TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Bugun niye zorlandık sadece Nonda'nın felaket performansından mı?

Genelde elestirdigim Elano, geldiginden beri en iyi maçını (TR sartlarına uyumlu anlamına) oynamasına ragmen. Caner cok iyiydi, Arda iyiydi. Nonda ve Rijkaard'a ragmen maçı kazandık.

Tek forvet oynuyorsanız, Sag-Sol acıklarınız ve forvet arkanız, defans arkasına sızabilecek ozellikte olmalı, Kewell bunu cok yapıyordu. Ha Rijkaard efendi, Barış'ı sag acık oynatırsan, bırak Bariş'tan gol bolgesine sızmayı, yapması gereken sag acık gorevlerini bile yapamadı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Rıdvan yine vurmaya başladı.ulan fener son 10 dakika zar zor denizliyi yeniyor mükemmel fener oluyor.biz bu karda kışta antep gibi takıma %70' %30 topla oynuyoruz.zarzor yendi diyor gültekin bey ve rıdvan.pes valla

Arkadaşlar bu arada Neill çok top gelmese de bana güven verdi.İnsan bi bakışta anlıyor valla.Yanlış mıyım?

Arkadaş bugün şunu gördüm Nonda "0" olmuş artık ya zamanında Monaco'da tozu dumana katan Nonda bitmiş bir defans oyuncusu bile forvette daha iyi oynar :(

Kazasiz belasiz,sakatlik vermeden maci 3 puanla tamamlamak daha onemliydi bugun.

Bu kadar eksigimize ragmen,nondaya ragmen guzel bi futbol beklemek normale kacmazdi zaten.

Takimimi kutluyorum.

Lucas Neill :005:

Mantık olarak çift forvete geçip rakibi yormak ve gol atmak istedi Frank.Fakat Elano'nun yerine defanstan bir adam çıkarabilirdi.Adamlar zaten ileri hiç gelmiyordu.

O zaman lütfen şu soruyada cevap verir misin. Bu Elano Brazilya Milli Takımında sağ kanat oynamıyor mu? Maçın başından beri hiçbir şey yapmayan Barışı sağ kanatta tutup her tarafa koşan, basan,şut atan Elanoyu çıkartmasının amacı nedir? Barışı çıkartıp Elano yu sağa almaması nı hangi mantık çerçevesinde açıklıyorsun?

Haftaya kadromuz Nonda yerine Jo, inşallah fildişi bu akşam elenir de :asd: barışın yerine de Keita geçer

bu 2 değişiklik sonucu mükemmeli bir top oynarız haftaya..

Gökmen Özdenak Jo'yu izlemişse hatta adını biliyor muydu acaba bundan önce diye sormak lazım.Bazıların dediğini söylüyor baska birşey değil yaptıgı.

Tam mir Moron ya :rolleyes:

İlk önce şunu söyleyeyim,o çıtkırıldım takım gitmiş,savaşan,mücadele eden,pres yapan Galatasaray gelmiş.Bu takıma daha Keita katılacak,of of of.En başından beri ısrar ediyordum Elano'nun defansif orta saha türünde oynamasında,Rijkaard reis geç te olsa doğru yolu buldu,Galatasaray Xavi'sini bulmuştur,hayırlı olsun.Onun önünde Arda biraz daha ağırlığını koymalı,kaybolup gidiyor,topu aldığı zamanda takımı yavaşlatıyor,oysa ki Arda'nın akması lazım ; Caner gibi.Caner demişken ... Bu çocuk bir harika,abartmıyorum Krasic'in sol versiyonu,böyle devam etsin,alalım bonservisini erkenden.Konudan konuya atlıyorum kusura bakmayın,herşeyi sıcağı sıcağına yazmak istediğimden.Shabani Nonda'nın bittiğinin resmiydi bu maç,penaltı kaçırdığı için söylemiyorum bunu,adam bitmiş,bu çok açık.Mustafa Pektemek veya Halil alınır diye umuyorum.Yeni transferlerden bahsedeyim.Yazının başında belirttiğim takım sertliğinin artmasındaki bir numaralı etken Lucas Neill'dir,cidden sert adam,taş gibi,maşallah,nazar değmesin.Jo da gelecek maçlar için umut verdi bana,oynadığı kısa süre içersinde farklı tipte bir forvet olduğunu belli etti,"oha yuh " diyenler çıkacaktır ama yine de söyleyeceğim.Jo'yu bir santrafor tipine benzetmek gerekirse benzeteceğim adam Ibrahimovic olur.Uzun,teknik,top sürebilen,şutu olan,mücadeleci ... Bilemiyorum yani,umarım benzemekle kalmaz bize gösterir tarzını.

Soluk almadan yazdık,iyi oldu.

not : Giovani Dos Santos falan istemez bu kadro,Caner misler gibi oynuyor sol açıkta,alınacaksa orta saha alınsın,forvete yerli alınsın,çıldırtmayın bizi ülen.

:D:D Güzel yazı ;)

Oynanan oyunun nesi kötüydü ki?Maçın başında Nonda yerine kim oynasaydı maçı çözerdik erkenden.Atamazsan sıkıntı yaşarsın.Penaltı kazanıyoruz hala Nonda atıyor şaka gibi ya!

Keita dönse var ya tozu dumana katarız önümüzde duramazlar

Caner

aslında biz alsak hayır demem yaşıda genç vallahi parayı verdinmi opsiyon mopsiyon tıraş hepsi aziz baba yapar bu çocugu bize

:2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

Ne mutlu ki kazandık. Performans hakkında fazla konuşmaya gerek yok aslında. Bu şartlarda gerçekten çok olumlu mücadele ettiğimizi düşünüyorum.

Maç içerisinde herkesin dikkatini çeken Elano-Jo değişikliğine değinecek olursak ; FR muhtemelen Nonda'yı penaltı atışından sonra oyundan alacaktı fakat penaltı kaçtıktan sonra oyundan almak istemedi. Bu olmayınca Elano'nun yerine Arda, Arda'nın yerine Jo'yu yerleştirip sistemi bozmadı. İşte o anda FR farkı budur dedim.

Dip not ; Umarım Nonda'nın Galatasaray forması altındaki son maçıdır. Zira işimiz çok zor.

Rijkaard GS' e geldiğinden beri ilk defa Bu kadar rezil bir takım yönetimi ve oyuncu değişiklikleri yaptı.

1. Nonda 45. dk kenara alınıp - JO oyuna sokulmalıydı.

2. Elano çıkacak son adamdı, takımda Canerle birilikte en iyi oyuncuydu.

3. Son dk larda M.Topal'ı almalıydı gitti Ayhan'ı koydu. Bizi fitil etti.

4. Emre Çolak böyle hayati maçta girmemeli. Arda olsa maç bitecek pozisonda ileri değil Jo bomboş pası verir maçı bitirtirdi.

Kısaca Rijkaard sınıfta kaldın bu maç için.

Eğer Takım cidden iyi asılmada maça kazanamayabilirdik. Maçın yıldızı tartışmasız

"Caner Erkin" dir. Bu çocuk GS mize sezon sonu alınmalıdır. Bildiğim kadarı ile 3,5 milyon euro ya alabiliyoruz.

Hakem
Penaltıyı verdin ama Caner'e kasti tekme var. Kırmızı'yı vermedin. Böyle hakemlik olmaz. Caner inşallah yarın ki antrenmana sağlam çıkabilir.

LEO Franco denen adamı ilk 11 de görmek istemiyorum. Bu kadar beceriksiz, yeteneksiz ve hata yapmadna duramayan bir kaleci daha görmedim. Topu adamların önüne indirdi.

SAvunma ya ve Neill'e dua etsin.

bence çok iyi top oynadık nefes alamadı adamlar, 11 kişiyken bile..

Geri
Üst Alt