TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Nonda nın açıklaması: Adnan sezgin benimle birşey konuşmadı. Şayet beni göndermek gibi bir niyetleri varsa 6 aylık alacağımı alır ancak öyle giderim. Demiş

Kaynak telegol muhabiri

Kimler parasını almadan gitmiyorki sadece türk topçular yapar parasını almaz uefa ya başvuru yapmaz artık dikkatli transferler yapıyoruz elde kalanlar nonda ve leo bunlardan kurtulrusak mükemmel olucak :2_thumbs_up_-_anima

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Nonda nın açıklaması: Adnan sezgin benimle birşey konuşmadı. Şayet beni göndermek gibi bir niyetleri varsa 6 aylık alacağımı alır ancak öyle giderim. Demiş

Kaynak telegol muhabiri

Yallaaaaan, Yalan soyluyorlar.

Abi birde Leo Franco neden özür dilemedi demişsin dostum ama belki sonra dilemiş olabilir bu pozisyona bakıp Leo'yu yargılamak çok büyük haksızlık

Zaten benim eleştirdiğim nokta. Kaleciliğine falan bir şey demedim. Normal, orta zekalı bir insan o pozisyonda topa öyle vurmaz. Ha diyelim bir terslik oldu vurdun ve o top gitti senin arkadışın suratında patladı gidip özür dilersin. Sen onuda yapmayıp kıçını döner gidersen Orta zekalı biri değilsindir sen. Neill in gözlerinden Bu adam gerizekalı dediğini okudum. İnşallah biri yükler de izleriz beraber.

Nonda nerden anlasin 30 cm tezahürathini :D.

Abi öyle diyorsunda Nonda o tezahüratı biliyor hatta açıklamıştı bunu sanırım Galatasaray dergisine,ayrıca bu maçtan önce iyi oynadığı maçlarda 30 cm tezahüratı yapıldı onun için..

onu bunu bilmemde bu senenin fiyasko transferi leo franco yu yollasınlar.ufuk bundan çok daha iyi

Elano'nun oyundan çıkmasını problem edeceğini zannetmiyorum.Sonuçta profesyonel bir adam Nonda'yı öldürmemek adına olduğunu biliyordur...

Arkadaşlar maçı izleyemedim..

Elano nasıldı?.. Gene pasif miydi?..

Maç içinden bilgiler verebilirmisiniz :)

Beyler dev derbi başlıyor bu arada

Ronaldinho şovu izleyin şimdi

Rıdvan iyice saçmalamaya başladı.Maçı fenerli gözüyle anlatıyor.Böyle medyada söz sahibi insanların taraflı yorum yapmaları çok üzücü

Elano'yu tam kazanmışken eğer tekrar kaybedersek üzülürüm,neyse ki Lincoln yok,adam profesyonel,içine attı.Neill çok iyiydi,Caner inanılmazdı,Hakan Balta toparlanmış,Arda etkisizdi ama maçı çeviren golü attırdı,Elano müthişti çıkana kadar,Jo bize çok yararlı olacak belli etti kumaşını,çok top gelmesede.Nonda ya ise tek kelime lütfen git bu gece.

Elano resmen çöktü moral açısından,yüz ifadesi herşeyi anlatıyordu maçın en iyi oyuncularından biri çıkartılıyor garip.

Ben Hıncal Uluç a sinir olurdum ama; sanırım teknik direktörümüz hakkında ki yorumları doğru.

onu bunu bilmemde bu senenin fiyasko transferi leo franco yu yollasınlar.ufuk bundan çok daha iyi

Kesinlikle katılmıyorum dostum bence soğukkanlı bir kaleci,ayrıca tam bu zamanda kaleci değiştirirsek üzülebiliriz sonra...

çıkana kadar caner le birlikte maçın en iyisiydi kardeş. pres yaptı çalım attı top çaldı şut çekti.tek gol eksikti:)

Yaaa, Bu ne dikmisler Ligtv'de 4 lavugu maç sonrasina. Sansal ve Erman GERI DONSUN!!!!!!

Maçın özeti : Nonda kazanmak istemedi. Rijkaard Nondayı kazanmak istedi. Elano mevkiisini kazanmak istedi. Caner maçı kazanmak istedi.

Bu karlı sahada kendi evimiz bile deplasmana döndü 3 puan büyük kazanç.Oyun da gayet iyiydi.Önceki maçlara oranla daha az pozisyon verdik.Bu Neill'ın gelişi yüzünden mi yoksa sahanın kötülüğünden dolayı Antep'in hücuma çıkamayışından mı haftaya belli olur zaten :)

Nonda zaten iyi değildi bu gidicek söylentileri daha da kötü etkilemiş adamı.Bir maçla adamı da bitirmeyelim arkadaşlar.Şu maçı izleyip kızarken 1-0 kazanıp şampiyon olduğumuz Fenerbahçe maçını da unutmayalım.Kaldı ki hemen göndermeler şutlamalar gelmiş kafadan.Heralde şutlayanlar takıma girip Avrupa Liginde santrafora geçicekler Baros Kewell sakatken...

Elano'nun da çıkışını çok sorun ediceğini sanmıyorum çünkü tamamen Nonda'yı kazanmaya yönelik bir değişiklikti bu.Penaltıyı bilerek kaçırdığı konusuna ise bişey söylemek bile istemiyorum sadece pes diyorum...

Jo girdikten sonra ligde çok iş yapıcağının sinyallerini verdi.Caner'e söylenecek hiçbirşey yok helal olsundan başka.Kewell'ın da sakatlandığı şu dönemde hızır gibi yetişti.İki topu yapamayan deli dana gibi koşmaktan başka bişiy yapmayan Barış'a savaşıyor diyenler önce bi Caner'i izlesinler.Aynı anda hem nasıl savaşılır hem nasıl iş yapılırın dersini veriyor çocuk.

Leo Franco kalitesini (!) belli etti zaten yine boşa çıkarak topu resmen Neill'a nişanlayarak.Allah sezon sonuna kadar yaptı işimizi.

Bence yönetim hepimizi ters köşeye yatırarak bir orta saha alırsa daha iyi olacak galiba.Barış ya da Ayhan ile olacak iş değil bunlar.Topal ile Sarp da aynı anda olmuyor.Bence bir orta saha şart...

Maçın belki de en iyisiydi Elano.Antep 10 kişi kaldı.Bir atakları bile yoktu.Yüklendik.Penaltı kazandık.Nonda atamadı.Sonra herkes Nonda'nın çıkmasını beklerken Elano çıktı oyundan.Tabii moral sıfır..Allah'tan Mustafa Sarp golü attı da 3 puanı aldık.

Geri
Üst Alt