TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Lakayt değil de moralsiz gibi geldi bana. Maçın başında kaçırdığı pozisyondan sonra iyice bozuldu. Zaten Denizli Belediye maçında da çok formsuzdu, çok gol kaçırmıştı. Belli ki son gelişmelerin farkında ve buna oldukça fazla üzülüyor. O kadar kötü olmasına ve penaltı kaçırmasına rağmen Rijkaard'ın onu oyundan almamasıda taktire şayan birr durumdur bana göre.

Edit.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Rikaard'ın oyun da tutması cok ıyı oldu bence oyuncusunun arkasında durdu nonda formsuz bır vakıt gecırıyor bence hemen bır kalemde sılıp atmamalıyız elbet kendıne gelecektır..

"Onda bunda şundadır, şunda bunda ondadır, Fenerbahçe bu sene senin kocan NONDA'dır".. Bunları hemen unutmayalım her oyuncu kötü zamanı vardır. Sahip çıkalım, gidecekse de krallar gibi ugurlayalım!

Nonda'yı oyundan almadığı için Rijkaard'ı. Penaltıyı ona attırdığı için Arda'yı tebrik ediyorum. Evet, maç berabere bitseydi de aynı şeyi söyleyecektim. Zira maç berabere bitebileceği gibi Nonda da o penaltıyı atabilirdi. Ayrıca anormal bir durum da değildi. Bir numara Elanoysa iki numara Nonda kullanır penaltıyı. Bu tepki skor taraftarlığının ne derece olduğunu gösteriyor. Herkes diyor yeni transfer gelecek vs. Diyelim ki gelmeyecek, bu Nonda'ya kalırsın o zaman, onu kazanmaya çalışmaktan doğal birşey var mı? Ayrıca transfer gelecek olsa bile herşey üç puan değildir. Galatasaraylı olmak da bunun bilincinde olmaktır.

Takimizi tebrik ederim galibiyyetden dolayi. Fazla pozisyon bulamadik, penalti kacirdik ama yine de yendik. Nonda topun basina gectigi an icime subhe dusmustu zaten. Oyunda en iyiler Elano, Caner ozellikle. Caner'in opsiyonunu bir gozden gecirmek lazim. Takimin banko oyuncusu olma potansiyeli gordum onda. Defansa da yardima kosa biliyor. Yeni transferlerimiz de oynadi. Neill'in ilk oyununda gol yemememiz guzel. Jo ise bir seyler yapmaga calisti. En onemlisi ikisi de aylardir bu takimda oynuyor gibi bir izlenim verdi. Umarim boyle devam eder.

Nonda'yı oyundan almadığı için Rijkaard'ı. Penaltıyı ona attırdığı için Arda'yı tebrik ediyorum. Evet, maç berabere bitseydi de aynı şeyi söyleyecektim. Zira maç berabere bitebileceği gibi Nonda da o penaltıyı atabilirdi. Ayrıca anormal bir durum da değildi. Bir numara Elanoysa iki numara Nonda kullanır penaltıyı. Bu tepki skor taraftarlığının ne derece olduğunu gösteriyor. Herkes diyor yeni transfer gelecek vs. Diyelim ki gelmeyecek, bu Nonda'ya kalırsın o zaman, onu kazanmaya çalışmaktan doğal birşey var mı? Ayrıca transfer gelecek olsa bile herşey üç puan değildir. Galatasaraylı olmak da bunun bilincinde olmaktır.

İmzamı atıyorum renktas :2_thumbs_up_-_anima

Ben şortlardaki reklamı yeni gördüm vallahi :)

Gs Bonus.

Hem sakatlık olmadı hem de 3 puan bizim.Daha ne olsun :)

Maçta en çok hoşuma giden olay(golden sonra tabi) altyapıdan gelen genç yıldızımızın oyundan çıkarken oyuna yine altyapıdan gelen yıldız adayımızın oyuna girme anıydı.

Hem sakatlık olmadı hem de 3 puan bizim.Daha ne olsun :)

Maç sırasında oluşan çeşitli sakatlıkları nedeniyle Barış Özbek, Shabani Nonda, Hakan Balta ve Caner Erkin’in dün akşam soyunma odasında başlanan tedavilerine bu sabah sağlık merkezinde devam edildi.

Maçta en çok hoşuma giden olay(golden sonra tabi) altyapıdan gelen genç yıldızımızın oyundan çıkarken oyuna yine altyapıdan gelen yıldız adayımızın oyuna girme anıydı.

O an güzeldi evet.E.Çolak bence o adrenalini yüksek anlarda iyi kaldırdı maçı.Kutluyorum kendisini.

Spor yazarlarını okuyorum şu an. Bu yazarlar (bunlara yazar diyenin..) futboldan anlamıyorlar.

Birisi demişki bu havada pas futbolu mu oynanır, doldur boşalt oynamalıyıdı; bir diğeri de; Galatasaray doldur boşaltdan başka bir şey oynamadı.

Nasıl oynadı onu değerlendiremem ama Galatasaray nasıl oynarsa oynasın laf geçirmek için beklediklerini görüyorum.

Bu kadar cahil olunmaz yaa. Ben bile oturur daha iyi bir futbol maçı değerlendirmesi yazarım. Bir de bu adamlar bu saçmalamalardan para kazanıyor.

Önemli bir şeyleri yoktur umarım.Önemli bir şeyleri olsaydı maça devam edemezlerdi bence.Ufak tefek darbelerdir inşallah.

Ya Arda'yı oynadığı futbolla eleştirin.Dün havasında değildi ortalama bir oyun ortaya koydu ancak yine asistini yaptı.Ama kimileri geliyor Arda şöyle Arda böyle.O küfrettiğimiz medyadan ne farkınız kalıyor?

boyle zor kosullarda futbolcularda cok zorlandı macı kazanmamız gerekyordu bız de kazandık yenı transferlerı begendım

tüm eksikler ve saha şartlarına ragmen çok iyi mücadele ettik istekliydik ve hakettik.çok önemli bi 3 puan dı güzel oldu.

Ben de maçtan önce maçın oynanmaması görüşünde olanlardandım. Hem zemine bir oyuncu daha kurban vermekten hem de olası bir puan kaybından endişeleniyordum. Maçın her bakımdan kayıpsız kapatılmasına sevindim.

Böyle bir zeminde böyle bir oyun beklemiyordum açıkcası. Beklediğimden daha güzel, daha pozitif oynadığımızı söyleyebilirim. Peki mükemmel mi oynadık? Hayır ancak bu sahada da bu kadar total futbol oluyor. Bence maçın önemli notlarından biri de buzlu ve futbola elverişsiz zemine rağmen yerden, paslı oynamaya çalışmamızdı. Pekala top da şişirebilir, rakip takımın hata yapmasını bekleyebilirdik diğer takımların yapacağı gibi ancak takımın başında Rijkaard varken böyle birşey beklemek abes olurdu sanırım. Ben Mehmet Demirkol gibi yazarların aksine sahada öyle bir oyun görsem büyük hayal kırıklığı yaşardım.

Elano-Jo değişikliğine iki taraftan bakmak istiyorum. Öncelikle kötü oyununa rağmen Nonda'yı oyundan çıkarmayışını takdir etmek isterim. Nonda'nın kaçırdığı pozsiyonlar ve penaltıdan sonra statta yuhlanmaya başlandığını hepimiz fark etmişizdir. Eğer Rijkaard yerine popülist ve tribünlere oynayan bir teknik direktör olsaydı Nonda'nın 90 dakikayı tamamlaması mümkün değildi. Onu oyundan çıkarır, tribünlerin takdirini alırdı. Nonda ise fizik olarak çökmüş olmanın yanında ruhen de artık çökmüş olurdu. Eğer çıkan oyuncu Nonda olsaydı onun nasıl yuhlanacağını çok iyi hayal edebilyorum, onu 90 dakika oyunda tutmasını da buna bağlıyorum. Nonda'yı oyunda tutarak bütün suçu kendi üzerine almayı göze almayı, onu çıkararak alkış almaya tercih etti Rijkaard. Bu hocalığından çok nasıl bir insan olduğunu gösteriyor bence. Öteki taraftan bakarsak ise çıkan oyuncunun kesinlikle Elano olmaması gerektiğini düşünüyorum. Neden Barış'ı değil de Elano'yu çıkardığını pek anlayamadım. Böyle bir zeminde fizik gücü yüksek tutmak istemiş olabilir ancak Elano o dakikaya kadar gerçekten sahanın en iyilerinden biriydi hatta Caner'le birlikte en iyisiydi. Ben Elano'nun ne olursa olsun sahada kalması gerektiğini düşünüyorum.

Jo'nun bize sadece 4 ay da olsa büyük katkı vereceğini düşünüyorum. Uzun boylu ve teknik. Hava toplarında bir pivot kadar olmasa da Baros ve Nonda'ya göre daha etkili. çalımları, şutları olsun yerden de çok etkili ve hızlı bir oyuncu. G.Antep maçında sadece kendisine oynamadı, etrafına da iyi top dağıttı diyebiliriz. Tam aradığımız forvet tipi diyebilirm kendisine. Kişilik olarak ise biraz savruk biri takip ettiğim kadarıyla. Biraz Kazım'ı andırıyor diyebilirim. Çok olası görmesem de bonservisini almamızı isterdim ancak yine de. Neill'e ise çok fazla iş düşmedi ilk maçında ancak güven verdi diyebilirz. Bir kaç maç sonra performansı hakkında daha sağlıklı yorumlar yapılabilir. Caner hakkında ise söyleyeceğim tek şey "Ne yapın, edin bu çocuğun bonservisini alın!". Son birkaç maçtır sol taraftaki Keita'mız gibi kendisi ve henüz 20 yaşında ve türk olduğunu düşünürsek kaçırılmaması gerek. Diyorum ki acaba Kayseri'de veya Bursa'da olsaydı ne kadar isterlerdi? 10 milyon? 15 milyon? :)

Geri
Üst Alt