TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cezayir dunyalari kaciriyor dk 107 3-2 onde cezayir

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

valla ben keita finale gitsin diyorum ama cezayir iyi basıyor bu aarada

aha sakatlandı cezayir kalecisi

30 liraya Kapalı Üst'ten maç izlemek kadar büyük bir keyif yok. Yeni Açıktaki taraflarlara Kapalı'nın kapılarını açan yönetimimize teşekkürler.

Baskılı olduğumuz maçı hak ederek aldığımızı düşünüyorum.Böyle bir zeminde pozisyon yaratmak zor olabiliyor.Ama birçok pozisyona girdik,bunları gole çeviremedik.Penaltıyı Elano'nun kullanacağını düşünüyordum,ancak Nonda kullandı ve başarılı olamadı.Gol burada da gelmedi.75.dakikada kulladığımız bir duran top organizasyonu ile arka direkte topa dokunan Mustafa, 3 puanı getiren oyuncumuz oldu.Maçın adamlarına gelince, Caner ve Elano diyorum.Caner sol tarafı çok iyi kullanıyor.Çok istekli ve mücadeleci bir yapısı var.Elano da geriye geldi, top çıkardı,top çaldı.Birçok isabetli şut çekti.O da çok istekliydi.Neill'ın da ilk maçı olmasına rağmen Servet ile defansta iyi oynadılar.Neill, nerede ne yapması gerektiğini iyi biliyor.İlerleyen zamanlarda da oyun kurmayı Servet'den yavaş yavaş alacaktır diye düşünüyorum.Jo da oyunda olduğu sürece istekli gözüküyordu.Bundan sonra daha fazla şans bulacaktır.

Zorlu hava şartlarında iyi mücadele ve duran toptan golü bulduk ve bence çok çok önemli bir 3 puan aldık,herkeze tebrikler.

Keita elendi...:):( soluyla doksana takmis 2. golde...

soluyla ne vurmuş be 90a hakkaten

Baskılı olduğumuz maçı hak ederek aldığımızı düşünüyorum.Böyle bir zeminde pozisyon yaratmak zor olabiliyor.Ama birçok pozisyona girdik,bunları gole çeviremedik.Penaltıyı Elano'nun kullanacağını düşünüyordum,ancak Nonda kullandı ve başarılı olamadı.Gol burada da gelmedi.75.dakikada kulladığımız bir duran top organizasyonu ile arka direkte topa dokunan Mustafa, 3 puanı getiren oyuncumuz oldu.Maçın adamlarına gelince, Caner ve Elano diyorum.Caner sol tarafı çok iyi kullanıyor.Çok istekli ve mücadeleci bir yapısı var.Elano da geriye geldi, top çıkardı,top çaldı.Birçok isabetli şut çekti.O da çok istekliydi.Neill'ın da ilk maçı olmasına rağmen Servet ile defansta iyi oynadılar.Neill, nerede ne yapması gerektiğini iyi biliyor.İlerleyen zamanlarda da oyun kurmayı Servet'den yavaş yavaş alacaktır diye düşünüyorum.Jo da oyunda olduğu sürece istekli gözüküyordu.Bundan sonra daha fazla şans bulacaktır.

Zorlu hava şartlarında iyi mücadele ve duran toptan golü bulduk ve bence çok çok önemli bir 3 puan aldık,herkeze tebrikler.

Elano, Caner çok iyiydi yoğun kar yağışına rağmen.

Mustafa Sarp iyi oynadı, yerinde ve düzgün hamleler yapıyor.

Neill a fazla iş düşmedi ama çok sakin oynuyor sevdim onu.

Uğur sağdan çok iyi bindirmeler yaptı.

Hakan Balta eski formunu yakalamaya başladı.

Arda vasatın biraz üstünde oynadı.

Nonda çok formsuzdu.

Barış çabaladı koşturdu.

Ayhan yine top kaptırdı.

Jo'ya fazla top gelmedi ama Arda'ya attığı ara pas güzeldi.

Emre Çolak oyuna girdikten sonra güzel ara paslar denedi kendine güvenmesi iyiye işaret.

Maçtan izlenimlerim..

Dualarımız gerçek oldu. Keita'mız geliyor.

haftaya şu 11 i görmek istiyoruz.

.......................Ufuk.........................

Sabri........Neill.............Servet.......H.Balta

......Arda...........M. Sarp..............Elano....

Keita.............................................Caner

.........................JO Alves.......................

şu 11 le herkesi dağıtırız. Fener ve BJk den net 1 gömlek iyi.

Takımda sırıtan tek oyuncu Barış.Tamam mücadele ediyor,istekli sağ kanatta oynamak istiyor ama hiçbir çalım vb. girişimlerdee bulunmuyor.Biraz tekniği olsa neler neler yapar,ama Barış böyle bir oyuncu,Kendini biraz geliştirebilse..:rolleyes: Çok mu geç acaba ?

Maçın istatistikleri varmı arkadaşlar elinizde? Paylaşırsanız sevinirim.

Bu maçta teknik anlamda çok saçma işler oldu. Nonda'yı kazanmak için Elano'yu kaybetmeyi göze almak ne kadar akıl işi? Elano daha genç o alışır diye mi düşündü Rijkaard? Nonda'yı kazanmak? Nonda hiç bizim olmadı ki kaybedelim kendini düşündü devamlı. Nereden çıkartıyorsun diyenlere bir maç sonu kendisine geldiği ilk maçında penaltı ikram eden Hakan Şükür hakkında atıp tuttu milyonların gözü önünde hemde! Mikrofonları gördüğünde "Giderim, Türkiye'de başka takımda da oynarım, eski hoca ..." gibi cümleler kuruyor ve bu tip oyuncular gittiği hiçbir takımı benimsemeyen, rüzgargülü gibi oyunculardır. Nonda bu maçta Jo oyunda olsa penaltıyı ikram eder miydi Jo'ya? Bence etmezdi.

Teknik direktörler cerrah gibidir o yüzden elindeki neşteri düzgün kullanmalı Rijkaard çünkü herzaman bu akşam ki gibi şanslı olmayabilir. Rakibimizden 1 puanda olsa gerideyiz Nonda gibi bir oyuncuyu kazanmaktan önce buna odaklanmalı. Kim ne derse desin Arda'ya kaptan olması, 10 numarayı alması, ücretinin artması yaramadı içindeki ateş sönmüş. Herşeyde tavan yapmış ununu eleyip eleğini asacak almadığı kupa kalmayan 35'lik bir yıldız gibi adeta. Kazanmak istediği şeyler için çalışmasına gerek kalmamış çünkü kazanmak istediği herşeyi hiçbirşey yapmasına gerek kalmadan o'na altın tepsiyle sunmuş yönetim.

Neill iyi bir oyuncu uzun toplarını beğendim. Jo oyuna girer girmez çok güzel bir pas çıkardı defanstan. Takıma alışınca alınacak fayda daha fazla olacak. Leo Franco'ya kızamam önündeki stoperlerin değişmediği hafta yok neredeyse nasıl alışsın bu adam? Emre Çolak'ın Galatasaray'da pişiyor olmasına seviniyorum çünkü piştiğinde kim kullanacaksa o kişinin yetiştirmesi daha mantıklı.

İşler yine karışacak.Keita da döndüğüne göre Elano veya Arda'dan biri yedek olur bence.Caner bayağı iyi çünkü nazar değmesin.

valla elano değişikliği cidden bir skandal kimse kusura bakmasın. ama herkes hata yapabilir, hemen rijkaard hakkında atıp tutmasın kimse, sizin izlediğiniz kadar maça çıktı adam.. biraz saygı..

Geri
Üst Alt