TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Hakan Sükür yine Yönetime Salliyor..!!!! Benim Gözümde Hakan Sükür siradan bir Futbolcu olmustur. Siniri asti artik..!!

Artık yönetime sallayan adam vicdansızdır zaten Hakan Şükürün bir acısı var bu yönetimden ama yönetim adına heykel yaptırmayı bile teklif etti ona..

ah Hakan Şükür ah sende satıyorsun bizi :mad:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

yahu nonda ıslıklanacak diye takımın kilit adamı çıkar mı.

tabiki bilemeyiz ne düşündüğünü hocanın ama,soruyorum işte varmı bir açıklama yapabilecek.şundan dolayı şöyle düşün diye.barış nonda ve arda dururken canerle beraber takımın en iyisi elano çıkar mı ? elanodan sonra takımın performansı düşmedi mi.golü bulduk allahtan duran toptan.elano çıkana kadar takım mütiş tempolu oynadı bence.

Hıncal a sövüyoruz sonra... Verirsen Hıncala -Ahmet e fırsatı onlarda sallarlar haklı olarak. Dediklerinin -Dediklerimin- aynısını Hıncal söyleyecek pazartesi.

Elano bugün maçın en iyisiydi ,GALATASARAYA geldiği günden beri en iyi futbolunu oynadı ama,Rıjkaard oyundan çıkardı ve bu hatayı Rıjkaard gibi bir isim yapıyor.

Bu zeminde ve buz gibi havada ancak böyle bir maç oynanabilirdi. Takımımız çok iyi mücadele etti. Ama Gaziantep'i de tebrik ediyorum. 56 dakika 10 kişi oynamalarına karşın özellikle defans anlamında iyiydiler.

Nonda'yı yorumlamak istemiyorum, kötüydü. Ayrıca Arda da çok silikti ama asistini yaptı. Caner maçta çok hareketli ve etkiliydi. Elano da görevini iyi yaptı. Bence de çıkarılmamalıydı. Ama Rijkaard, zaten oyun kontrolümüzde olduğundan bir forvet daha oyuna alarak gol bulabileceğini düşünmüş olabilir. Geri kalan oyuncularımız da iyi mücadele ettiler.

Arkadaşlar galibiyetin tadını çıkarın Nonda'yı kafanıza takmayın adamın son maçıydı belli o kendi yoluna biz kendi yolumuza gidicez ama önemli olan iyi hatıralarla ayrılabilmek..

Nonda'ya benim gibi sakin bir adamı bile çıldırttı. Neill'i iyi oynadı, pasları güzeldi ve soğukkanlıydı defansta güven verdi. Elano süper oynadı keşke penaltıyı o kullansaydı.

Aslında iyi ki Nonda attı ki gördü herkes artık bitmiş olduğunu, (bir penaltıya dayanark söylemiyorum.)

Elano konusunda sıkıntı yaratacak bir durum yoktur sanırım.Rijkaard Elano'ya biraz haksızlık yaptı bence.

Giovani Dos Santos gel artık :)

Herhalde maçla ilgili akılda en çok kalan an Elano'nun çıkmasıydı. Herkes gibi bende çok şaşırdım. En iyisi idi takımın ve geldiğinden beri en iyi oyununu oynuyordu ki Kenara geldi.

Nonda'yı çıkarmamasının iki sebebi olabilir. Gitmeyecek Nonda ve bu yüzden O'nu kazanmak istedi. Diğer sebepte güzel bir veda olsun istedi hocamız. İkisi de(her ne kadar ikincisi profesyonel bir tercih gibi gözükmesede) bence güzel sebeplerdi bu yüzde Nonda'yı çıkarmamasını anlayabiliyorum.

Ancak O ana kadar sahada çıkması gereken kişiler Arda ve Barış gibi duruyordu. Bunlardan birini çıkarmamasını garipsedim.

Gelelim oyuna.. Bu şartlara rağmen takımın performansı beni çok mutlu etti. Sabırla yerden oynayan, pas yapan ama üretemeyen bir takımdık. Lakin golün geleceği de belliydi.

Özellikle Elano ve Caner'e değinmek gerek. Elano bugün tam anlamıyla "Xavi" rolünde idi. Mükemmel oynadı. Takımın maestrosu görünümünde idi. Güzel bir zeminde Arda,Keita ve Baros hatta Kewell ile neler yapar hayal edemiyorum.

Ve Caner.. Kewell'ın veliahtı. Eğer Dos Santos Kewell yok diye düşünülüyorsa çok yazık. Caner daha iyi oyuncu. Evet çok net söylüyorum Caner daha iyi. Tam bir kanat. Gözünüzün önüne Sevilla futbolcu fabrikasının son ürünü Capel'i getirin ve Caner ile kıyaslayın. Ne eksiği var? Bu çocuk daha 17 yaşında yabancılar tarafından bile keşfedildi buna da dikkat çekmek istiyorum. Ve düzenli forma giyen Caner'in Arda'dan dahi çok piyasa yapacağına inanıyorum.

Taraftarda Nonda'yı ıslıklama anı hariç teşekkürü haketti bence. Nonda kötü kabul ama saygıyı herkesten belkide daha da çok hakeden bir isim

Bir teşekkürde stat görevlilerine. İstemeseydik bu maç Keita ve yeni transfer gelene kadar oynanmazdı emin olun. Helal Olsun bizede bu yakışırdı.

Ayağınza sağlık..

Her şey iyi gidiyor Allah'a şükür.Futbolda kazandık,basketbolda kazandık,tekerlekte de kazandık.

Yahu şimdi Elano küserse ne yaparız bilmiyorum..

Ömer üründül Gs-İbb maçında da böyle konuşmuş muydu acaba hakem hakkında bunlar ufak şeyler diyordu

Maçın stresiyle hernekadar Nonda'ya bağırıp çağırsak da elinden geleni yapmaya çalışıyor.Fazla birşey beklemeyin forvetimiz yokken.Bu sezon takımımızı beğendiğim tek lig maçı oldu.Daha önce hiçbir maçta iyi oynadığımızı hatırlamıyorum malesef.Hatta organize golümüz yok gibi hala... Bu hava şartlarında Elano'nun bu oyunu şaşırttı açıkçası.Ayrıca Caner'in sol kanada gelmesi takım savunmasını güçlendirdi farkındaysanız.Kewell yardım etmiyordu ve eksik kalıyorduk. Kaliteli Türk oyuncuların çokluğu herzaman avantaj takımımız için.Fakat bu asla Barış,Ayhan,Uğur ve her ne kadar gol atsa da Mustafa ile olmaz.Takımımızda ciddi bir şekilde kalite uyumsuzluğu var. Üzülerek söylüyorum ki Emre Belözoğlu veya Murat Ceylan (keşke) gibi bir orta saha bize ilaç olacak futbolcular.

o değilde şu neteveye mail atsak organize olsak da rıtfanı yorumcu olarak istemediğimizi belirtsek, GS hakkındaki tarfsız(!) yorumlarını kanıt olarak gösterebiliriz. nasıl erman maratonda çıkmıyorsa rıtfanıda istemiyoruz en azından bizimi maçlarımıza yorum yapmasın çıldırıyorum. izleme diyecek arkadaşlara peşin söyleyeyim deve kuşu değilim kafam toprağın altındayken saklanamıyorum.

Elano cidden bana acayip bir umut verdi bugün.Şampiyonluğa inancım arttı.Daha Keita dönecek.Kewell elbet iyileşecek.Hele bir de Baros dönerse düşünemiyorum ben bu takımı.

o değilde şu neteveye mail atsak organize olsak da rıtfanı yorumcu olarak istemediğimizi belirtsek, GS hakkındaki tarfsız(!) yorumlarını kanıt olarak gösterebiliriz. nasıl erman maratonda çıkmıyorsa rıtfanıda istemiyoruz en azından bizimi maçlarımıza yorum yapmasın çıldırıyorum. izleme diyecek arkadaşlara peşin söyleyeyim deve kuşu değilim kafam toprağın altındayken saklanamıyorum.

Ne diyor bu adam yine?

Elano'nun oyundan çıkış şekli Lincoln'ün Hamburg maçında ki çıkış şekline çok benziyordu ama Elano Lincoln gibi değil çok profesyonel bir oyuncu.

Geri
Üst Alt