TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Devam Ediyo

Pana maçında da tam tersi olmustu (maçı yanlıs hatırlayabilirim ) Elano sahada yoktu Arda cok iyi oynadı Elano çıkarken tezahüratlarla Arda cıkarken Birşey yoktu o zamanlarda kimseden ses cıkmıyordu bende bunu anlamıyorum:)

ben ona da karşıyım, diğerleri beni bağlamaz, 2side olmamalı bence

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Allaha sukur 3 puan aldık vay halimize :)

Nonda'yı H.Sukur'un son donemlerine benzetiyorum. Yine bir aralar forvetlarimi penaltı atamıyordu. Anakaraspor maçı geldi aklıma...Penaltılarda bile korkuyorduk acaba atabilecek miyiz diye... Nonda sagolsun n ostalji yaptık:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Elano'nun oyundan alınması kafa karıştırıcı ve mide bulandırıcı..

bana kalırsa çok ağır bir iddia olacak ama nonda o penaltıyı bile bile atmadı...

öyle penaltı mı atılır yaa bırakın Allah aşkına...

ayrıca bugüne kadar nonda yanlış hatırlamıyorsam bütün penaltıları yerden değil havadan attı... yanlışım varsa düzeltin...

beni silmişsiniz neden atayım der gibi vurdu topa...

neden nonda attı zatenb onu da anlamış değilim penaltıyı...

neyse puan kaybı olsaydı kahrolurduk...

bilerek mi kaçırdı bilmiorum ama aklıma aynı şey geldi, şu zamana kadar havadan sert vuran adam neden bu sefer yerden vurur, tesadüftür. Ama herşey ortada artık bitmiş adam.

Benim aklım hala ELanoda oyundan çıkmaması gereken 2.kişi

Caner-Elano-M.sarp çok iyiydi.Penaltıyı elanonun atması gerekiyordu

Hayatında penaltı kaçırmamış adam dururken koşuyomu yürüyo mu belli olmayan nondanın penaltı atması ve bence takımın en iyi oyuncusu elanonun çıkarılması nası bişeydir anlayabilen varsa anlatsın..

Sakın atletico maçlarında nondadan başka adam yok nondayı kazanmaya çalışıyo demeyin bu nondadan kar küreyici bile olmaz bu saatten sonra

Bence Nonda'yi cikartmama sebebi Nonda'yi kazanmak için. Istesenizde istemezsenizde Nonda Avrupa Ligi'nde bu takim'in tek forvet'i olacak. Dogru hamle diye dusunuyorum

Elano gercekten harika bir oyuncu oldugunu bugün oynadığı süre boyunca gösterdi..Cok iyiydi bugün..

bana kalırsa çok ağır bir iddia olacak ama nonda o penaltıyı bile bile atmadı...

öyle penaltı mı atılır yaa bırakın Allah aşkına...

ayrıca bugüne kadar nonda yanlış hatırlamıyorsam bütün penaltıları yerden değil havadan attı... yanlışım varsa düzeltin...

beni silmişsiniz neden atayım der gibi vurdu topa...

neden nonda attı zatenb onu da anlamış değilim penaltıyı...

neyse puan kaybı olsaydı kahrolurduk...

Aynisini bende düsündüm.Böyle penalti atilmaz.Anneannem daha etkili kullanirdi.Ortaya nisanliyorsun, yerden ve yavas.Bu isteksizligin bir aciklamasi olamaz.Forvet morvet anlamam.Forvetsiz oynamak daha akillica eger forvetimiz bu Nonda´ysa

Elano bize geldiginden beri kac mac 90 dk oynadi ? Ben 1 tane hatirlamiyorum hep macin otrasinda cikardi Frank.

Elano neden çıktı çözebilen var mı?

Elano bize geldiginden beri kac mac 90 dk oynadi ? Ben 1 tane hatirlamiyorum hep macin otrasinda cikardi Frank.

dikkat ettiysen artık fizik gücü yerinde.sahada ayakta kalan bir kaç oyuncudan biriydi

Nonda dua et kazandık bu maçı . Maçı satsa bundan daha kötü oynayamazdı heralde . .

Ortaya vuruyor bir de penaltıyı dalga geçer gibi :mad:

Kazandık çok şükür.Çok ilginç bir maçtı.Nonda birde üstüne laubaulice bir penaltı kaçırdı,Elano çıktı.Joe girdi maç iyice rakip sahaya yıkıldı.Güzel bir duran top ile maçı kazandık.Benim anlamadığım Nonda niye penaltı atar arkadaş ya?Santos acil gelsin artık ya faydadan çok zarar artık bu Nonda kusura bakmasın yani.Geçmişteki hizmetleri için teşekkürler.

mustafa sarp ilk hafta yine antepe atmıştı bu hafta attığı golun aynısı

Bence Nonda'yi cikartmama sebebi Nonda'yi kazanmak için. Istesenizde istemezsenizde Nonda Avrupa Ligi'nde bu takim'in tek forvet'i olacak. Dogru hamle diye dusunuyorum

bence bu maçtan sonra olmayacaktır, Giovani'den çok forvet transferi yapılacaktır.

Caner müthiş perfonmans ile oynuyor Allah nazarlardan saklasın.

bugün bence mükemmel bir maç oynadık, takımı çok beğendim elanonun da böyle olmasına çok sevindim, hocamız bence bir hata yapmıştır, ve bunu görmüştür illa ki bundan sonra hocamıza güvenimiz tam uzatmaya gerek yok bu muhabbetleri fazla..

Nondaya da fazla giydirmeyelim, adam çok stresliydi gol atamıyor diye, penaltı attıranda kabahat

Geri
Üst Alt