TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Çaycı'nın katkısı = Rijkaard'ın katkısı ? :D

Bu yorumlara verilecek en iyi cevabı sahada vereceğiz inşallah.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Ligtv bizim penaltimizi göstermedi

2 kırmızı çıkmalı diyorlar tv8 de

Bu arada penaltıyı vermedi çakallar herif elle çıkardı bu eller neden görülmez bilmiyorum

Jo'nun tek eksiği "pres" yapamaması. Buda zorladı orta sahayı bunu görememiş olamazsınız. Ne zaman 4-6-0'a dönüp Caneri öne aldık o zaman Denizli top yapamadı pres ve hareketli oyunumuzdan dolayı.

TEKRAR SÖYLÜYORUM : 4-6-0 ile başlasaydık oyuna ilk yarı 2-3 farkı bulurduk. Santos ve Arda ayrıca Barış son 10dk efsane boşluklar yakaladılar ama Barış ve Arda'nın pas hataları sebebiyle golü bulamadık biraz da Denizli savunması ile kaleci Özden çabası.

Kesinlikle çok haklsıın bu akşama göre Jo pres sever bir oyuncu değil sanırım bu da rakip takıM daha kolay çıkmasını kolaylaştırdı bu akşam,kesinlikle bu konuda haklısın.

Yalnız Gio ilk maçı olmasına rağmen iyiydi bence ya beyler yani adam topu ayağına aldığında anlaşılıyor bir tehlike yaratacağı

Simdi bu Yorumu bahane olarak algilayan olacak ama olmasin lütfen.. Ben Galatasaray cok berbat oynuyor diye yazdim..

Ama Hakemler haala Galatasaray´in rakiplerine sert oynamalari icin haala izin veriyor.. Her mac ayni olaylar.. Kolay Kolay cikmayan Kartlar ve Rakibin Rahat bir sekilde Sert oynamasina izin verilen Yönetim...

Caner ve Lucas Neilll´in bu macta ayagi kirilabilirdi..

Ataklarımızın yarısını kesti hoca.İlk yarı Caner'e yapılan bir hareket var olamaz böyle bir şey.Bunun benzeri 2. yarı da yapıldı kart dahi çıkmadı.İlle birinin ayağının kırılması mı lazım? Penaltıyı falan hiç saymıycam çünkü o pozisyonda kaldım.

Jo'nun tek eksiği "pres" yapamaması. Buda zorladı orta sahayı bunu görememiş olamazsınız. Ne zaman 4-6-0'a dönüp Caneri öne aldık o zaman Denizli top yapamadı pres ve hareketli oyunumuzdan dolayı.

TEKRAR SÖYLÜYORUM : 4-6-0 ile başlasaydık oyuna ilk yarı 2-3 farkı bulurduk. Santos ve Arda ayrıca Barış son 10dk efsane boşluklar yakaladılar ama Barış ve Arda'nın pas hataları sebebiyle golü bulamadık biraz da Denizli savunması ile kaleci Özden çabası.

Kesinlikle çok haklsın bu akşam görünene göre Jo pres sever bir oyuncu değil sanırım. Bu da rakip takımın daha kolay çıkmasını kolaylaştırdı bu akşam,kesinlikle bu konuda haklısın.

Özetlere bakıyorum. GS nin pozisyonu yok. Sanki Denizlispor tek kale oynamış.

3 puan cidden iyi geldi. Eğer Kayseri'den 3 puanla dönersek büyük olay olur. Kayseri'yi yendiğimizi hatırlamıyorum?

Hayrettin ile Leo Francoyu aynı kefeye koymayın Hayrettine yıllardır arkasından demediğim şey kalmadı. Adamdan hellalik almak şart oldu. Bu arada hayrettin niğdespora transfer oldu belki bilmiyorsunuzdur 47 yaşında :D Yani şu haliyle leo yu cebinden çıkartmazsa ne olayım

Tartismasiz 1000000% penalti olan posizyonun tekrarini yayinci kurulus göstermedi

Yaziklar olsun

Bu arada kaleci hayrettin niğde sporda tekrar başladı kaleciliğe, Francoyu da acarlar spora göndermek gerek.

Bu sene deplasmanda asla kolay maç kazanamayız.

Özetlere bakıyorum. GS nin pozisyonu yok. Sanki Denizlispor tek kale oynamış.

3 puan cidden iyi geldi. Eğer Kayseri'den 3 puanla dönersek büyük olay olur. Kayseri'yi yendiğimizi hatırlamıyorum?

Geçen sezon deplesmanda yendik.

Çaycı'nın katkısı = Rijkaard'ın katkısı ? :D

Bu yorumlara verilecek en iyi cevabı sahada vereceğiz inşallah.

Arkadaşlar ben şu tip saçma yorumları dinlememek için yorumları izlemiyorum ama siz buraya yinede yazıyosunuz lütfen şu IQsu düşük insanları buraya taşımayın

Geri
Üst Alt