TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Ben oyunu ,en çokta bu kötü şartlarda mücadeleyi çok beğendim.

Caner rusyada karda çok oynadığından olsa gerek çalımları hariç normal zeminde gibi oynadı,zaten bu zeminde çalım çok zor.

Nonda ne yazıkki başka takıma gitmiş kafa olarak Mustafa golü atmasa çok şimdi alacağından daha fazla tepki alacağı kesindi.

Elano'yu çok beğendim güzel şutlar attı ama az farkla dışarı veya kaleciye gitti,bu arada bana kimse defansif katkısı yapmıyor demesin bir çok top kaptı oyun.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Jo gerçekten çok kaliteli adam aynı Hakan Şükür'ün gençliği gibi faul alıyor top indiriyor ön direğe kouşular yapıp 2. santrfora pozisyon açıyor böyle bir adama ihtiyacımız vardı gerçekten Jo ile sözleşme imzalanması için bence mail yağmuruna tutmalıyız klübü bu arada Ntvspor'da tekrar söylediler opsiyonuyla birlikte alınmış Jo.

Neill-Leo meselesine gelince çok canımı sıkıyor benim Franco fener maçını onun yüzünden kaybetmiştik zaten umarım bu sezonu bizi yakmadan geçirir önümüzdeki sezon zaten Ufuk alır kaleyi.

Aynen öyle. Yemin ederim ki Leo nun beyninde problem var. Hakaret için söylemiyorum bunu Leo nın akli dengesinde çokta olmasada sorun var. İlerleyen maçlarda pozisyon pozisyon göstereceğim bunu.

beyler aykutun sattığı steau bükreş maçını ne çabuk unutuyorsunuz....

adamın vurduğu top sekip kaleye gitti...

adam yüzünden CL'ye giremedik...

balık hafızalımısınız?

Elano maci sonuna kadar izlemeyip soyunma odasina gitmis

çok iyi oynadığı bir maçta neredeyse penaltı kaçırmamış adama, penaltıcınıza attırmazsanız penaltıyı, ve neredeyse en son çıkması gereken adamken oyundan alırsanız haklı olarak gider

Hiç unutmam bi maç sonunda Bahri röpartaj yapacaktı Leo ile, mikrofonu uzatıyordu.Leo eliyle itiyordu.Gülmekten kopmuştum:D

Jo Alves uzun boylu ama hızlı adammış ya bu maçta iyiydi bence

arkadaşlar caner mükemmel oynuyor izlerken bile yoruldum krasicin türk versiyonu topla drilingler,ortları,çalımları, ara pasları birde penaltı yaptırdı mükemmel oynadı dos santosa gerek yok bence kewell yokluğunu aratmaz canerin yedeğide emre çolak olur birde yeni bir haber okudum robinho ayrılacağını açıladı mancinide onu kiralık veremek istediğini söledi istermisiniz haldun abi Robinho ile dönsün neden olmasın :)

İyi futbol iyi sonuc.

Kısa günün karı:)

Maç için söylenecek şu

Başta Rijkaard olmak üzere Nonda ve Barış a rağmen maçı kazandık.

Helal olsun Neill, helal olsun Caner, Helal olsun Elano(bu adam nasıl çıkar çok ilginç maç 0-0 kaleye doğru dürüst şut atabilen 2 oyuncudan biri enteresan)

Gerisi zaten kendine verilen görevi yerine getirdi.

Artık Servet top nasıl kullanılır,defans nasıl yapılır Neill den biraz öğrensin ya yüreğimiz ağzımıza geliyor her maç.

Joyu 20 dk olsa da beğendim :D

Kewella bazen laflar ediyordum çok sevmeme rağmen.Gerçi bu sene son 7-8 maçta çok iyi işler çıkarttı ama bir sol açıktan beklenen sürekli ortalar yapması yırtıcı olması defansa gelmesi fizik gücünün iyi olması gerekli.Kewell zekasıyla ve kötü oynadığı maçlarda gol atmasıyla bu açıklarını genelde kapatıyordu ve bu yüzden oynuyordu ama asıl görmek istediğim sol açık caner tarzında biri.Gerçi hep iyi oynar mı bilemeyiz ama oynarsa müthiş bir transfer olur.

H.balta geçen senelerde ardayla çok iyi oynuyordu şimdi de canerle çok iyi oynuyor

:asd:

caner messi gibi çalımlıyo.

Bu arada Atletico Madrid 1-0 yenik Getafe karşısında .

Unutmayın arkadaslar G:antep 10 kişi kaldı, maçın buyuk bolmunde, bu yuzden yasanabilecek cogu tehlike gerceklesmedi. 11'e 11 oynansaydı, Nonda-Rijkaard'ın hatalarını telafi edemeyebilirdik.

Rijkaard'ı oyuncu degisikligini gectim, Barış gibi ozellikleri sag acıkla-sag forvetle zerre kadar uyuşmayan bir adamı , sağ acıga koymasıyla eleştiriyorum.

Bazı arkadaslar savunmak için, defansif direnci arttırmak adına derler, saçma...

Niye? Barış'ı sag kanattan Sarp'ın yanına al, Elano'yu Arda'nın yerine, Arda'yı da sağa. İnsan bunu bir 10 dk dener hiç olmazsa...

beyler aykutun sattığı steau bükreş maçını ne çabuk unutuyorsunuz....

adamın vurduğu top sekip kaleye gitti...

adam yüzünden CL'ye giremedik...

balık hafızalımısınız?

Renktas soylediklerine sonuna kadar katiliyorum ama sectigin kelime cok yanlis olmus. Mac satmak baska sey :(

arkadaşlar caner mükemmel oynuyor izlerken bile yoruldum krasicin türk versiyonu topla drilingler,ortları,çalımları, ara pasları birde penaltı yaptırdı mükemmel oynadı dos santosa gerek yok bence kewell yokluğunu aratmaz canerin yedeğide emre çolak olur birde yeni bir haber okudum robinho ayrılacağını açıladı mancinide onu kiralık veremek istediğini söledi istermisiniz haldun abi Robinho ile dönsün neden olmasın :)

Abi yapma gözünü seviyim tamam Caner gerçekten iyi adam Kewell'ın yokluğunu aratmaz ama Gio Santos kaçmaz ya en azından elimizin altında bulunsun yabancı olarak Rijkaard faktörü nedeniyle alabiliriz adamı düşünsene abi Caner-Gio iki genç yetenek bizde...

Nonda'nın kapladığı yabancı kontenjanına Santos'u alsak çok daha iyi olur...

Geri
Üst Alt