.

İlk önce şunu söyleyeyim,o çıtkırıldım takım gitmiş,savaşan,mücadele eden,pres yapan Galatasaray gelmiş.Bu takıma daha Keita katılacak,of of of.En başından beri ısrar ediyordum Elano'nun defansif orta saha türünde oynamasında,Rijkaard reis geç te olsa doğru yolu buldu,Galatasaray Xavi'sini bulmuştur,hayırlı olsun.Onun önünde Arda biraz daha ağırlığını koymalı,kaybolup gidiyor,topu aldığı zamanda takımı yavaşlatıyor,oysa ki Arda'nın akması lazım ; Caner gibi.Caner demişken ... Bu çocuk bir harika,abartmıyorum Krasic'in sol versiyonu,böyle devam etsin,alalım bonservisini erkenden.Konudan konuya atlıyorum kusura bakmayın,herşeyi sıcağı sıcağına yazmak istediğimden.Shabani Nonda'nın bittiğinin resmiydi bu maç,penaltı kaçırdığı için söylemiyorum bunu,adam bitmiş,bu çok açık.Mustafa Pektemek veya Halil alınır diye umuyorum.Yeni transferlerden bahsedeyim.Yazının başında belirttiğim takım sertliğinin artmasındaki bir numaralı etken Lucas Neill'dir,cidden sert adam,taş gibi,maşallah,nazar değmesin.Jo da gelecek maçlar için umut verdi bana,oynadığı kısa süre içersinde farklı tipte bir forvet olduğunu belli etti,"oha yuh " diyenler çıkacaktır ama yine de söyleyeceğim.Jo'yu bir santrafor tipine benzetmek gerekirse benzeteceğim adam Ibrahimovic olur.Uzun,teknik,top sürebilen,şutu olan,mücadeleci ... Bilemiyorum yani,umarım benzemekle kalmaz bize gösterir tarzını.

Soluk almadan yazdık,iyi oldu.

not : Giovani Dos Santos falan istemez bu kadro,Caner misler gibi oynuyor sol açıkta,alınacaksa orta saha alınsın,forvete yerli alınsın,çıldırtmayın bizi ülen.

Geri
Üst Alt