TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Abi şu ana kadar burda yazılanlara bakarak yorum yaptım ama özeti izledim de denizli öyle aman aman bi pozisyona girmemiş garanti denebilicek yani abartıyonuz sanki tepkiyi

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Rıdvan yine saçmalamaya başladı,Caner-Jo-Gio kiralık Kewell'ın sözleşmesi bitiyor sene sonunda bu oyuncuları tutmak için 50 milyon euro gerekirmiş.Caner böyle oynarsa Cska 10 milyon euro istermiş diyor.

Bu adamın hiçbirşeyden haberi yok öyle sallıyor,madem çıkıp konuşuyorsun önce bilgi topla sonra konuş..

Abi şu ana kadar burda yazılanlara bakarak yorum yaptım ama özeti izledim de denizli öyle aman aman bi pozisyona girmemiş garanti denebilicek yani abartıyonuz sanki tepkiyi

Beklentiler çok yüksek olduğu için böyle oluyor. Sabretmeyi öğrenmek lazım.

Acaba eğer Barcelonadaki gibi olsaydı da ligi 15. bitirseydik neler olurdu.

Gio çok can yakacak bence onun hızı ve tekniği bu ligin çok üstünde. Oynayabileceği adamlarla iletişimlerini iyi ayarlarlarsa (Elano, Arda, Kewell, Keita, Baros , Jo, Caner) çok güzel futbollar izleriz gibime geliyor.

Kumaşı belli ama çok çalıma girdi, çok bencil oynadı. Ama topla birlikte çok süratli bir oyuncu.

Gio çok can yakacak bence onun hızı ve tekniği bu ligin çok üstünde. Oynayabileceği adamlarla iletişimlerini iyi ayarlarlarsa (Elano, Arda, Kewell, Keita, Baros , Jo, Caner) çok güzel futbollar izleriz gibime geliyor.

Katılıyorum top Gio'nun ayağına yakışıyordu bazı pozisyonlarda geçebilse adamı iyi tehlike yaratıcaktı

herkes elestirebilir ama hepimizin ayni düsündügü bir nokta leoyla bu isin gitmiyecegi

umarim rijkaard da bunu fark eder

Ardanın son dakikada ki çalımı süperdi :D:D

Rıdvan yine saçmalamaya başladı,Caner-Jo-Gio kiralık Kewell'ın sözleşmesi bitiyor sene sonunda bu oyuncuları tutmak için 50 milyon euro gerekirmiş.Caner böyle oynarsa Cska 10 milyon euro istermiş diyor.

Bu adamın hiçbirşeyden haberi yok öyle sallıyor,madem çıkıp konuşuyorsun önce bilgi topla sonra konuş..

Caner : 3.5 milyon euro

Jo: 9 milyon euo

Gio: 5.5 milyon euro

Toplam: 18 milyon euro ve vadeli olacak. Rıdvan'ın matematiği bayağı iyiymiş.

Trt1de Saat kacta tekrarini göstercek Stadyum.

Bilen varmi?

Rijkard´in degisiklerinde herseyi anliyorum ama su Elano-Ayhan degisikligini bi türlü anlayamiyorum.. Her Mac ayni gereksiz degisiklik..

En zayıf halkamız Franco.Bunda herkes hemfikir galiba.

Abi kim gelsin takımın başına Yılmaz Vural mı ?

Türkiye gibi bir ülkede hatası varsa bile söylemeyeceksin burda tek hatada adamın kellesini uçuruyorlar bunu göz önünde bulundurmalı herkes...

Taraftar ve yönetim takımın arkasında durursa kimse kimseyi bir yere yollayamaz.

ben takımın başına ahmet yada mehmet gelsin demiyorum ben eleştiriye niçin tahammülünüz yok diyorum?

Eleştirmek bir sanattır ve burası da bir eleştiri platformudur,herkes saygılı olduğu sürece istediği eleştiriyi yapabilir.

Biz burda Frank hocamızı genel olarak kötü yönde eleştirmiyoruz maç bazında eleştiriyoruz ve bu gayet normal ,çünkü futbol bu akşam fiyaskoydu ve bunun bir sorumlusu vardı o da Frank hocamız tabi ki neden kötü oynuyoruz diye soracağız.?

Beklentiler çok yüksek olduğu için böyle oluyor. Sabretmeyi öğrenmek lazım.

Acaba eğer Barcelonadaki gibi olsaydı da ligi 15. bitirseydik neler olurdu.

Allah korusun klüb binasını yıkarlar :D:D

Ama hakikaten adamlar baya yormuşlar kendilerini özellikle fenev maçından sonra hırs yapmışlar ama işte aman aman bi pozisyonlarıda yok %100 gol olur diyebiliceğmiz yapmayın arkadaşlar sallamayın takıma çok eksik var her şey iyi olcucak bence.

Leo franco son dakikada bi sarı daha yese maçın skoruna etki etmese rijkaard da onu keita gibi cezalandırsa filan diye dua ettim

Ben de öyle tahmin ediyorum çok sinirlendi Rijkaard, Kayseri maçında kalede Aykutu görebiliriz.

Geri
Üst Alt