TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Nondanin penaltiyi atmasi ve oyundan cıkartılmaması (Malum büyük bir ıslık tufanıyla karşılaşacaktı) Nonda'yi kazanmak isteyen Rijkaard'in ne kadar büyük bi teknik direktör oldugunun kanıtıdır

Kaybetmek kolay olan önemli olan kazanmak ...

evet çıkartılsaydı ıslıklanırdı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

O bu değil de Caner' in bonservisini hiç sezon sonuna bırakmadan alalım bence, hemen..

Kewell'ın yedek olduğu bir takım...Imm:)

bencede rijkarrd en iyisini yaptı nondayı çıkarmayıp çift santrofor yaptı ve nonda zaten penaltı kaçırdı birde oyundan çıksaydı tamamen biterdi tbr ediyorum rijkaardı

Nondanin penaltiyi atmasi ve oyundan cıkartılmaması (Malum büyük bir ıslık tufanıyla karşılaşacaktı) Nonda'yi kazanmak isteyen Rijkaard'in ne kadar büyük bi teknik direktör oldugunun kanıtıdır

Kaybetmek kolay olan önemli olan kazanmak ...

Katılıyorum arkadaşım.Rijkaard futbolcusunu seyircinin önüne atmayarak insanlık dersi vermiştir...Bence bu galibiyetim tadını çıkaralım Antep her zaman zor takımdır...

Malesef İBB - Manisa - Es Es maçında gol oldu. Geçmiş maçlarda 6 puan gitti.

Bu maç berabere gitse GS herşeyi kaybedebilirdi. Rakibinin arkasın da 4 hakem ve inanılmaz bir fisktür var.

Emre'nin sevinmesi şu an bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren şey takımın maçı kazanması Emre Çolak çok daha rahat maçlarda zaten şans bulacaktır.

Emre belki maça hazırdır veya da Riijkard onu bu maçta oynayabilecek seviyede görmüştür. Bunu biz bilemeyiz.

Riijkard'ı Barış'tan neden sağ açık çıakrtmaya çalışıyor diye eleştir canımı ye , ama bunlar çok saçma. En azından bana saçma geliyor.

bencede rijkarrd en iyisini yaptı nondayı çıkarmayıp çift santrofor yaptı ve nonda zaten penaltı kaçırdı birde oyundan çıksaydı tamamen biterdi tbr ediyorum rijkaardı

Evet Rijkaard'ın bu hamlesi doğruydu bencede taraftar Nonda'yı ıslıklayabilirdi..

Kim ne derse desin bütün forumu toplasak Rijkaard'ın futbol bilgisi etmez,adamın var bir bildiği..

Nonda nın açıklaması: Adnan sezgin benimle birşey konuşmadı. Şayet beni göndermek gibi bir niyetleri varsa 6 aylık alacağımı alır ancak öyle giderim. Demiş

Kaynak telegol muhabiri

bu soğukta bayağı doluydu tribünler.

Elano'yu tam kazanmışken eğer tekrar kaybedersek üzülürüm,neyse ki Lincoln yok,adam profesyonel,içine attı.Neill çok iyiydi,Caner inanılmazdı,Hakan Balta toparlanmış,Arda etkisizdi ama maçı çeviren golü attırdı,Elano müthişti çıkana kadar,Jo bize çok yararlı olacak belli etti kumaşını,çok top gelmesede.Nonda ya ise tek kelime lütfen git bu gece.

Yanlisin var, taraftar yuhaladi Nonda'yi. Bizim taraftar'da bi tip, fener'le hep geçeriz hep bunlar kendi oyuncularini yuhaliyor.

Hayır birkaç saniye yuhalandı ama akabinde 30 cm tezahüratı yapıldı hemen hatta bütün stad destek verdi

Yahu bu Carlos'lu parfüm reklamı niçin hâlâ oynatılıyor LigTv'de Erman hocayı göndereceklerine şu suratsız cücenin reklamını kaldırsalardı.

Caner i öveler iki maç sonra kötü oynadığı zamn küfrederler burda.

Lüften istikararlı ve vefalı olalım.

Evet Nonda kötü olabilir ama bir zamnalar Anaconda diye bağıranların şimdi küfretmesini,hakaret etmesini kınıyorum.

Nonda nın açıklaması: Adnan sezgin benimle birşey konuşmadı. Şayet beni göndermek gibi bir niyetleri varsa 6 aylık alacağımı alır ancak öyle giderim. Demiş

Kaynak telegol muhabiri

başka bi yerde 8 aylık diyor.8 aylık alacağımı alırsam giderim demiş

Haftaya şu Denizli'yi paramparça etmemiz gerekir.

Geri
Üst Alt